Hoe Kan Ik Verloren Foto's Herstellen Van SanDisk SD Kaart?

7 minutes read

Als je je afvraagt hoe je per ongeluk verwijderde of verloren foto’s van de Sandisk SD-kaart kunt herstellen? Ontspan gewoon en lees het hele artikel. Dit artikel toont de eenvoudigste manieren om te herstellen van alle Sandisk-geheugenkaarten. Met professionele herstelsoftware zoals Remo-fotoherstel, kunt u snel verwijderde of verloren foto’s gemakkelijk herstellen, downloaden en gratis proberen en nu uw ophaalproces starten.

Geschreven door
Bijgewerkt aan

Veel SanDisk SD-kaartgebruikers hebben een probleem met het verlies van foto's ervaren en het is een veel voorkomend probleem bij het gebruik van een SD-kaart. De reden hiervoor is dat foto's vrij vaak per ongeluk worden verwijderd wanneer u ze bekijkt. Maar wat te doen als belangrijke foto's van de Sandisk SD-kaart worden verwijderd? Weet u Hoe kan ik Gegevens van Sandisk SD-kaart herstellen?-geheugenkaart kunt ophalen? Hier kom je er alles over te weten.

SanDisk SD-kaarten zijn de meest geprefereerde draagbare opslag voor verschillende camera's en smartphones. Verlies van gegevens zoals foto's en video's op de Sandisk SD-kaart is vrij zeldzaam, verwijderde bestanden tenzij u de foto's per ongeluk verwijdert, de kaart formatteert of foto's kwijtraakt als gevolg van een virusinfectie. Door professionele SD-kaartherstelsoftware te gebruiken, hoe kan ik foto's van SanDisk SD kaart terughalen. Lees het artikel verder voor meer informatie.

Inhoudsopgave

Redenen achter fotoverlies van SanDisk SD-kaart:

Accidental Deletion: Per ongeluk bestanden verwijderen met Shift Delete of Prullenbak legen.

Formatting: U hebt een SanDisk SD-kaart geformatteerd zonder een back-up van de gegevens van de SD-kaart te maken.

Corruption: SD-kaart kan beschadigd raken en kan leiden tot storingen waardoor uw gegevens ontoegankelijk worden.

Physical Damages to SD card: De SD-kaart heeft kapotte gebieden door meerdere keren te laten vallen, wat de oorzaak is van fysieke schade. In veel gevallen kunt u het bestand ervan herstellen, maar in de verschillende gevallen zult u hulp zoeken bij professionele software voor gegevensherstel.

Kan ik verwijderde foto's van de SanDisk-geheugenkaart herstellen?

 Ja, het is mogelijk om de verwijderde of verloren foto's van SanDisk SD kaart Herstellen. Zoeken naar back-up. Sommige digitale camera's maken automatisch back-upkopieën en slaan het interne geheugen op.

Hoe vind ik de foto's die van mijn SD-kaart zijn verdwenen? Telkens wanneer u een bestand van een SD-kaart verwijdert, wordt het niet volledig gewist. In plaats daarvan markeert het besturingssysteem van uw computer die ruimte gewoon als beschikbaar voor overschrijven. Zelfs als jegeen toegang heeft tot de bestanden, ze zijn er nog steeds totdat je camera (of computer) ze overschrijft met iets anders. Dit betekent dat als je niet te veel nieuwe foto's hebt gemaakt na het gegevensverlies, de kans groot is dat je die oude foto's kunt herstellen.

Dus als u bestanden van de Sandisk SD-kaart bent kwijtgeraakt of per ongeluk verwijderd, moet u deze onmiddellijk niet meer gebruiken. Haal de geheugenkaart ook niet uit uw camera en leg deze opzij. Als u het blijft gebruiken, kan het zijn dat u de verloren foto's overschrijft en dat u ze niet meer kunt herstellen.

Gebruik vervolgens de Remo Sandisk SD-kaartherstelsoftware om de terughalen verwijderde foto's van SanDisk SD kaart.

Hoe Kan Ik Foto's Van Sandisk SD Kaart Herstel Verloren?

Of je nu hebt Hoe Kan Ik Geformatteerde SD Kaart Herstellen? uw Sandisk-geheugenkaart zonder een back-up te maken, anders hebt u de kaart mogelijk uitgeworpen terwijl deze nog aan het schrijven was. De Sandisk Beschadigde SD-Kaart Repareren, of er kan een ander probleem zijn waardoor de foto's zijn verdwenen, hier is een geverifieerde oplossing die u zal helpen bij het herstellen van de afbeeldingen.

VOORZICHTIGHEID: Stop met het opslaan van nieuwe gegevens op de SanDisk-geheugenkaart. Als het nog steeds in gebruik is, is het een probleem om de foto's op te halen. Omdat de fotogegevens die u moet herstellen, worden overschreven.

Remo Recover, een uitzonderlijke SanDisk SD-kaart gegevensherstelsoftware die bekend staat om zijn vermogen om elk formaat van foto's, video's of audiobestanden van SanDisk SD-kaarten te herstellen! Of het nu gaat om het per ongeluk verwijderen, corruptie, formatteren of welke reden dan ook, Remo Photo Recovery is de tool die u nodig hebt voor een lonende SanDisk-herstelervaring. Downloaden nu uw gratis proefperiode voor Software om Verwijderde Foto's van Sandisk Herstellen!

Hoe Verwijderde Foto's Van SanDisk-Geheugenkaart Te Herstellen?

Stap 1. Downloaden Remo Recover software, installeer deze op uw pc/laptop.

Stap 2. Sluit uw SanDisk SD-kaart aan op het systeem waarop u de software hebt geïnstalleerd.

Sd-kaart scannen

Stap 3. Selecteer vervolgens de schijf om te die uw SanDisk SD-kaart vertegenwoordigt uit de lijst met weergegeven stations en klik op Scan knop om het scannen van de SanDisk SD-kaart te starten.

Selecteer map van SD-kaart

Stap 4. Zodra het scanproces is voltooid, wordt een lijst met herstelde foto's weergegeven in Dynamic Tree View.

Voorbeeldbestanden hersteld van SD-kaart

Stap 5. Klik op Preview om een voorbeeld van de herstelde foto's te bekijken en ze op de gewenste locatie op te slaan door te klikken op Recover.

bestanden opslaan sd-kaart

Tips om verlies van foto's van Sandisk SD-kaart te voorkomen:

  • Onderbreek nooit een lopend bestandsoverdrachtproces tussen uw SanDisk SD-kaart en computer/andere apparaten
  • Maak een back-up van meerdere kopieën en sla ze op verschillende opslagapparaten op om gegevensverlies te voorkomen
  • Gebruik niet dezelfde SanDisk SD-kaart op meerdere camera-apparaten
  • Gebruik antivirussoftware en scan de Sandisk SD-kaart om storingen te voorkomen

Kenmerken van Remo Photo Recovery die veelbelovend zijn voor het herstel van SanDisk SD-kaarten.

Gegevens herstellen van SanDisk SD-kaarten met Remo Fotoherstelsoftware klinkt eenvoudig, toch? Zoals je hebt gezien, zijn de geavanceerde scancodes ontworpen om te werken onder elke situatie van gegevensverlies. Hier zijn enkele details die u moet weten over Remo Photo Software om te begrijpen waarom dit de beste keuze is voor SanDisk SD-kaartgegevensherstel.

  • Met volledige kennis van de SanDisk-architectuur kan Remo zich een weg banen in de gegevens van de SD-kaart, foto's binnen een paar minuten identificeren en herstellen. Het volledige scan- en SanDisk-herstelproces duurt enkele minuten tot een uur, afhankelijk van de gegevens erop.
  • Kan bestanden herstellen van SD-kaart zoals JPG, PNG, PSD, GIF, TIFF, BMP, en video's zoals AVI, MOV, MP4, 3GP, 3G2 enz.
  • Werkt ook bij SanDisk Hoe Gegevens Herstellen Van RAW SD Kaart?, ontoegankelijk of ernstig beschadigd.
  • Ondersteunt fotoherstel van externe harde schijven alle SanDisk SD-kaarten zoals SDHC-kaarten, SDXC-, XD- en CF-kaarten

Gevolgtrekking

Dit is het einde van ons artikel, in dit artikel hebben we laten zien hoe u verwijderde of verloren foto's van een Sandisk SD-kaart kunt herstellen en een back-up kunt maken om gegevensverlies te voorkomen als u geen back-up hebt, probeer dan Remo herstellen te gebruiken om te herstellen veilig en start veilig uw herstelproces en geef hieronder commentaar

About the Author: Remo Software