Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Tips voor Groot Thanksgiving Fotografie

Er zijn verschillende verhalen geweest rond het begin van Thanksgiving-dag. Maar de meeste van deze verhalen houden op de een of andere manier verband met de val van 1621, waarin pelgrims een dag vierden om te danken voor hun overleving na een moeilijke winter. En ze vierden deze eerste Thanksgiving-dag met indianen die hen hielpen tijdens die moeilijke dagen.

De geschiedenis is genoeg. Wat komt er in je op wanneer je over deze dag hoort? Nou, de dag is veranderd als een niet-officiële start van het kerstinkopenseizoen. Maar toch, er zijn families die een feestdag verwachten met een klein feest van kalkoenen en pompoenen. Deze samenhorigheid en vreugde van gezinnen zou het speciale element zijn dat je krijgt door deze momenten vast te leggen met je camera – misschien een van de meest veelbelovende gelegenheden voor familiefotografie.

Neem Betere gezinsfoto’s op Thanksgiving

Als u echt geïnteresseerd bent in het maken van gedenkwaardige thanksgiving-foto’s, zou het volgen van deze richtlijnen u ten goede komen. Deze instructies zijn eenvoudig en zullen u niet veel moeite kosten.

1. Ga naar de Geest van Gelegenheid

We weten dat eenheid en samenhorigheid van gezinnen op een Thanksgiving-dag een cruciaal element kan zijn dat de geest van de dag verspreidt. Om die geest te krijgen, is het geen slecht idee om vanaf je eettafel te beginnen. Het portret van een grote gesneden kalkoen en zijn garnituur zijn nu in je gedachten. Maar het zal behoorlijk saai zijn en je zult die zogenaamde geest niet op je foto krijgen. Hoe dan ook, je kunt leven aan dat beeld toevoegen door je familieleden samen te laten komen rond de eettafel – samen met onze gesneden kalkoen en toeters en bellen. Het zou geweldig zijn als de focus van je camera op onze uitgesneden kalkoen ligt als je familie op de achtergrond staat.

2. Maak je klaar voor een buitenportret

Een buitenportret van de familie zou een mooie aanvulling zijn op je fotoverzameling met dankzegging. En het belangrijkste voordeel is de mogelijkheid om meer mensen op één foto te plaatsen. Als je niet je hele gezin rond een tafel kunt fotograferen, zal dit buitenportret je helpen. Candid-foto’s zouden beter zijn in plaats van je familie als soldaten te organiseren. Vertel sommige mensen om te gaan staan, sommigen om te zitten en als u uw huisdieren ook kunt opnemen. Voor grote portretten is een statief een goede optie. Er is nog een goede reden om statieven te gebruiken – je kunt een timer instellen op je camera en deel uitmaken van de foto die wordt gemaakt.

3. Gebruik de beste camera-instellingen

Het zou een leuke ervaring zijn om in winterse lichtjes te fotograferen zonder de flitser van de camera te gebruiken. En met een wijd open diafragma zoals f / 1.8 of f / 2.0, kunt u de scherptediepte zo laag mogelijk maken. Een lange sluitertijd kan een goede aanvulling zijn op een geschikt diafragma. Het is altijd goed om vast te houden aan de laagste ISO-niveaus van uw camera om de beste beeldkwaliteit te behouden. In veel van de nieuwe camera’s is er een “auto ISO” -modus, die ideaal is in omgevingen met weinig licht.

4. Wat is de apparatuur die u gebruikt??

Welnu, u hoeft geen professionele spiegelreflexcamera te hebben om dankfoto’s te maken. Zelfs een goede mobiele camera zou voldoende zijn. Maar zorg ervoor dat het een afneembare flitser heeft. Natuurlijk zou het geweldig zijn als je een DSLR hebt met een zoomlens waarmee je snelle groothoekopnamen kunt maken. Maar het is niet verplicht. Zelfs als u een mobiele camera gebruikt, past u de instellingen aan zodat deze overeenkomen met de scène die u wilt vastleggen.

5. Eindelijk, organiseer je foto’s goed

Of u nu een professionele fotograaf of een hobbyist bent, het is goed om een solide strategie voor het maken van een back-up van foto’s te volgen, omdat het u helpt om al uw foto’s van thanksgiving op de best mogelijke manier te beheren. En wees niet terughoudend om ongewenste of slechte foto’s uit uw verzameling te verwijderen. Sommige van de beste foto’s kunnen worden ingelijst en opgehangen aan de muur van uw woonkamer of u kunt afgedrukte kopieën naar uw familieleden sturen.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 750

Geef een reactie