Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Tips en trucs om MacBook Pro te gebruiken

Apple’s Mac Book pro-laptops bieden tal van trucs en tips die zijn ingebouwd om u te helpen uw werkstroom te versnellen. De meeste taken die u wilt uitvoeren, kunnen worden versneld door deze sneltoetsen of snelle tricks te gebruiken. Bovendien helpen sommige van deze tips je om je MacBook Pro beter te leren kennen. Een voorbeeld van de verborgen kracht van de MacBook is de trackpad zonder knoppen. Hiermee kun je op elke kant klikken, verticaal je twee vingers schuiven om omhoog en omlaag te bladeren, of zelfs door foto’s bladeren met slechts drie vingerbewegingen, enz. Stel je voor dat een trackpad dit allemaal kan doen, dan wat er allemaal kan worden gedaan met andere trucs.

Hier zijn enkele van de tips en trucs die specifiek zijn voor de MacBook Pro en die u helpen het meeste uit uw nieuwe computer te halen.

Snapshot maken

Op uw Windows-pc’s heeft u de “PrntScr” -knop die een handige functie biedt om een ​​foto te maken van de pagina die MacBook Pro mist. U kunt echter eenvoudig snapshots van het scherm van uw MacBook maken door gelijktijdig gebruik te maken van de toetsencombinatie “Command + Shift + 4“. Zodra u op deze toetsen drukt, verschijnt een vierkant pictogram op uw scherm. Sleep het vierkant gewoon over een gewenst gebied “om het vast te leggen en op te slaan” naar uw harde schijf. Het is een snelle manier om afbeeldingen van uw bureaublad op te nemen.

Track Pad

Eerder MacBook Pros Trackpad kan niet worden aangeklikt in tegenstelling tot uw pc-trackpad. De “Klik” -optie voor het Trackpad is standaard UITGESCHAKELD. Daarom moet u dit inschakelen in systeemvoorkeuren. Open hiervoor het ‘Toetsenbord en muis’-scherm; klik op het tabblad “Trackpad” en schakel de opties “Klikken” en “Voor secundaire klikken” in door de overeenkomstige vakjes aan te vinken. Dit maakt uw trackpad links klikbaar met één vinger tikken en rechts klikbaar met twee.

Ga naar map

Het opent het dialoogvenster Ga naar “Map“, druk op “Command + Shift + G” in de Finder, dit is de snelste manier om diep in je OS X-bestandssysteem te navigeren. Met de functie Tab-aanvullen hoeft u niet eens de volledige paden uit te typen. Deze tip werkt zelfs in de dialoogvensters ‘Openen en opslaan’ en is een van de handigste sneltoetsen voor de Finder.

Maak de “On the Pane” -locatie

Mac OS X van je MacBook heeft een locatiemanagerfunctie, waarmee je het Wi-Fi-netwerk op bepaalde locaties automatisch kunt uitschakelen. Bijvoorbeeld, als de gemaakte “On the Plane” -locatie die in feite Airport en alle netwerken uitschakelt. Op deze manier is de MacBook niet constant op zoek naar een WiFi-netwerk. Omdat het een locatie is waar ik gemakkelijk naar kan schakelen onder het Apple-menu en als ik land, kan ik terugschakelen naar mijn “automatische” locatie.

Andere sneltoetsen

  • Screen Inversion: Om uw schermkleuren te inverteren, houdt u gewoon “Command + Ctrl + Alt + 8” -toetsen ingedrukt en herhaalt u de reeks opnieuw als u terug wilt wijzigen.
  • Een document afdrukken: om uw document af te drukken, klikt u met de rechtermuisknop op een document en klikt u op “Afdrukken” om het af te drukken zonder het te openen of naar het printertoepassingsvenster te slepen.
  • Verborgen bestanden weergeven: u kunt soms sommige van uw bestanden of mappen als verborgen plaatsen in Dialoogvensters openen en opslaan. Gebruik daarom “Command + Shift + Periode” in elk dialoogvenster om deze verborgen bestanden weer te geven of eenvoudig te schakelen.
  • Vergrendel het scherm: u kunt het scherm van uw MacBook Pro onmiddellijk vergrendelen door tegelijkertijd op “Control + Shift + Eject” te drukken.

Back-up van uw gegevens

Time Machine is een Mac OS X-hulpprogramma dat beschikbaar is vanaf versie 10.5 en later. Met dit hulpprogramma kunt u volledige systeemback-ups maken en zelfs de gegevens van die back-ups herstellen met een intuïtieve gebruikersinterface. Om een ​​back-up van uw gegevens te maken, sluit u een tweede schijfstation op uw Mac aan of kunt u zelfs eenvoudig beschikbare USB- of FireWire-aangesloten schijven gebruiken.

In feite zal de allereerste keer dat u een externe schijf op uw Mac aansluit, deze worden gescand op capaciteit en wordt u gevraagd of u deze als een back-upschijf wilt gebruiken. Klik vervolgens op “Gebruik als back-up schijf” en dit zal een momentopname van uw huidige Mac maken. Telkens wanneer u die schijf weer aansluit op uw Mac, zal Time Machine alle bestanden die zijn gewijzigd scannen en bijwerken.

Dit zijn enkele van de basistips en -trucs die u helpen om uw MacBook Pro eenvoudig en veilig te gebruiken. Een ander belangrijk punt is dat de back-up altijd wordt opgeslagen op een extern apparaat dat kan worden opgestart, zodat u uw gegevens gemakkelijk kunt gebruiken waar u ook bent. Is het niet cool? Pas deze tips aan om uw Mac-ervaring nog leuker te maken. Vergeet niet om de laatste tip te gebruiken. Het helpt je echt om je gegevens terug te krijgen. Als u vergeet de back-up van de gegevens te maken, kunt u uw gegevens in elke situatie verliezen. Maak in dergelijke gevallen gewoon gebruik van de Remo Herstellen Software; u krijgt eenvoudig uw volledige verloren gegevens terug, zelfs zonder back-up. Bovendien is deze tool handig om gegevens herstellen na Mac-upgrade van een lagere versie naar een hogere versie.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie