Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Harde schijf herstel Software

Alles in een gegevens Herstel Werktuig

Krijg uw verloren gegevens terug na het formatteren of partitie fouten.

$109.97

$99.97

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Twee Meest Praktische Benaderingen om Partitie Verwijderd Data Terughalen

Gecompileerd met effectieve methoden, biedt dit schrijven twee praktische benaderingen om verwijderde partities te herstellen en gegevens van verwijderde partities te herstellen, zoals hieronder vermeld:

Een partitie in een computer is een logische segmentatie van de fysieke opslagruimte op de harde schijf. Wanneer u dus een partitie verwijdert, worden de bestanden in de toegewezen ruimte die is gelabeld met een stationsletter ook verwijderd.

Partitieverlies door verwijdering is eigenaardig omdat de verwijderde partitiedata niet in de Prullenbak terechtkomen. Dit geeft aan dat u geavanceerde methoden nodig hebt om de gewiste partitie te herstellen.

Remo Recover Pro maakt gebruik van een eenvoudige beschrijvende gebruikersinterface die een uniek diepaftastalgoritme implementeert om te zoeken naar verwijderde bestanden voorbij bestandssysteem en partities. Het kost slechts 5 eenvoudige klikken met Remo tussenschot herstel software om partitiedata ongedaan te maken.

Wat gebeurt er met een partitie na te zijn geschrapt?

Zodra u een partitie wist, verwijdert het besturingssysteem van de computer alle informatie met betrekking tot gegevensplaatsing en adressering van de verwijderde logische schijfeenheid.

Vandaar dat belangrijke informatie zoals het type bestandssysteem, partitiegrootte, enz. Worden verwijderd uit de partitietabel. Nu, omdat de partitie niet langer wordt herkend door het besturingssysteem.

Vanwege het ontbreken van bovengenoemde informatie, wordt de partitieruimte gelabeld als niet-toegewezen. Deze niet-toegewezen ruimte bestaat uit alle partitiegegevens en blijft zo totdat een nieuwe partitie wordt gemaakt met een nieuw bestandssysteem (opnieuw geformatteerd).

Daarom kunt u gegevens van verwijderde partities in Windows 10 herstellen, zolang de verwijderde partitie niet wordt overschreven door nieuwe schijfinformatie.

Benadering 1:

Hoe partitie verwijderd data herstellen met behulp van de opdrachtprompt?

Hoewel de opdrachtprompt vrij complex is in termen van gebruik, kan het behoorlijk effectief blijken om een partitie ongedaan te maken. Gebruik van Schijfbeheer is een van de meest voorkomende methoden bij het wissen van een partitie. Zoals hierboven uitgelegd, komt de niet-toegewezen ruimte overeen met alle eerder bestaande gegevens op de partitie.

Stappen om gegevens te herstellen van verwijderde partitie voor gratis (met behulp van CMD):

 • Typ in Maak en formatteer harde schijf partities in het zoekvak op de taakbalk en selecteer de optie uit de suggesties die hetzelfde zijn.

 • Nu wordt een venster Schijfbeheer geopend met een lijst met alle logische schijfeenheden, inclusief de verwijderde partitie als niet-toegewezen ruimte.
 • Noteer de partitiegrootte met de naam niet toegewezen.

 • Typ nu CMD in de zoekknop en klik met de rechtermuisknop op de suggestie zoals hieronder getoond om te selecteren Run as Administrator optie

 • Typ in het opdracht prompt venster diskpart en druk op Enter

 • Blijf tikken Enter zoals u hieronder typt ingevoerde commando’s op een ordelijke manier:
  Typ listdiskwaarmee alle fysieke schijven worden gevuld die op de computer zijn aangesloten. Kies nu vanaf de vermelde schijven de schijf met de verwijderde partitie met behulp van de opdracht select disk x waar “x” verwijst naar het nummer in de lijst. Om de verwijderde partitie te vinden, zullen we het commando gebruiken list volume die alle partities vermeldt die op de geselecteerde schijf aanwezig zijn. Zoek uit alle vermelde volumes het verwijderde volume uit de lijst door te verwijzen naar de grootte die is genoteerd in de derde stap en gebruik de opdracht select volume y (y is het nummer van het verwijderde volume dat op de computer wordt vermeld). Om de partitie in Windows te herstellen, gebruiken we de opdracht “assign letter=k” om Windows 7/10 te laten herkennen zodat herstelde gegevens van verwijderde partities kunnen worden geopend met behulp van bestandsverkenner.
 • Sluit ten slotte de opdrachtprompt en start de computer opnieuw op en gebruik later de bestandsverkenner om te controleren of het herstelproces voor opnieuw verwijderen geslaagd is

Nadelen van het herstellen van verwijderde partities met behulp van CMD:

 • Aangezien CMD een op commando’s gebaseerde tool is, kan het een uitdaging zijn om de gewenste bewerkingen uit te voeren voor een beginnende computergebruiker.
 • Bewerkingen op schijfbeheer zoals hierboven moeten met de grootst mogelijke voorzichtigheid worden uitgevoerd, omdat er een zeer grote kans is op gegevensverlies of OS-corruptie.
 • De verwijderde partitie is niet zichtbaar in het systeem als deze een opstartpartitie in GPT-stijl heeft en u de partitie niet kunt herstellen met behulp van CMD in dit geval.

Benadering 2:

Remo Recover: Een veilige en eenvoudige tool om gegevens van verwijderde partities op te halen:

Ontworpen met een robuuste code die gegevens kan zoeken die op de harde schijf staan zonder de hulp van een partitietabel of bestandssysteemreferentie, kan Remo Recover gemakkelijk verwijderde partities op zowel de externe als interne harde schijf lokaliseren en ze voor herstel in een lijst zetten.

De software is krachtig en een geïntegreerde oplossing voor gegevensherstel na verwijderde partitie, geformatteerde partitie en opnieuw gepartitioneerde schijven.

Met deze partitie herstel software kunt u de herstelbare gegevens filteren met behulp van de bestandstypeweergave of gegevenstype-weergave. Je kan ook gebruiken Smart Scan, een unieke functie die per sector naar verwijderde partitiegegevens op de harde schijf zoekt.

Eenvoudige stappen om verwijderde partitie gegevens terughalen:

Stap 1: Download en installeer Remo Recover op de computer waarvan je de partitie hebt verwijderd

Stap 2: Kiezen Recover Drives” van het hoofdscherm

Stap 3: Kies in het volgende scherm “Partition Recovery” om verwijderde partitie van PC te herstellen

Stap 4: Select het opslagapparaat of de schijf uit de lijst en click op de pijl rechtsonder om verder te gaan

Stap 5: Na het scannen, click op elk item om de partitiegrootte te controleren zoals hieronder getoond en zoek de verwijderde partitie met behulp van informatie die is verkregen in stap 2 van aanpak 1, klik op de volgende pijl

Stap 6: In het volgende scherm kunt u kiezen welke bestandstypen u wilt herstellen of overslaan

Stap 7: Ten slotte worden de herstelde gegevens van de verwijderde partitie weergegeven in de vorm van bestanden, kies Smart Scan als u een diepere scan nodig hebt of markeer de bestanden die u wilt herstellen en sla ze op naar een locatie door te bladeren op de locatie op de harde schijf.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie