Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Stappen om Oplossen Nikon Autofocus Problemen

De autofocus van de camera is de echte motor achter het aanpassen van de cameralens en het bereiken van nauwkeurige scherpstelling op het onderwerp. Maar bij elk product of kenmerk dat wordt vervaardigd, is er altijd een kans dat het defect is. Hierdoor zien we veel Nikon DSLR’s met defecte AF’s. In feite draait de vraag die steeds weer opduikt en verdriet veroorzaakt bij Nikon-gebruikers rond de autofocusproblemen.Autofocus nikon werkt niet.

Zijn deze AF-problemen van Nikon tastbaar en moet u zich zorgen maken? Ja, je moet je zeker zorgen maken als je een professionele fotograaf bent. Hier zijn enkele snelle methoden voor probleemoplossing om nikon autofocus problems op te lossen. Volg deze stappen, in deze volgorde:

#1 Controleer of de lens schoon is

Verwijder de lens. Onderzoek de aspecten van de voor- en achterlens op vuil en stof. Controleer ook of er schade is aan de lens en aan de filters op de lens. Als u vuil of vegen op de lens aantreft, zorg er dan voor dat u deze verwijdert met een lensdoek en een reinigingsoplossing. Maar blaas niet op de lens, omdat deze de lens kan beschadigen door gevaarlijke zuren in de menselijke adem. Als je al voelt dat je moet blazen, gebruik dan een bollenblazer met een borstel.Af-problemen van nikon autofocus.

Controleer verder de noppen en zorg ervoor dat de noppen schoon zijn en dat er een veer aan is bevestigd. Als er stof wordt gevonden, maak dit dan schoon met een reinigingsoplossing. Kun je je nu elke keer op je camera concentreren? Zo ja, dan is het probleem opgelost. Zo nee, lees dan verder.

#2 Camera moet zijn ingesteld op Autofocus maar geen handmatige instelling

Controleer of uw lens en cameraschakelaars zijn ingesteld op autofocus. De camera moet in de AF-modus worden gezet, maar niet in de handmatige modus. Terwijl de lens kan worden ingesteld op de M/A-modus, kunt u beide opties gebruiken.

#3 Zorg ervoor dat de achterste schijf niet vergrendeld is

De kans is groot dat je de knop gemakkelijk naar de Lock (L)-modus kunt draaien, vooral als je haast hebt. Controleer dus of de draaiknop naar het camerapictogram wijst, in plaats van naar de L-modus.Af problems van nikon autofocus.

Zorg er ook voor dat de knop AEL / AFL niet in de vergrendelde stand staat. Als u eenmaal op de knop klikt, wordt de autofocus-modus vergrendeld. Klik er dus nog een keer op en ontgrendel het.

#4 Controleer de camera-instellingen

Soms stopt de AF met werken als er problemen zijn met het contrastaspect tijdens het gebruik van meerdere sensoren. Stel de camera dus in op Single Area AF en kies voor centraal autofocuscentrum. En bevestig dat Dichtstbijzijnde onderwerpprioriteit, Automatisch gebied of 3D is uitgeschakeld.

#5 Zoeker

Onderzoek de zoeker van je camera. Zorg ervoor dat er geen vlekken of olie op aanwezig zijn. Als de zoeker vuil is, wordt het zicht waarop u scherpstelt niet beïnvloed, maar kunt u niets op de foto scherpstellen. Maak de zoeker dus schoon met een reinigingsoplossing voordat u deze gebruikt.Problemen af nikon autofocus Af-s

Niet alleen deze, maar er zijn dingen waar u naar kunt zoeken: Zijn er variaties van links naar rechts op de lens? Is er een probleem met de afstand? Enz.

“Exclusief voor Nikon-camera’s is de NEF een onbewerkte bestandsindeling die de standaard afbeeldingsindeling is voor het opslaan van RAW-afbeeldingen op Nikon. Tijdens het uitvoeren van stappen om Nikon Autofocus-problemen op te lossen, heeft u misschien haast en is de kans groot dat NEF-bestanden die op de camera zijn opgeslagen, onbedoeld worden verwijderd. Zo ja, dan kunt u gemakkelijk herstel NEF-bestanden met deze software.”

De oplossingen voor AF-problemen zijn echter hetzelfde voor alle DSLR’s, maar niet alleen voor Nikons. Wanneer u het gevoel heeft dat uw camera bijna geen problemen meer heeft, schakelt u deze een tijdje uit en vervolgens weer in. Als dit niet lukt, kunt u proberen de batterij van de camera te verwijderen en na enige tijd terug te plaatsen. Als volgende optie kunt u proberen met de fabrieksresetoptie om alle functies en instellingen op het apparaat te resetten. Als niets lijkt te lukken, neem dan je cameralens mee voor een onderhoudsbeurt.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 750

Geef een reactie