Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Hoe doe je Toegang Bestanden van Dropbox?

Hoe vaak denken we dat we onze bestanden eenvoudig vanuit Dropbox kunnen openen? Of onze bestanden veilig zijn en of deze back-up goed genoeg is. Nou, het is heel normaal om deze twijfels te hebben. Omdat de meeste dingen die we op onze computers hebben opgeslagen belangrijk zijn. De bestanden, presentaties, foto’s en video’s enz., Elk van deze hebben hun eigen plaats en belangrijkheid in ons leven. Met al deze dingen op onze desktops te moeten opslaan en het gemak van toegang vanaf waar dan ook te willen. De meesten van ons zijn begonnen rond te kijken naar de opties die er zijn. Met een groot aantal gebruikers die kiezen voor Dropbox Desktop Application, voor de functies en opties die het heeft. Het lijkt zeker een goede optie.

Basiskennis over Dropbox:

Dropbox-app lijkt handig omdat deze op Windows-, Mac- en Linux-besturingssystemen wordt uitgevoerd. Het geeft je rechtstreeks toegang tot je Dropbox via een map op je harde schijf. Het is de thuisbasis voor al je foto’s, video’s, documenten enz. Het gebruik van Dropbox op je computer is net als elke andere map op je harde schijf. De enige uitzondering hierop is dat de bestanden die je naar je Dropbox-map sleept automatisch online synchroniseren. Het wordt gekoppeld aan uw account, zodat u ze vanaf elke andere computer of elk mobiel apparaat kunt openen. Deze app wordt op de achtergrond uitgevoerd en houdt uw bestanden automatisch gesynchroniseerd en maakt een online back-up. Dit betekent in feite dat je geen bestanden handmatig hoeft te uploaden of downloaden in je Dropbox-map.

Nu weet je wat je allemaal kunt opslaan op Dropbox. De belangrijkste vraag is hoe krijg je toegang tot je bestanden vanuit Dropbox? Het antwoord is eenvoudig en gemakkelijk te doen. Lees verder om meer te weten …

Om toegang te krijgen tot je bestanden vanuit Dropbox, heb je een account nodig in de Dropbox Desktop-app of de mobiele Dropbox-app. Als u nog geen account hebt, moet u er een maken op de website.

Als je eenmaal een account hebt geopend, kun je beginnen met het overzetten van je bestanden naar je Dropbox-account. Om dit te doen;

  1. Open het scherm Bestandsoverdracht: tik op de knop ‘Bestandsoverdracht’ in het bestandsgedeelte om het scherm Bestandsoverdracht te openen.
  2. Voeg een Dropbox-verbinding toe: Tik op de + knop (1) en kies Dropbox-verbinding (2) om een ​​nieuwe Dropbox-verbinding toe te voegen.
  3. Configureer de verbinding: u kunt een aangepaste titel toevoegen die in de verbindingslijst zal verschijnen (met name handig als u verbinding wilt maken met verschillende Dropbox-accounts). Tik op het Link-account.
  4. Voer de Dropbox-referenties in: als je de Dropbox hebt geïnstalleerd, wordt deze geopend en kun je je Dropbox-account koppelen aan deze verbinding. Als je de Dropbox niet hebt geïnstalleerd, voer je de e-mail en het wachtwoord voor je Dropbox-account in en tik je op de knop Inloggen (3) om je Dropbox-account te koppelen aan deze verbinding.
  5. Voltooi de configuratie: de Dropbox-verbinding is nu gekoppeld aan je Dropbox-account. Tik op de knop Klaar.
  6. Verbinding maken: u kunt op de zojuist gemaakte verbinding tikken om verbinding te maken met uw Dropbox-account.

Als u wilt dat slechts een paar geselecteerde bestanden op uw computer worden gesynchroniseerd, kunt u kiezen voor de functie Selectieve synchronisatie in uw Dropbox.

Je kunt bestanden in je Dropbox overbrengen naar je nieuwe computer met behulp van de desktop-app en een van de volgende methoden:

  • Koppel de computer aan uw account in uw desktop-app en laat uw bestanden automatisch downloaden.
  • Kopieer uw bestanden handmatig van een draagbaar opslagapparaat (zoals een USB- of een externe harde schijf) naar de Dropbox-map op de nieuwe computer. De applicatie indexeert de bestanden en ziet dat het dezelfde bestanden in uw account zijn.

Eenmaal zijn al uw bestanden, foto’s en video’s, documenten enz. Allemaal naar uw Dropbox-account overgebracht. Je kunt ze altijd en overal gebruiken, ook als je offline bent.

Soms, wanneer u uw bestanden verplaatst of ze deelt, bestaat de kans dat uw bestanden verloren gaan. Kortom, om te zeggen dat er een aantal redenen en mogelijke oorzaken zijn voor ontbrekende en beschadigde bestanden. Gebruik in dat geval data recovery-software die helpt in herstellen van verwijderde bestanden zonder enige moeite.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie