Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Harde schijf herstel Software

Alles in een gegevens Herstel Werktuig

Krijg uw verloren gegevens terug na het formatteren of partitie fouten.

$109.97

$99.97

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Hoe te Sync Windows 10 met iPhones, iPod of Android

Of het nu een drie jaar oude iPhone, iPod of een ander Android-apparaat is, u kunt nu Windows 10 synchroniseren met al deze mobiele apparaten. Het is duidelijk in deze wereld met meerdere apparaten dat je verbonden bent met je iPhone, iPad of Android-telefoons – je hebt de voorkeur om je ervaring te gebruiken waar je maar wilt. Dat is de reden waarom Microsoft een speciale app heeft ontworpen waarmee u eenvoudig elke inhoud tussen Windows 10 pc en uw mobiele apparaten kunt synchroniseren.Windows 10 sync iphone ipad.

Met de Microsoft-telefooncompany-app hebt u toegang tot dezelfde afspeellijst, afbeeldingen, video’s en documenten op Windows 10 pc en op Apple- of Android-telefoons. Niet alleen dit, je kunt afbeeldingen, video’s en andere dingen automatisch van telefoon naar pc kopiëren, de mobiele versie van MS Office op je iPhone of Android-set installeren, Cortana op Android of iPhone zetten en naar dezelfde nummers op je pc en mobiel luisteren apparaten.Windows 10 synchroniseren met iphone

Eenvoudige stappen om Windows 10 te synchroniseren met iPhones, iPod of Android?

Het eerste dat moet worden gedaan, is om je apparaat (iPhone, iPod of Android-telefoon) dat moet worden gesynchroniseerd, op je computer aan te sluiten. Zoek nu naar MS Phone Companion onder de Windows App Store, download en start het.

De applicatie moet automatisch verbinding maken met uw aangesloten telefoon en moet u vertellen over de opslagruimte die in gebruik is en hoeveel er overblijft als vrije ruimte. U krijgt de mogelijkheid om foto’s en video’s vanaf een mobiel apparaat naar Windows PC te importeren en om andere bestanden met Bestandsverkenner over te zetten.

Sync Windows 10 met iPhones, iPod of Android

Klik nu op “Importeer Foto’s en Video’s“. Een venster met alle afbeeldingen en video’s van uw telefoon wordt weergegeven. Kies degene die u naar uw computer wilt verplaatsen en dan komen alle geselecteerde bestanden terecht in de map Windows Pictures. Verder, wanneer u kiest voor “Overdracht andere bestanden met bestandsverkenner” optie, wordt de verkenner gestart en toont uw aangesloten telefoon. Selecteer en kopieer de bestanden die u naar uw pc wilt overbrengen.Sync Windows 10 Android iPod

“Tijdens dit proces, als dat al het geval is, hebt u per abuis of per ongeluk belangrijke videobestanden op de pc verwijderd en onthoud dan dat u dit kunt doen verwijderde video’s terughalen van prullenbak map gemakkelijk.”

Klik vervolgens op “Verbergen” en verberg de onderste helft van de applicatie. Nu kunt u de opties één voor één bekijken en verschillende apps op uw telefoon installeren.

Zorg er allereerst voor dat u hetzelfde Microsoft-account gebruikt op uw pc als op uw telefoon of tablet. Om dit te doen, klikt u op de knop Aan de slag voor Cortana om stemhulp op uw apparaat te installeren. Nadat u hebt bevestigd dat u hetzelfde MS-account gebruikt op beide apparaten (pc en telefoon), vult u de volgende schermen in. Log in op Cortana op uw apparaat zodra de download is voltooid.Windows 10 sync to ipod

Vervolgens is er een optie die is bedoeld om uw Windows 10-pc automatisch verbinding te laten maken met de foto’s die u met uw telefoon maakt. Om deze taak te volbrengen, klikt u op “Ermee beginnen” en vult u de benodigde schermen in die verschijnen. Dat is het, nu worden alle video’s en afbeeldingen van uw telefoon naar de OneDrive-opslag en ook naar de map met Windows-afbeeldingen gestuurd.

Dan is de volgende optie het kopiëren van liedjes. U kunt luisteren naar de nummers die zijn opgeslagen op elk apparaat op uw Windows-pc. Vervolgens wordt u weergegeven met verkenningsvensters voor Bestanden waarin u alle nummers op de pc naar de muziekmap van OneDrive kunt kopiëren. Vorm de muziekmap van OneDrive, je hebt eenvoudig toegang tot alle nummers via de app “Windows Groove“.

Als u naar de volgende optie gaat, draait het allemaal om het synchroniseren van uw OneNote-gegevens tussen de OneNote-app van uw pc en de mobiele versie op uw apparaat. Afgezien van deze, zullen er afzonderlijke opties zijn om te synchroniseren met de Skype-versie van je mobiel. Zelfs u hebt toegang tot Word, Excel en PowerPoint van de telefoon op pc.

Dus precies, we kunnen zeggen dat het mogelijk is om toegang te krijgen tot alle beschikbare apps op je telefoon via Windows PC door ze te synchroniseren via de Windows Phone Companion applicatie.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie