Hoe Verloren Afbeeldingen te Vinden op uw Computer

Er is niets pijnlijks aan het verliezen van je dierbare foto’s. Of het nu een toevallige verwijdering is, of tijdens het overzetten van het ene apparaat naar het andere of zelfs een eenvoudig knip- en plakproces kan ervoor zorgen dat u uw foto’s kwijtraakt. Laten we kijken naar verschillende methoden om verloren foto’s te vinden op uw Windows-computer.

Methode 1: Graaf in uw Prullenbak

De eerste en belangrijkste plaats om te zoeken naar uw verwijderde foto’s is de Prullenbak. Als u per ongeluk de foto’s hebt verwijderd en de Prullenbak niet hebt geleegd, hebt u een kans om ze te herstellen. Ga naar de Prullenbak op het Windows-bureaublad en controleer op de verloren afbeeldingen. Als ze daar zijn, selecteert u de foto’s die u wilt herstellen en klikt u met de rechtermuisknop en selecteert u “Herstellen”. Hiermee worden de verwijderde bestanden op hun oorspronkelijke locatie hersteld.

Methode 2: Verwijderde afbeeldingen uit eerdere versies herstellen

Windows doet een automatische back-up van alle bestanden en mappen voor het herstellen van het doel. Deze bestanden en mappen kunnen worden hersteld via Vorige versies of Schaduwkopieën. Om uw verloren of verwijderde foto’s te herstellen, gaat u naar de map waarin ze werden opgeslagen voordat ze werden verwijderd. Klik met de rechtermuisknop op de map en op “Vorige versies herstellen”. Hier vindt u de lijst met bestanden en mappen. U kunt zelfs een voorbeeld van de foto’s bekijken voordat u ze terugzet, om er zeker van te zijn dat u de juiste foto’s herstelt. Om dit te doen, klik op de afbeelding, kies Openen. Als dat de afbeelding is die u wilt herstellen, klikt u op de knop Herstellen. Hierdoor worden de afbeeldingen op hun oorspronkelijke locatie hersteld. Als er geen hersteloptie is maar de foto kan openen, kunt u deze opslaan op een andere locatie of map.

Methode 3: Data Herstel Software

Een andere manier om uw verloren foto’s terug te krijgen, is door een software voor gegevensherstel te gebruiken. Het heeft een optie waarmee u de afbeeldingen kunt herstellen op basis van bestandstypen. De software kan verschillende afbeeldingsbestandstypen ophalen, zoals JPEG, PNG enz. Het kan ook RAW-afbeeldingen herstellen. De software kan foto’s herstellen die verloren zijn gegaan tijdens de overdracht, per ongeluk zijn gewist of het bestand is beschadigd als gevolg van een virusaanval. Het kan ook bestanden herstellen die verloren zijn gegaan na knippen en plakken. En, het proces van Bestanden herstellen verloren na kopieren en plakken is niet moeilijk, zoals velen van jullie denken.

 

Hoe Verloren Afbeeldingen te Vinden op uw Computer was last modified: December 9th, 2019 by Remo Software

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*