Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Harde schijf herstel Software

Alles in een gegevens Herstel Werktuig

Krijg uw verloren gegevens terug na het formatteren of partitie fouten.

$109.97

$99.97

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Verschil tussen Offline Back-up en Online Back-up

Back-up kan worden gedefinieerd als een extra kopie van de gegevens die op een veiligere locatie worden bewaard, die kan worden gebruikt als vervanging wanneer u uw oorspronkelijke gegevens verliest.Verschil tussen Online en Offline.Een back-up kan grofweg in twee typen worden ingedeeld:

  • Offline back-up
  • Online back-up

Offline back-up:

Als we het hebben over offline back-up, is dit de eerste en de traditionele manier om back-ups op een fysiek stuk hardware te zetten, zoals een externe harde schijf, pen drive, geheugenkaart en nog veel meer. Dit back-upproces kan heel gemakkelijk en snel worden uitgevoerd. Maar de gegevens op deze apparaten kunnen om vele redenen onveilig zijn en er bestaat een risico voor gebruikers om hun gegevens gemakkelijk te verliezen. De verloren gegevens kunnen echter eenvoudig worden hersteld door middel van een hersteltool door het apparaat gewoon op de computer aan te sluiten.Online reservekopie en Offline

Online back-up:

Online back-up is ontstaan door de meer recente technologische verbetering in netwerken; het maakt gebruik van cloudgebaseerde opslagsystemen voor het opslaan van uw back-up. Dit type back-up vereist geen gebruik van opslagmedia zoals USB-drive, geheugenkaart, externe harde schijf enz. In het geval van deze online back-up worden de gegevens opgeslagen op de server die is verbonden met internet en wat u in principe nodig hebt tijdens het uitvoeren online back-up is een actieve internetverbinding en een computer.Wat is het verschil tussen online en offline ?

Het grote verschil tussen beide back-upopties is dat de offline back-up goedkoper is dan de online back-up, en dat de online back-upservers u meer in rekening brengen voor het opslaan van de back-ups. Beide back-upopties hebben een redelijk aantal voor- en nadelen, en het hangt ook af van het gemak van de gebruiker om de back-upopties te gebruiken, afhankelijk van de situaties. Gegevensverlies kan echter soms voorkomen, omdat niemand weet wanneer er zich rampen kunnen voordoen, dus als u uw belangrijke gegevens verliest en de gegevens wilt herstellen, maak dan gebruik van bekende Data Herstel Software genaamd Remo Recover (Windows / Mac). Het kan gemakkelijk al uw gegevens in slechts enkele minuten terugzetten, zelfs uw reservekopie is niet beschikbaar.Online en Offline reservekopie.

Bruikbare tips:

Maak een back-up van uw belangrijke gegevens op een veiligere locatie, zodat deze niet door een virus wordt geïnfecteerd. Installeer een goed antivirusprogramma dat zich kan verdedigen tegen deze virussen om uw gegevens veiliger te houden.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie