Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Stappen naar Maak een opstart Windows CD

Ik denk dat de meesten van jullie weten dat, om Windows OS te installeren, de computer van de CD moet worden opgestart. Maar, in het geval dat u uw Windows-installatie-cd bent kwijtgeraakt en u alleen de bestanden van een Windows-cd als back-up hebt, wat gaat u dan doen? Helaas zijn deze bestanden geen eenvoudige bestanden en kunnen ze niet eenvoudigweg worden gebrand op een nieuwe CD omdat deze niet zal opstarten. Wat kan nu worden gedaan? Maak je geen zorgen; u hoeft zich hier geen zorgen over te maken! Hier is een perfecte manier om eenvoudig de opstartbare Windows-CD te maken. Volg gewoon de onderstaande toegelichte stappen om de CD binnen enkele minuten handmatig aan te maken, lees verder:

Dingen nodig

 • Eén lege beschrijfbare CD-ROM
 • Een i386-map van een Windows-cd
 • BCD (Boot Configuration Data) -pakket: het is een pakket dat bepaalt hoe het opstartmenu wordt geconfigureerd en dat de BCD-objecten en -elementen bevat die de vereiste informatie bevatten om Windows te laden of andere opstarttoepassingen uit te voeren.

Notitie: Als u geen BCD-pakket hebt, downloadt u het gewoon van de officiële website van Microsoft en slaat u het op in een nieuwe map met de naam bcd C: drive (pad moet c: \ bcd zijn).

Instructies voor het maken van opstartbare CD’s

 1. Pak de inhoud van het pakket uit in de bcd map
 2. Downloaden nu de wnaspi32.dll en kopieer deze naar c: \ bcd \ bin
 3. Downloaden dan wxp10.zip, (het bevat de bootstrap-lader en enkele andere bestanden) en pak deze bestanden recht naar c:\bcd
 4. Kopieer hierna de i386-map voor de Windows-installatie en de bestanden zoals win51ic.SPx of win51ip.SPx bestanden naar c: \ bcd \ cds \ wxphome \ files \ of naar c: \ bcd \ cds \ wxppro \ files \ depends of het om Home of Pro gaat. (Opmerking: win51ic.SPx en win51ip.SPx voor de Windows-installatie zijn voor het Service Pack)
 5. Indien nodig, kopieer dan zelfs de andere bestanden, zoals autorun.inf, readme.htm en setup.exe zijn optioneel. Nu bent u klaar om uw schijf te branden.
 6. Open de opdrachtprompt door naar Start -> Uitvoeren te gaan, typ cmd en druk op OK
 7. Typ cd c:\bcd of het pad van de bcd-map in de opdrachtprompt en druk op Invoeren in het opdrachtvenster
 8. Typ bcd wxphome of bcd wxppro en druk op enter, dit zal het BCD uitvoeren.
 9. Dan begint de bcd met het maken van een ISO-bestand en maakt het klaar om op je CD-ROM te branden. Tijdens het proces ziet u dat enkele tekst op het scherm wordt weergegeven en wacht u enige tijd.
 10. Plaats je CD-ROM in je brander wanneer je hierom wordt gevraagd en druk op Invoeren. Wanneer het proces is voltooid, zal bcd je CD-ROM uitwerpen!

Nu heb je een opstart-CD van Windows die klaar is om te installeren. Wees echter voorzichtig tijdens het uitvoeren van deze stappen. Bewaar de back-up van uw bestanden voordat u het hele proces begint. In het geval u rampzalige situaties tegenkomt, verliest u uw volledige gegevens uit uw Windows-systemen. Onder dergelijke omstandigheden kunt u gebruik maken van de Remo Data Herstel Software en extraheer al je verloren gegevens in slechts enkele minuten.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 750

Geef een reactie