Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Te doen en niet Te Doen Voor jouw Computerveiligheid

De computer speelt een belangrijke rol voor de gebruiker om gegevens zoals video’s, afbeeldingen, kantoorgegevens en andere persoonlijke gegevens op te slaan. Daarom moet de gebruiker op een goede manier voor zijn systeem zorgen. Hieronder worden enkele do’s en don’ts genoemd om de veiligheid van de computer te waarborgen.

Te doen

 • Zorg voor een juiste stroomvoorziening:U kunt het systeem correct uitvoeren en systeemcrashes voorkomen door de juiste voeding te leveren.
 • Gebruik UPS: terwijl u aan een systeem werkt wanneer plotselinge stroom wordt uitgeschakeld, schakelt het systeem plotseling uit en dit kan leiden tot gegevensverlies. Gebruik daarom UPS om uw systeem van stroom te voorzien.
 • Installeer Windows en Antivirus/Anti SpyWare-updates: Virus- en andere malwarebedreigingen komen gemakkelijk in uw systeem terecht wanneer u gegevens uit het geïnfecteerde systeem deelt en gegevens, software enz. Van onbetrouwbare sites downloadt. Later leiden deze dreigingen tot verlies van gegevens. Blijf daarom regelmatig de antivirustool en het scansysteem updaten.
 • Sluit het apparaat goed af: als u het systeem wilt uitschakelen, gebruikt u de juiste afsluitprocedure en probeert u de aan / uit-knop niet direct uit te schakelen. In het geval dat dit gebeurt, bestaat de kans dat er gegevens worden verloren.
 • Houd Firewall aan: tijdens het surfen op internet zet je de firewalloptie aan in de browserinstellingen die je gebruikt. Dit voorkomt dat u websites bezoekt die zijn aangevallen door virussen en malware.
 • Houd OS up-to-date: door OS up-to-date te houden, kom je nooit problemen van het systeem tegen en verhoog je de prestaties en doorvoer van het systeem.
 • Verwijder overbodige bestanden: overbodige bestanden en mappen houden geheugenruimte in beslag en ongewenste toepassingen vertragen de systeemprestaties door het gebruik van ramgeheugen. Blijf daarom ongewenste bestanden en applicaties van het systeem verwijderen.
 • Houd de pc op een goed uitgeruste plaats: houd de pc op een goed uitgeruste plek, zodat er geen fysieke schade aan zal ontstaan. Houd bovendien de kamertemperatuur bij, want deze zorgt ervoor dat er geen warmtedruk in het systeem ontstaat en voorkomt dat het apparaat oververhit raakt.

Niet Te doen

 • Installeer geen bedrieglijke hulpprogramma’s:  Het installeren van bedrieglijke applicaties op het systeem die van invloed kunnen zijn op het bestandssysteem en andere gegevens die erop zijn opgeslagen. Zorg er daarom voor dat u voordat u applicaties installeert, vrij bent van virussen en malware.
 • Installeer niet meerdere besturingssystemen: meerdere besturingssystemen in hetzelfde systeem installeren die de prestaties van het systeem vertragen en er zijn mogelijk kansen op een plotselinge crash van het besturingssysteem en resultaten op de ontoegankelijke harde schijf.
 • Bewaar niets op uw bureaublad: houden van bestanden en mappen op het bureaublad waardoor de opstarttijd van het systeem en de prestaties van het vertragingssysteem toenemen.

Door bovengenoemde do’s en don’ts te volgen, kunt u de computer in veiligheid houden en kunnen scenario’s voor gegevensverlies optreden. Sommige scenario’s, zoals per ongeluk verwijderen, formatteren van de harde schijf, waardoor u echter enorm gegevensverlies verliest. In het geval dat verloren gegevens erg belangrijk voor u zijn, gebruik dan Remo Data Herstel Software om ze te herstellen. Deze tool is ook handig om op een eenvoudige manier documenten uit Windows XP te herstellen.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie