Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Harde schijf herstel Software

Alles in een gegevens Herstel Werktuig

Krijg uw verloren gegevens terug na het formatteren of partitie fouten.

$109.97

$99.97

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Terugvechten Datadiefstal

Het recente enorme gegevensverzamelingsschandaal van Cambridge Analytica, het verkeerd behandelen van Facebook-gebruikersgegevens met behulp van een persoonlijkheidsquiz-applicatie, had ons allemaal geschokt. De gegevens van meer dan 87 miljoen Facebook-gebruikers werden door de organisatie verkeerd behandeld en voor electorale doeleinden gebruikt. Deze gestolen records werden vervolgens gebruikt om bepaalde kiezers te targeten met advertenties en berichten op sociale media in de hoop hun beslissingen bij de stembus te beïnvloeden.

Dit is niet alleen het geval van online gegevens, uw gegevens die offline zijn opgeslagen, zijn ook niet veilig.

In dit groeiende tijdperk van cybercriminaliteit is het beschermen van uw gegevens een moeilijke taak.

Datadiefstal is een groeiend probleem voor individuele gebruikers, grote bedrijven en organisaties. Gegevensdiefstal vindt zowel binnen als buiten bedrijven plaats en het verminderen van het risico op diefstal van voorkennis is allesbehalve eenvoudig.

Wat gebeurt er met uw gegevens zodra zich gegevensdiefstal heeft voorgedaan?

Hoe ontstaan ​​gegevensdiefstallen? & Hoe beschermt u uw ongebruikte gegevens?

In het volgende van dit artikel gaan we de statistieken over gegevensdiefstal over de hele wereld bekijken. En we zullen manieren bespreken om terugvechten datadiefstal met gemak.

DATA DIEFSTAL: EEN GEMEENSCHAPPELIJKE RAMP

Gegevensdiefstal komt de laatste jaren veel voor, het exploiteren van gebruikers- en bedrijfsgegevens is meer een ramp geworden. De volgende statistieken over datalekken geven de bron van deze datadiefstal weer.

Ongeveer 72% van de datadiefstal vond plaats van een kwaadwillende buitenstaander, 18% was te wijten aan onopzettelijk verlies of door menselijke fouten, 9% van deze diefstal was van kwaadwillende insiders en de rest van onbekende bronnen.

Volgens databreaches.net en Idtheftcentre werden tot nu toe bijna 9.727.967.988 records gestolen met behulp van gegevensdiefstal.

Deze datalekken zijn gericht op veel industrieën zoals bedrijven, overheid, onderwijs, medische en banksector. De meeste van deze inbreuken waren het gevolg van hacking, phishing en online fraude.

Het enorme aantal meldingen is offline gestolen, met verschillende media zoals verloren schijven, menselijke fouten, niet-beveiligde netwerken enz.

Het volgende diagram geeft het groeiende aantal datalekken weer dat elke sector tot 2017 heeft getroffen.

Hoewel we niet veel kunnen doen om de online diefstal van gegevens te voorkomen, kunnen we voorzorgsmaatregelen nemen en stappen ondernemen om deze te beheersen.

Maar de offline opgeslagen gegevens worden ook gestolen vanwege verschillende interne taken zoals verloren of gestolen opslagapparaten, slechte beveiliging, malware enz.

De stappen om gegevensdiefstal te voorkomen, worden beschreven in de rest van het artikel.

GEGEVENS DIEFSTAL VOORKOMEN:

Hieronder staan 5 stappen waarmee u gegevensdiefstal tot op zekere hoogte kunt beheersen.

  1. Beveilig gevoelige klantgegevens.

Het kan helpen om papieren bestanden en verwijderbare opslagapparaten met gevoelige informatie op een veilige plaats op te slaan wanneer ze niet worden gebruikt. Medewerkers toegang geven tot alleen de informatie die ze nodig hebben om hun werk te doen, is een goede manier om uw gegevens te beveiligen.

  1. Gooi gevoelige gegevens op de juiste manier weg.

Vernietig documenten die gevoelige gegevens bevatten voordat u ze recyclet of weggooit. Verwijder alle gegevens van computers en opslagapparaten voordat u ze weggooit.

  1. Gebruik wachtwoordbeveiliging.

Wachtwoordbeveiliging voor uw zakelijke computers, netwerktoegang en accounts is een goede stap om gegevensdiefstal te voorkomen. Voorzie werknemers van een unieke gebruikersnaam en een goed wachtwoord dat regelmatig wordt bijgewerkt.

  1. Bescherm tegen virussen en schadelijke code.

Installeer en gebruik antivirus- en antispywaresoftware op al uw zakelijke computers. Open geen e-mailbijlagen of andere downloads, tenzij deze afkomstig zijn van een vertrouwde bron. Blijf op de hoogte met de nieuwste antivirussoftware en u kunt gegevensdiefstal tot op zekere hoogte voorkomen.

  1. Veilige toegang tot uw netwerk.

Het gebruik van een firewall voorkomt dat kwaadwillende buitenstaanders toegang krijgen tot gegevens op uw netwerk. Schakel de firewall van uw besturingssysteem in of koop betrouwbare firewallsoftware. Sta externe toegang tot uw netwerk alleen toe via een correct geconfigureerd Virtual Private Network (VPN).

Als je een wifi-netwerk voor je werkplek hebt, zorg er dan voor dat het veilig, versleuteld en verborgen is, zodat de SSID niet kan worden opgepikt door buitenstaanders.

Met de bovengenoemde 5 stappen zou je dat kunnen voorkomen datadiefstal tot op zekere hoogte. En hoe zit het nu met uw gegevens op uw oude systemen of opslagapparaten. Zorgt het verwijderen ervan voor altijd dat ze niet worden gestolen? We zullen het in de rest van het artikel bekijken.

GEGEVENS DIEFSTAL VAN OPSLAGAPPARATEN EN PREVENTIE

Volgens een rapport van het IDtheftCentre had het Amerikaanse leger gegevens verloren van 76 miljoen veteranen, inclusief hun burgerservicenummers uit 1972. Het probleem betreft een defective hard drive het bureau had de leverancier teruggestuurd voor reparatie en recycling zonder eerst de gegevens te vernietigen.

Het bovenstaande incident kan ook gebeuren met uw gegevens en opslagapparaten. Zorgen voor de veiligheid van uw gegevens is een grote zorg.

De verkoop of verwijdering van een pc of een opslagapparaat of -medium vormt een ernstige bedreiging. Maar als u uw schijf of apparaten verwijdert, worden uw gegevens niet volledig gewist. Er zijn tegenwoordig veel toepassingen van derden beschikbaar waarmee uw verwijderde gegevens binnen enkele minuten gemakkelijk kunnen worden hersteld.

Om uw gegevens permanent van elke schijf te verwijderen, kunt u de hulp van betrouwbare software gebruiken die voor dit specifieke doel is ontworpen.

REMO DRIVE WIPE is een van de meest betrouwbare tools die speciaal voor dit doel zijn gemaakt. De gebruiker kan de app downloaden en uitvoeren en vervolgens het specifieke station selecteren dat moet worden verwijderd.

Remo Drive Wipe wist de schijfgegevens permanent zodat geen herstelsoftware uw gegevens ooit zou kunnen ophalen. De tool verwijdert volledig gevoelige gegevens van uw harde schijf of logische schijven door deze meerdere keren te overschrijven met zorgvuldig geselecteerde gegevensvernietigingspatronen en verschillende internationale normen voor het opschonen van schijven

Zo kon je vermijden opslagapparaat datadiefstal met de hulp van Remo Drive Wipe.

Met alle methoden in dit artikel op het juiste moment geïmplementeerd, kan elke gebruiker of bedrijf zichzelf beschermen tegen het groeiende aantal gegevensdiefstallen.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie