Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Verschil Tussen Zwart, Blauw, Rood en Paars WD SSD en HDD

Mogelijk hebt u de Western Digital-harde schijf een of twee keer gekocht of een aantal keren. Er is een eigenaardige classificatie van deze harde schijven door de fabrikant. Ze hebben een kleurcodering als WD Black, WD Blue, WD rood en WD Purple. Als je het nog niet hebt gemerkt, probeer het dan op te merken de volgende keer dat je deze harde schijven ziet. De meeste gebruikers vragen zich af wat mogelijk het verschil kan zijn tussen zwarte, blauwe, rode en paarse WD SSD en HDD? Dit is een eenvoudige en effectieve manier om onderscheid te maken tussen verschillende harde schijven van Western Digital.

Er is een aanzienlijk verschil tussen de met WD-kleuren gecodeerde HDD’s en SSD’s. Ze verschillen in verschillende aspecten van RPM tot redundantie en prestaties. De belangrijkste factor waarin zij zich van elkaar onderscheiden, zijn hun prijzen. Hier zijn enkele van de belangrijke punten waarmee u rekening moet houden bij het vergelijken van deze opslageenheden van WD.

Omdat de markt de afgelopen jaren zo sterk op de SSD’s is gericht, is het gebruik van HDD’s in grote mate afgenomen. Sommige van de meest gebruikte computers gebruiken SSD als primaire opslag. Maar er zijn nog steeds computerliefhebbers die de voorkeur geven aan HDD’s voor hun computers. Gebruikers die graag computers met hoge capaciteit gebruiken, geven er de voorkeur aan om HDD’s te gebruiken. Sommige systemen die simulaties uitvoeren, zijn ook uitgerust met HDD’s.

Verschil tussen zwarte, blauwe, rode en paarse SSD’s en HDD’s

Alle schijven WD Zwart, blauw, rood en paars gebruiken de SATA-interface voor interactie met de processor. Alle schijven gebruiken de SATA III-interface om met het systeem te communiceren.

Een aantal keren hebben gebruikers dezelfde vraag gesteld over westerse digitale harde schijven. De primaire zorg van elke gebruiker is western digital schijf herstel? Het antwoord zou positief zijn. Met behulp van externe software kunt u alle gegevens herstellen die verloren zijn gegaan vanaf uw Western Digital-harde schijf.

De capaciteit voor alle schijven varieert van 500 GB tot 6 TB voor Western Digital Blue en Black, terwijl de Western Digital Red 750 GB tot 8 TB aan capaciteit heeft. De WD purple heeft een opslagcapaciteit die varieert van 500 GB tot 8 TB aan geheugen.

De belangrijkste factor voor sommige gebruikers is de overdrachtsmogelijkheid of de overdrachtsnelheid, dit is anders voor elke harde schijf in WD. Voor WD blue is de overdrachtssnelheid 175 MB / s voor een 6 TB-model, waarbij de snelheid voor een WD-zwart 218 MB / s voor een 6 TB-schijf is. De WD rood en paars delen dezelfde gegevensoverdrachtsnelheid van 178 MB / S voor hun 8 TB-modellen. Dit is het belangrijkste aspect van het onderscheiden van deze schijven.

De andere eigenschappen die deze harde schijven scheiden, omvatten hun rotatiesnelheid of de RPM. De snelheid voor WD-blauw is 5400 – 7200 RPM, terwijl die voor een WD-zwart 7200 RPM is, wat de bovengrens is voor WD-blauw. De andere schijven hebben hun unieke snelheden met betrekking tot de bediening. WD Rood en Paars delen dezelfde snelheid van 5400 RPM.

De Western Digital produceert deze schijven met garantieperiode voor elk van de schijven. Enkele van de belangrijkste factoren die de klanten aantrekken, is de garantieperiode voor elke harde schijf. Voor Western Digital blue is de garantie 2 jaar, terwijl de garantieperiode voor WD black 5 jaar is. De andere twee WD-rood en WD-paars hebben dezelfde garantietermijn van 3 jaar.

In een korte noot, elk van de Western Digital harde schijven is best goed om aan te werken. U kunt elk van de blauwe, zwarte, rode of paarse WD-schijven kiezen die aan uw vereisten voldoen. De kosten van deze harde schijven zijn vergelijkbaar vergelijkbaar met elkaar en variëren afhankelijk van de capaciteit.

Standaard afbeelding
John Harris

Senior Editor, Content Analyst and a fan of exceptional customer service. John develops and publishes instructional and informational content regarding partition management, Windows hot-fixes, data management and computer troubleshooting.

As a tenured data recovery specialist, John shares exceptional insights and blog posts about data loss and data recovery across any storage device. With 8+ years’ experience in writing for Data Recovery for both Mac OS and Windows OS computers, he is an avid learner who always wants to polish and simplify the data recovery process. John passes his free time playing Chess and reading Science Fiction novels.

Artikelen: 82

Geef een reactie