Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Time Machine Maakt Geen Backup

Time Machine is een applicatie die de gebruiker helpt om tijdig een back-up van de gegevens van de computer te maken naar een voorkeurslocatie, zoals een externe harde schijf, een extra partitie op de interne schijf of een timemachine-capsule.

Waarom mislukt mijn Mac-back-up steeds?

Soms kunt u problemen ondervinden bij het maken van een back-up met Time Machine vanwege redenen zoals macOS niet bijgewerkt of na het bijwerken naar nieuwe macOS-versies die niet compatibel zijn. Dit kan te wijten zijn aan het upgraden van macOS of fouten zoals  Time Machine Backup-fout 109, fout in de back-upschijf of onvoldoende opslagruimte. Ongeacht de reden waarom Time Machine geen back-up maakt, u kunt deze gedetailleerde handleiding gebruiken om back-upproblemen met Time Machine op te lossen.Backup maken met time machine

Wat te doen als Time Machine geen back-up kan maken?

Voordat u een van de stappen voor probleemoplossing uitvoert, is het altijd gemakkelijker om enkele algemene checklists te volgen waarmee u het probleem in een handomdraai kunt oplossen.

Snelle manieren om te repareren dat Time Machine niet werkt:

  • Zorg ervoor dat de Mac-software is bijgewerkt
  • Start de Mac opnieuw op en controleer of de Time Machine niet opnieuw een back-up maakt
  • Als u Airport Time Capsule gebruikt, update dan de firmware op de Airport Time Capsule
  • Controleer of uw Mac is verbonden met hetzelfde netwerk als de back-upschijf. Als u bijvoorbeeld een back-up van gegevens probeert te maken met de AirPort Time Capsule of de server, zorg er dan voor dat u bent verbonden met het specifieke apparaatnetwerk.
  • Als uw schijf is aangesloten op een poort van uw Mac of AirPort Extreme-basisstation, zorg er dan voor dat de schijf is ingeschakeld.
  • Sluit de schijf rechtstreeks aan op uw Mac of basisstation, als u een USB-hub gebruikt.
  • Als u een back-up maakt op een externe schijf van derden, zorg er dan voor dat de firmware van de schijf up-to-date is of neem contact op met de fabrikant van de schijf voor hulp.

Hoe het probleem met Time Machine op te lossen die geen back-up maakt?

Volg de onderstaande reeks stappen om de Time Machine en niet het back-upprobleem op te lossen.

Stap 1: De huidige back-up stoppen

Als uw tijdmachine geen back-up maakt, volg dan de instructies om de huidige back-up te stoppen. Klik op Apple menu>selecteren System Preference>klik op het Time Machine-pictogram. Als de back-up bezig is, kunt u een bericht vinden met de vermelding ‘Back-up voorbereiden’. Klik op het (X)-pictogram, hierdoor kunt u het huidige back-upproces stoppen.Time machine kan het maken van de reservekopie niet voltooien

Stap 2: Sluit Spotlight uit van indexering van Time Machine-back-up

Met de Spotlight-toepassing hebt u snel toegang tot de documenten, muziek, afbeeldingen en toepassingen op de Mac. Soms maakt Time Machine geen back-up omdat de Spotlight-toepassing de gegevens op de schijf kan indexeren.Time machine maakt geen reservekopie

Daarom kan het back-upproces sneller verlopen door deze toepassing uit te sluiten van het indexeren van de Time Machine. Volg hiervoor de instructies. Klik op de Apple menu> selecteren System Preference> klik op het Spotlight-pictogram> klik op het Privacy tabblad> selecteer (+) om naar de back-upmap te bladeren.

Stap 3: Time Machine opnieuw starten

De laatste stap om de Time Machine-back-upfout op te lossen, is door het back-upproces handmatig opnieuw te starten. Daarvoor moet je het volgende doen:

  • Navigeer in het Finder-venster naar /TimeMachineBackupDrive/Backups.backupdb/Backup Name
  • Hier is Back-upnaam de naam van de toegewezen back-up.
  • In de backupdbmap zoeken naar een bestand met de extensie, .inProgress en verwijder het bestand.

Stap 4: Start Mac opnieuw op en schakel Time Machine opnieuw in.

Nadat u het bestand met succes hebt verwijderd, start u de computer opnieuw op en schakelt u Time Machine weer in. Deze keer begint de Time Machine opnieuw met het maken van een back-up van de bestanden en herstelt de Time Machine-fout bij het maken van geen back-up.Time machine maakt geen backup.

Zelfs nadat u het bovenstaande proces hebt doorlopen als uw Time Machine geen back-up maakt, is de kans groot dat er een probleem is met de back-upschijf. Als dit het geval is, overweeg dan om de schijf te vervangen. Als u bepaalde gegevens alleen op de back-upschijf hebt, moet u slim handelen en gegevensherstelsoftware gebruiken om deze gegevens op te halen. Bovendien, herstel verwijderde Time Machine backup is best lastig.

Dit komt omdat elke poging om handmatig gegevens van een beschadigde schijf te herstellen, kan leiden tot gegevensverlies als dit niet op de juiste manier wordt gedaan. Een efficiënte tool voor gegevensherstel, zoals Remo Mac gegevensherstel software begrijpt de manier waarop Time Machine een back-up van de gegevens maakt. Daarom is het een stuk efficiënter en veiliger om gegevens op te halen met behulp van professionele software voor gegevensherstel.

“Remo Mac-herstelsoftware voor harde schijven maakt het uw taak eenvoudig om gegevens op te halen van een beschadigde back-upschijf. De software is geïntegreerd met een diepe scan-engine die de beschadigde harde schijf volledig kan scannen en gegevens veilig kan ophalen. Maak bovendien gebruik van de software om gegevens op te halen van alle merken externe harde schijven zoals Western Digital, SanDisk, Kingston en nog veel meer. Download en probeer de software nu gratis.”

free-download-for-mac

Hoe gegevens te herstellen wanneer Time Machine geen back-up kan maken?

Sluit de back-upschijf aan op de Mac. Installeer Remo-software voor gegevensherstel en volg de onderstaande instructies.

Start de applicatie en klik op Recover Volumes/ Drives > Kiezen Volume Recovery > Selecteer het back-upstation dat u wilt herstellen> klik op Advance Scan > kies het type bestand dat u wilt herstellen en klik op Volgende> Selecteer het herstelde bestand en klik op Preview in de rechterbovenhoek om te valideren> Klik op Save en blader naar een locatie om de gegevens op te slaan.

Gevolgtrekking

Regelmatige back-ups met Time Machine kunnen betrouwbaar zijn in geval van gegevensverlies. Maar als het Time Machine-programma defect is en er geen back-up van gegevens van Mac wordt gemaakt, kun je nooit voorbereid zijn. Daarom kunt u een dergelijke situatie vermijden door het mac-OS en de firmware van de schijf up-to-date te houden. Ondanks het nemen van de preventieve maatregelen, als uw Time Machine geen back-up van gegevens maakt, gebruik dan Mac-software voor gegevensherstel. Deze software zal efficiënt partitie herstellen Mac wanneer uw Time Machine-back-up dit niet doet.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie