Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Verwijder het virus van de pen drive zonder gegevens te verliezen

Over het algemeen gebruiken we pen-drives in ons dagelijks leven als een tijdelijk opslagapparaat en om gegevens tussen de systemen over te brengen. Maar pen-drives zijn gemakkelijk vatbaar voor virusinfecties in vergelijking met andere opslagapparaten, omdat ze op elke computer op grote schaal kunnen worden gebruikt. Ze kunnen eenvoudig op elk systeem worden aangesloten en aangesloten, dit is de belangrijkste reden voor een virusinfectie op deze pen-drives. Dit zou leiden tot gegevenscorruptie; op zijn beurt leidend tot het verlies van uw vitale bestanden op deze pen drives. Ik geloof dat de meesten van jullie misschien dergelijke situaties zijn tegengekomen en daardoor zelfs je vitale gegevens hebben verloren van de pen-drives.

Stop met zorgen maken en snel handelen !!! Wanneer u sporen van een dergelijke infectie aantreft, probeer ze dan zo snel mogelijk te verwijderen, anders kunnen ze zichzelf repliceren en uw hele pen drive corrupt maken. Hier zijn enkele van de tips / stappen om virus te verwijderen uit uw pen drive, zonder uw vitale gegevens te verliezen. Lees verder om te weten hoe:

Bestanden zichtbaar maken: als gevolg van een virusinfectie kunnen uw belangrijke bestanden op het penstation worden verborgen. Dus probeer eerst deze bestanden zichtbaar te maken:

 • In Start Menu -> Klik op Rennen -> typ cmd om de opdrachtprompt te openen
 • Typ nu je Flash Drive brief (bijvoorbeeld J) gevolgd door dubbele punt, d.w.z. J:
 • Typ attrib -r -a -s -h *. * En druk op invoeren

Hiermee worden al uw bestanden op het penstation zichtbaar.

Identificeer en verwijder Virus: lokaliseer en identificeer het virus en verwijder deze. In feite bestaat het virus in vele vormen, zoals Autorun.inf, Newfolder.exe, RAVMON.exe, New-map.exe, SVChoste.exe enz. Typ in de opdrachtprompt opnieuw de stationsletter (bijvoorbeeld J) gevolgd door dubbele punt (J 🙂 en druk op enter. Typ vervolgens

“dir /w/o/a/p”  (zonder citaten)

Hiermee worden alle bestanden weergegeven die op dat station aanwezig zijn. Als u een van de bovenstaande bestanden vindt, verwijdert u ze door ‘del’ in te typen gevolgd door de volledige naam van het bestand en een opdracht ‘attrib’. Als het bijvoorbeeld een autorun.inf is, gebruik dan

 • “attrib -s -h -r autorun.inf” .(zonder dubbele aanhalingstekens) druk op invoeren en typ vervolgens
 • “del autorun.inf”

In het geval dat het een snelkoppeling virus is, dat wil zeggen dat alle bestanden snelkoppelingen zijn geworden, dan moet je gebruiken

 • “del *.lnk”en druk op invoeren. (zonder dubbele aanhalingstekens)
 • Typ ten slotte het onderstaande commando en druk op Invoeren. (zonder dubbele aanhalingstekens)
  “attrib -s -r -h *.* /s /d /l”

Wacht een tijdje en open vervolgens de pen drive.

In het geval dat deze niet werken, gebruik dan gewoon   attrib -h -r -s /s /d j: \*.*   wacht een tijdje en open vervolgens je pen drive.

Opmerking: Vergeet niet de letter “J” te vervangen door de stationsaanduiding voor de pen-drive die op uw systemen wordt weergegeven

Gebruik antivirussoftware:

In het geval dat de hierboven beschreven stappen of commando’s er niet in slagen om het virus van je pen drive te verwijderen, gebruik dan gewoon de goede en betrouwbare antivirussoftware die op de markt verkrijgbaar is. Zorg ervoor dat u altijd de bijgewerkte versies van de software gebruikt, want deze bieden volledige beveiliging en zijn ontworpen om zelfs de nieuwere bedreigingen te verdedigen.

Formatteer je pen drive

Dit is de laatste optie om van uw pen-drive virus af te komen. Zelfs als de antivirussoftware het virus niet kon verwijderen, kies dan voor “Quick Format”. Voordat u deze optie uitvoert, moet u ervoor zorgen dat u een back-up hebt gemaakt van uw hele belangrijke gegevens op uw pen drive.

 • Ga naar Begin -> klik op Deze computer (nieuwere Windows gebruiken Computer)
 • Zoek in de lijst met drives uw pen drive en klik er met de rechtermuisknop op
 • Selecteer nu de optie Snel formatteren en klik op “Ja” wanneer om bevestiging wordt gevraagd

Een Beproefde Manier om Bestanden Herstellen van Aangevallen Virus of Geformatteerde Pendrive.

U kunt gebruik maken van Remo herstellen, een gerenommeerd hulpmiddel dat is gebouwd om geformatteerde gegevens van elke Pendrive te herstellen. Deze tool kan geformatteerde afbeeldingen, audio- en videobestanden, films, documenten, spreadsheets, enz. met het grootste gemak herstellen. Compatibel met alle nieuwste versies van Windows, inclusief Windows 11, 10 en eerdere versies. En macOS inclusief Big Sur, Catalina, Mojave, High Sierra en andere oudere versies. Remo wordt geleverd met een voorbeeldfunctie, waarmee u de herstelde bestanden gratis kunt bekijken.

Download en probeer deze tool nu gratis!

 1. Download en installeer Remo Recover
 2. Sluit uw met virus geïnfecteerde/geformatteerde USB-drive aan en start het herstelproces.

Notitie – Als u uw USB niet kunt detecteren, klikt u op Can’t find the drive optie en selecteer het USB-station van uw voorkeur

 1. Kies het USB-station dat u wilt herstellen en klik op Scan
 2. De tool start automatisch Quick Scan. Zodra de Quick Scan is voltooid, wordt de tool uitgevoerd Deep Scan waar het gegevens sector voor sector herstelt. Open de Dynamic Recovery View om de bestanden gemakkelijk tegelijkertijd te herstellen terwijl de Deep Scan is aan het rennen.

 1. U kunt ook zoeken naar het specifieke bestandsformaat in de zoekbalk met de Advanced Filter optie

 1. Nadat de partitie/USB-drive is gescand, worden de herstelde gegevens weergegeven zodat u een voorbeeld kunt bekijken.

 1. Kies de bestanden van de geformatteerde USB-drive en klik op Save een blader naar een locatie om de herstelde gegevens op te slaan.

Belangrijke notitie:

 • Scan uw pen drive altijd met de nieuwste antivirussoftware zo snel mogelijk en sluit uw pc aan
 • Blijf de antivirussoftware regelmatig bijwerken
 • Neem regelmatig een back-up van gegevens
Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 750

Geef een reactie