Spotify Muziek op iPod Nano Synchroniseer

Tot dusver zijn iPods de beste muziekspelers om nummers offline af te spelen, en deze modellen zijn door meer dan 390 miljoen mensen gebruikt. Veel Spotify-gebruikers hebben echter gemeld dat het synchroniseren van hun Spotify-muziektracks naar iPod Nano niet eerder is gebeurd. Hier is een dergelijk probleem gepost op de officiële Spotify-site:

“Ik heb een iPod Nano, maar ik kan deze niet synchroniseren met Spotify om mijn muziektracks af te spelen. Ik kan mijn Spotify-muziek daar plaatsen, maar ik begrijp het proces helemaal niet! Bij het verbinden van mijn iPod met de desktopversie, herkent de app het apparaat niet en verschijnen er geen opties om nummers met Spotify te synchroniseren. hoe Spotify muziek op iPod nano synchroniseer?

Ik ben gewoon in de war!”

Feit is dat het voor Spotify Free-gebruikers verplicht is om een internetverbinding te hebben om Spotify-nummers af te spelen en offline luisteren is niet beschikbaar. Terwijl Premium-gebruikers Spotify-nummers kunnen downloaden voor offline luisteren, hetzij op pc met Spotify-desktop-app, of op iOS of Android met Spotify-app. De gedownloade nummers hebben echter het Ogg Vorbis-bestandsformaat met DRM-beveiliging en kunnen niet worden herkend of afgespeeld op de iPod Nano.

Oplossing

Welnu, iPod Nano kan alleen MP3-, M4A- of WAV-nummers afspelen. Als je wilt Spotify muziek op iPod nano synchroniseer, je moet Spotify-nummers in deze indelingen downloaden. Dat is waar een Spotify Music Converter in beeld komt, die de mogelijkheid heeft om Spotify-nummers en afspeellijsten te downloaden als MP3, M4A of WAV. Het behoudt verder alle ID3-tags zoals titel van het nummer, album, artiest, genre, artwork, jaar, enz., Ongeacht of u Spotify Free of Spotify Premium gebruikt.

Stappen naar Spotify Muziek op iPod Nano Synchroniseer

Download de gratis proefversie van Spotify Music Converter om het te proberen, waarmee u 3 minuten van elk nummer kunt converteren.

“Naar herstel muziekbestanden van een dode iPod, download en installeer een betrouwbare iPod-herstelsoftware die gegevens in enkele minuten kan herstellen.”

Stap 1: Start Spotify Music Converter

Start de Spotify-muziekdownloader en het Spotify-programma wordt ook automatisch gestart. Vergeet niet om Spotify te blijven gebruiken en het niet af te sluiten tijdens het downloaden en converteren.

Stap 2: Voeg uw favoriete Spotify-nummers, albums of afspeellijsten toe

Het is gemakkelijk om nummers, albums of afspeellijsten rechtstreeks van Spotify naar Spotify Music Converter te slepen, of u kunt door uw favoriete nummer, album of afspeellijst in Spotify bladeren en vervolgens met de rechtermuisknop klikken om de link van het nummer, album of afspeellijst te krijgen, en dan plak de link in de zoekbalk onder aan het programma, gevolgd door op + of Toevoegen te klikken.

Spotify Music Converter analyseert uw invoer en opent een dialoogvenster waarin u wordt gevraagd te kiezen welke nummers u wilt downloaden. Standaard worden alle nummers gedownload en kunt u de nummers die u niet wilt downloaden uitschakelen.

Stap 3: Kies het muziekformaat voor de iPod Nano

Spotify Music Converter ondersteunt MP3, M4A, WAV of FLAC als uitvoerformaat en MP3, M4A of WAV kan worden afgespeeld op iPod Nano. Kies een van hen, afhankelijk van uw behoefte. Spotify Music Converter gebruikt standaard 320 kbps en 44100 Hz MP3 als uitvoerformaat.

Klik indien nodig op Opties om het uitvoerformaat te wijzigen op het tabblad Geavanceerd.

Stap 4: Begin met het downloaden van Spotify-muziek

Klik nu gewoon op de knop Converteren om Spotify-muziek naar de computer te downloaden. Alle ID3-tags in Spotify-nummers blijven behouden. Als u klaar bent met de conversie, kunt u op de knop Geschiedenis klikken en de uitvoermap openen om de uitvoersongs te zoeken.

Stap 5: Zet gedownloade Spotify-nummers over naar de iPod Nano

Sluit uw iPod Nano aan op de computer met een USB-kabel. Start iTunes en voeg de gedownloade Spotify-nummers toe aan de iTunes-bibliotheek, maak een afspeellijst en voeg de Spotify-nummers eraan toe, en synchroniseer vervolgens met de iPod Nano via iTunes.

Als u iTunes niet wilt installeren of gebruiken, zijn er veel iPod-overdrachtsprogramma’s die kunnen helpen om lokale nummers rechtstreeks naar de iPod Nano over te zetten in plaats van iTunes te gebruiken. Over het algemeen zullen dergelijke iPod-overdrachtsprogramma’s veel handiger zijn dan iTunes.

“Als u een Mac-gebruiker bent en op zoek bent naar herstel muziekbestanden van iPod naar Mac, maak vervolgens gebruik van het fotoherstelprogramma van Remo en voltooi de taak in enkele eenvoudige stappen.”

Door het gebruiken van, hoe dan ook, jij kan reparatie synchronisatieproblemen met de iPod en speel je favoriete Spotify-nummers zonder enige beperking op de iPod.

Spotify Music Converter is gebruiksvriendelijke software en is beschikbaar voor zowel Mac- als Windows-gebruikers. Het ondersteunt zelfs de nieuwste macOS High Sierra en Windows 10. Via Spotify Music Converter kan dat audio bestanden terughalen van Spotify, zoals nummers, albums en afspeellijsten als MP3 / M4A / WAV-nummers met een gratis of premium account, je kunt de offline Spotify-nummers opslaan met een betere audiokwaliteit als je een Spotify Premium-abonnement hebt.

Bovendien kunt u met Spotify Music Converter niet alleen genieten van Spotify-nummers op iPod Nano, maar ook op andere iPod-modellen zoals iPod Shuffle, iPod Classic en iPod Touch, evenals andere mp3-spelers.

“Als om welke reden uw iPod heb beschadigd en geen toegang hebben tot muziekbestanden, dan zal het nuttig zijn om muziekbestanden van die iPod te herstellen met behulp van Remo Photo Recovery Program.”

Spotify Muziek op iPod Nano Synchroniseer was last modified: mei 12th, 2021 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*