Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Typen Harde Schijven

Je bent deze post tegengekomen; het kan zijn omdat je onderzoek deed naar ‘data-opslag’ of het zou ook kunnen zijn dat je dit bericht gewoon tegenkwam. Als dit het laatste is, vraag je je misschien af ​​wat er eigenlijk te zeggen valt over een onderwerp van een slaper als ‘Gegevensopslag’. Ik stel voor dat je verder leest …

Uw gegevens zijn het meest waardevolle bezit in de wereld van vandaag en u doet er alles aan om het te beschermen. Hier komt het belang van gegevensopslag in beeld. Daarom worden apparaten zoals geheugenkaarten, pen drives, externe harde schijven enz. Wereldwijd veel gebruikt.

Er is geen twijfel dat ze allemaal een zeer gemakkelijke en handige manier bieden om back-upgegevens te maken, te verplaatsen, te delen, op te slaan en te beveiligen. De laatste tijd is het echter erg belangrijk om de gegevens te beveiligen. In het geval dat de computer, server of een ander apparaat beschadigd raakt, loopt u het risico belangrijke informatie te verliezen. De harde schijf is zo’n apparaat dat aanwezig is in de vorm van een permanent opslagapparaat.

Dit artikel zal u helpen te begrijpen wat een harde schijf is, de verschillende typen en enkele mythes over gegevensverlies.

Beginnend met……

Wat is een Harde Schijf

De harde schijf is niets anders dan een hardware-apparaat dat wordt gebruikt voor gegevensopslag. Harde schijven kunnen enorme hoeveelheden gegevens opslaan. Daarom maakt het deel uit van uw computersystemen. Alles wat u opslaat op uw pc / laptop in de vorm van documenten, afbeeldingen, muziek en video’s wordt opgeslagen op de harde schijven.

De harde schijf wordt vaak een niet-vluchtig geheugenopslagapparaat genoemd, wat betekent dat zodra de gegevens op een schijf zijn opgeslagen, de gegevens kunnen worden bewaard, zelfs wanneer de computer is uitgeschakeld. Het is onafhankelijk van elektriciteit, wat op de een of andere manier een enorm voordeel is.

Hard disks zijn ook bekend als hard-drive, hard-disk-drivefixed-drivefixed disk.

Nu je weet wat een hard Drive laten we overgaan op de verschillende typen ……….

Typen Harde Schijven

  • IDE:  IDE staat in feite voor geïntegreerde schijfelektronica, ook wel PATA-schijven genoemd. Dat staat voor (parallelle geavanceerde technologie-bevestiging).
  • SATA:   SATA staat voor seriële geavanceerde technologie-bevestiging.
  • SCSI:     SCSI staat voor interface van een klein computersysteem.
  • SAS:     SAS is niets anders dan serieel verbonden SCSI.

3 Gemeenschappelijk Harde Schijven Mythen:

Hieronder staan enkele mythes over de harde schijf met betrekking tot wanneer gegevens verloren kunnen gaan of wanneer het apparaat mogelijk niet meer werkt.

  1. HET DALEN VAN DE HARDE AANDRIJVING: Wel, de meerderheid van de mensen gelooft dat als een harde schijf van een hoogte op de grond valt, deze zou gaan werken alsof er iets vast zit in de schijf, maar helaas is de waarheid dat de harde schijf stopt met werken als deze de grondoppervlak harder. De interne componenten kunnen beschadigd raken en dat kan leiden tot gegevensverlies.
  2. BEVRIEZING EN VERWARMING VAN DE HARDE SCHIJF: Het bevriezen van de harde schijf werkt eigenlijk, maar slechts voor een korte periode omdat bevriezen kan helpen om de magnetische coating op de harde schijven te herschikken, maar het wordt nog moeilijker om de verloren gegevens te herstellen omdat de gegevens voor altijd kunnen worden gewist vanwege het magnetische materiaal op de harde schijf.
  3. DATA RECOVERY SOFTWARE: Er zijn enkele misverstanden over de software voor gegevensherstel, omdat mensen denken en geloven dat de software de gegevens niet kan herstellen en een volledige verspilling van tijd en geld is, maar de waarheid is dat software voor gegevensherstel de bestanden of verwijderde gegevens helpt te herstellen, op voorwaarde dat niet overschreven door andere gegevens of bestanden. Weten hoe te gegevens terughalen externe harde schijf onleesbaaris mogelijk.

CONCLUSIE: Tot nu toe is het duidelijk dat de harde schijf verschillende elektromechanische componenten in gevaar brengt en het uitvoeren van een van de bovenstaande mythen kan leiden tot permanent gegevensverlies.

Het is dus erg belangrijk om met deze apparaten extra voorzichtig om te gaan en te kiezen voor authentieke software voor gegevensherstel om maximaal mogelijke gegevens te herstellen.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie