Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Tips om voorkomen geheugenkaart corruptie

Veel gebruikers gebruiken veel opslagapparaten om hun gegevens op te slaan, zoals foto’s, video’s, documenten, enz. Geheugenkaarten zijn een van de meest bruikbare opslagapparaten, maar veel van hen verliezen hun gegevens om vele redenen, zoals per ongeluk verwijderen, formatteren geheugenkaart , virusaanvallen. Bovendien kunnen gegevens verloren gaan van de geheugenkaart nadat ze ook beschadigd zijn geraakt. Als u niet weet hoe u kunt voorkomen dat de geheugenkaart beschadigd raakt, leest u de volgende alinea en kent u enkele tips om te voorkomen dat uw geheugenkaart corruptie raakt en gegevensverlies te voorkomen.

Volg onderstaande tips en trucs om beschadiging van de geheugenkaart te voorkomen

Werp de geheugenkaart altijd uit het systeem met de optie “Veilig verwijderen” alleen

Nadat u gegevens op de geheugenkaart hebt gelezen of geschreven door deze met behulp van de kaartlezer op het systeem aan te sluiten, gebruikt u de optie Veilig verwijderen als u deze wilt verwijderen. Omdat alle apparaten die op het systeem zijn aangesloten met behulp van ondersteunende stuurprogramma’s, verbonden apparaten communiceren met het systeem. Om de communicatie te stoppen of te annuleren, moet u eject in Mac-systeem gebruiken en in Windows de optie Veilig verwijderen gebruiken die zich in de rechterhoek van de taakbalk bevindt. Gooi de kaart ook niet uit als er acties zijn uitgevoerd, zoals overzetten, verwijderen en formatteren. Door al deze instructies te volgen, kunt u beschadiging van de geheugenkaart voorkomen.

Bewaar geen geïnfecteerde gegevens op de geheugenkaart

Zoals we weten dat het opslaan van virus- en malwarebedreigingen die zijn geïnfecteerd op elk opslagapparaat dat alle op dat apparaat opgeslagen bestanden corrumpeert en resulteert in corruptie. Voordat u gegevens op de geheugenkaart opslaat, moet u ervoor zorgen dat er geen bedreigingen voor virussen en malware in de gegevens aanwezig zijn door te scannen met bijgewerkte antivirusprogramma’s.

Wijzig of verwijder de geheugenkaart niet als de camera aan staat

Zorg ervoor dat de camera zich in de uit-modus bevindt, dat wil zeggen dat de voeding wordt uitgeschakeld voordat de geheugenkaart van een cameramerk wordt gewijzigd of verwijderd, anders kan de kaart gemakkelijk beschadigd raken en kan er gegevens verloren gaan.

Gebruik de geheugenkaart niet als de batterij van de camera bijna leeg is

Er is een grote kans op beschadiging van de geheugenkaart wanneer u deze in de camera gebruikt, zelfs als de batterij bijna leeg is en er kans is op ontoegankelijkheid van de kaart. Vermijd daarom het gebruik van de geheugenkaart wanneer de batterij van de camera bijna leeg is.

Lees altijd geheugenkaartgegevens met de beste kaartlezers

Alle merken van de kaartlezer leest en schrijft gegevens op de geheugenkaart, er is nog steeds kans dat deze de geheugenkaart kan beschadigen of beschadigen. Vandaar, oefen het gebruik van kaartlezers van goede kwaliteit. Het goede ding is gebruik hetzelfde merk kaartlezer als de geheugenkaart die u gebruikt.

Andere eenvoudige tips

  • Formatteer de geheugenkaart nooit in de camera
  • Gebruik de geheugenkaart nooit als er geen ruimte is om nieuwe gegevens op te slaan
  • Gebruik goede merken geheugenkaart
  • Gebruik altijd dezelfde merken kaartlezer

Na het volgen van de hierboven genoemde voorzorgsmaatregelen en tips om geheugenkaartcorruptie te voorkomen, wordt je kaart beschadigd door een aantal andere redenen en verloren je de meeste waardevolle gegevens die erop zijn opgeslagen en wil je ze nu herstellen zoals ze waren voordat je een elegante dergelijke applicatie zoals Remo Herstellen Windows/ Mac Media-editie. Het is efficiëntie bij het herstellen van alle soorten bestanden van verschillende merken geheugenkaart. Met deze unieke toolkit kan de gebruiker verloren of verloren gaan verwijderde data herstel van geheugenkaart in enkele eenvoudige muisklikken.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie