Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Harde schijf herstel Software

Alles in een gegevens Herstel Werktuig

Krijg uw verloren gegevens terug na het formatteren of partitie fouten.

$109.97

$99.97

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Verwijderd Bestand Dropbox Terughalen

Dropbox is een van de beste hulpprogramma’s die beschikbaar zijn om gegevens op cloudopslag op te slaan. Soms, terwijl toegang bestanden van Dropbox je bent mogelijk bestanden kwijtgeraakt die zijn opgeslagen in Dropbox omdat ze per ongeluk zijn verwijderd of om verschillende andere redenen. Gelukkig kun je verwijderde Dropbox-bestanden herstellen. Door je aan het einde van het artikel te houden, zul je begrijpen hoe je bestanden kunt herstellen die uit de Dropbox zijn verwijderd.

Kunt u Verwijderd Bestand Dropbox Terughalen?

Ja, je kunt het verwijderde bestand herstellen vanuit Dropbox. Net als in de Prullenbak of Prullenbak op je lokale computer, worden de bestanden die in Dropbox zijn verwijderd, verplaatst naar het gedeelte Verwijderde bestanden.

Deze bestanden blijven echter maximaal 30/180 dagen bewaard, afhankelijk van het abonnement van de gebruiker, tenzij u ze handmatig hebt verwijderd. De volgende secties helpen je bij het herstellen van verwijderde bestanden uit Dropbox.

Herstel Verwijderde Bestanden op Dropbox Cloud Storage

Om verwijderde bestanden van Dropbox te herstellen, volgt u onderstaande zorgvuldig.

  • Log in op je Dropbox-account
  • Klik op Bestanden in de linkerkolom
  • Kies vervolgens de optie Verwijderde bestanden
  • Nu wordt u weergegeven met alle bestanden die uit de Dropbox zijn verwijderd
  • Klik op het selectievakje van het respectieve bestand dat u wilt ophalen
  • Klik ten slotte op de knop Herstellen die rechts op het scherm beschikbaar is

Met de bovengenoemde stappen kunt u de bestanden herstellen die zijn verwijderd en verplaatst naar het gedeelte Verwijderde map op Dropbox.

Je vraagt je misschien af wat er gebeurt als de offline kopie die lokaal op de computer is opgeslagen, wordt verwijderd uit de Dropbox-applicatie?

In dit geval worden de verwijderde bestanden en mappen verplaatst naar de Prullenbak of Prullenbak. Het volgende gedeelte illustreert hoe u de offline kopie kunt herstellen die van uw computer is verwijderd.

Verwijderd Bestand Dropbox Herstellen uit de Prullenbak

Als je een bestand uit de Dropbox-applicatie op je computer hebt verwijderd, kun je ze gemakkelijk terugzetten in je Prullenbak. Hier is wat u kunt doen om de bestanden op te halen

  • Open de Prullenbak en typ de bestandsnaam in het zoekvak in de rechterbovenhoek
  • Klik vervolgens met de rechtermuisknop op het bestand en klik op Herstellen
  • Nadat je op herstellen hebt geklikt, kun je het herstelde bestand terugvinden in de Dropbox

Als u de Prullenbak hebt geleegd terwijl deze het bestand bevat, kunt u het bestand niet terugzetten met behulp van de bovengenoemde procedure. In dergelijke situaties moet u vertrouwde software voor gegevensherstel gebruiken om Dropbox-bestanden te herstellen.

Zelfs als u de belangrijke bestanden uit de Prullenbak bent kwijtgeraakt, heeft u nog steeds een betere kans om de verloren bestanden te herstellen met behulp van een efficiënte tool voor bestandsherstel, zoals Remo Recover. De krachtige algoritmen zijn in staat om de permanent verwijderde bestanden gemakkelijk van de computer te herstellen. Download en probeer de software nu.

download now

Hoe Verwijderd Bestand Dropbox Terughalen?

Download en installeer het Remo bestand herstel software op jouw computer. Open de applicatie en klik op het Recover Files tabblad. Klik nu op het volume waarvan het bestand moet worden hersteld en klik op Next.

Na voltooiing van het scanproces worden de herstelde gegevens weergegeven in Data View en File Type View. Selecteer het herstelde bestand en klik op Save om het bestand te herstellen.

Conclusie

Dropbox is een van de handige applicaties om bestanden in de cloud op te slaan en ze ook te synchroniseren tussen apparaten zoals smartphones en tablets. Wanneer een bestand is verwijderd uit Dropbox, kun je het herstellen vanuit de verwijderde mappen. De bestanden blijven echter 30 tot 120 dagen in de map, afhankelijk van het abonnement.

Als je bestanden uit de Dropbox-applicatie hebt verwijderd, kun je deze herstellen vanuit de Prullenbak. Als u de bestanden uit de Prullenbak niet kunt herstellen, gebruikt u de Remo Recover-tool om verwijderde Dropbox-bestanden te herstellen.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie