Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Hoe u uw ontbrekende USB schijf vinden in Windows ?

Soms herkent de krachtige Windows uw USB-drive, SD-kaarten of andere geheugenkaarten niet wanneer ze zijn aangesloten. Hoewel dit probleem niet nieuw is bij Windows, leert u in dit artikel gelukkig de probleemloze methoden om uw ontbrekende USB-drive op Windows te detecteren.

 

Vind de ontbrekende/niet-detecteerbare USB-drive

Volg de methoden die in de onderstaande sectie worden genoemd om moeiteloos hoe u uw ontbrekende usb schijf vinden in windows systeem .

Schijfbeheer gebruiken

Wanneer u het USB-station op uw computer aansluit, zou het het apparaat automatisch moeten detecteren, als het dat niet doet, controleer dan het hulpprogramma Schijfbeheer.Kan usb schijf niet vinden.

Als u Windows 8/10 gebruikt, klikt u met de rechtermuisknop op het startpictogram en kiest u Disk Management. Als u Windows 7 gebruikt, drukt u op Windows + R. Dit opent het vak Uitvoeren, typ in diskmgmt.msc en druk op Enter.

Door dit te doen zal in staat zijn om eventuele I/O-fouten op de USB-drive oplossen en maak het weer detecteerbaar.

Zoek nu naar het USB-station in de stationslijst. Het wordt weergegeven als verwijderbaar, maar zoek altijd naar de schijf die overeenkomt met de opslaggrootte van uw USB-station.

Update USB-drive om de ontbrekende USB-drive te herkennen

Ga naar Computer > System Properties > Device Manager naast  Universal Serial Bus Controllers,u ziet een plusteken (+) erop klikken. Dan zie je een uitroepteken in het geel.

Klik met de rechtermuisknop en selecteer Update Driver Software en klik op Automatically Search for Driver Software Online.

Laat de software installeren. Als u klaar bent, start u uw pc opnieuw op en sluit u de USB-drive aan om te controleren of uw computer het apparaat detecteert of niet.

Start uw Windows opnieuw op om het ontbrekende USB-station te vinden

Het herstarten van uw pc kan wonderen doen – dat doet het zeker meestal. Werp uw USB-station dus veilig uit en start uw computer opnieuw op. Sluit vervolgens uw USB-drive weer aan en kijk of deze detecteerbaar is.USB stick vinden op PC

USB-hub Repareren

Als je de USB-stick hebt aangesloten, kan het zijn dat het apparaat niet voldoende stroom krijgt om door je pc te worden herkende usb schijf.

Ga naarComputer > System Properties > Device Manager uitbreiden Universal Serial Bus Controllers en klik met de rechtermuisknop op USB Root Hub > Properties.

Selecteer Power Management en verwijder het vinkje uit het vakje dat zegt Allow the computer to turn off this device to save power. Als de USB-roothub met meer dan één wordt vermeld, moet u hetzelfde uitvoeren met alle vermeldingen. Als u klaar bent, klikt u op OK en start u uw pc opnieuw op. Sluit uw USB-station aan en controleer op eventuele wijzigingen.Hoe vind ik mijn USB-stick?

Probeer verbinding te maken met een andere pc

Als uw apparaat nog steeds niet herkenbaar is op uw computer, probeer dan de USB-drive op een andere computer of besturingssysteem aan te sluiten.

Ik hoop dat de bovengenoemde methoden uw ontbrekende USB-station op Windows moeten kunnen vinden. Als dit niet het geval is, zijn er mogelijk ernstige problemen met uw apparaten. Maar dat is niet het einde, er zijn verschillende software voor gegevensherstel die uw gegevens ophaalt. Vanzelfsprekend moet u enkele gegevens hebben opgeslagen die belangrijk voor u zijn, zoals foto’s, homevideo’s of werkpresentaties, enz. Deze software haalt niet alleen gegevens op van niet-herkende USB-drives, maar herstelt ook afbeeldingsbestanden die van de geheugenkaart zijn verwijderd. Of je USB-stick of geheugenkaarten nu wel of niet worden herkend, je hebt nog steeds je gegevens!

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie