Hoe Audiobestanden Terughalen Van Windows, Mac Of Telefoon?

6 minutes read

Vraagt u zich af hoe kan ik verwijderde audio bestanden terughalen? Maakt u zich zorgen dat u uw gespreksopnames of belangrijke muziekbestanden kwijtraakt? Maak je geen zorgen meer, dit artikel bevat alles wat je moet weten om je favoriete muziekbestanden of audio herstellen van Mac, Windows zelfs van een SD-kaart van een Andriod-telefoon te herstellen. Dit alles met behulp van een krachtige software voor audioherstel – Remo Recover. Wacht niet verder! Klik op de downloadknop en begin nu met het herstellen van audiobestanden.

Geschreven door
Bijgewerkt aan

De grootste uitvinding van de mensheid is het vermogen om geluid vast te leggen en op te slaan in de vorm van een audiobestand. Of het nu een nummer, muziek of podcast is, audiobestanden maken deel uit van ons dagelijks leven. Het verliezen van die belangrijke audiobestanden kan ontmoedigend zijn.

Wat als er een manier was om verwijderde audio terughalen? Ja, met dit artikel kunt u eenvoudig audiobestanden herstellen die zijn verwijderd of verloren van elk bestandsformaat zoals .mp3, .wav, .wma, .amr, .rm, enz.

Ongeacht de bovengenoemde scenario's, kunt u eenvoudig audio herstel voor bestandstypen zoals MP3, WMA, WAV of andere audiobestanden.

 • Per ongeluk verwijderen van audiobestanden van SD-kaart of harde schijf.
 • Elke schade of corruptie aan het opslagapparaat met de audiobestanden kan leiden tot gegevensverlies
 • Audiobestanden kunnen verloren gaan door onderbrekingen in het overdrachtsproces tussen apparaten.
 • Virusinfectie op de SD-kaart of de harde schijf kan ook leiden tot verlies van audiobestanden

Audio Bestand Herstellen

Om audio herstellen die zijn verloren of verwijderd van een Android SD-kaart of pc, hebt u professionele software voor gegevensherstel nodig. Ja, met behulp van software voor gegevensherstel kunt u eenvoudig audiobestanden zoals MP3, WAV, AMR, WMA en nog veel meer herstellen. De onbeantwoorde vraag is echter hoe u de juiste software kiest om mp3-bestanden te herstellen of verwijderde muziekbestanden van uw SD-kaart te herstellen?

Hier’s Een Best Beoordeelde Audioherstelsoftware - Gratis Downloaden

Introductie van Remo's Data Recovery Tool, een bekroonde software voor het herstellen van digitale media die is ontworpen om verwijderde audiobestanden terughalen van elk formaat te herstellen. Met zijn ondersteuning voor het herkennen en herstellen van meer dan 300 bestandstypen op opslagapparaten zoals SD-kaarten, harde schijven, USB-drives op zowel Mac als Windows, is Remo de beste keuze om uw audiobestanden terug te krijgen.

 • Methode 1: Herstel verwijderde audiobestanden van Android SD-kaart/ Windows
 • Methode 2: Hoe audiobestanden van Mac te herstellen - verwijderd of verloren?
 • Methode 1: Herstel verwijderde audiobestanden van Android SD-kaart / Windows

  Deze methode helpt u bij het herstellen van audiobestanden in het geval van verwijderde of verloren audiobestanden van Android-telefoons of Windows-computers. Als u een Android-gebruiker bent, moeten uw audiobestanden op de SD-kaart worden opgeslagen. Om verwijderde audiobestanden van een SD-kaart op een Android-apparaat of Windows te herstellen, hoeft u alleen maar Remo SD Card Data Recovery Software te downloaden en te installeren en de onderstaande stappen te volgen

  Stap 1: Downloaden en installeer Remo Recover tool op uw pc. Android Users: Sluit de SD-kaart aan op de computer.

  Stap 2: Start de tool en Select your SD Card / Drive op het hoofdscherm.

  Notitie: Als u uw SD-kaart / Drive niet kunt vinden op het hoofdscherm, klik dan op Can’t Find Drive? optie

  browse folder to save recovered files

  Stap 3: Zodra u de SD card / Drive Klik op de Scan knop om het scanproces te starten, zodra de Quick Scan is voltooid (20%), start de tool automatisch de Deep Scan.(Klik op Dynamic Recovery View u kunt tijdens het scanproces bestanden herstellen zien)

  click dynamic tree view

  Stap 4: Klik op de Advanced Filter optie om bestanden te sorteren op bestandstype. 

  use advanced filter to sort files

  Stap 5: Klik nu op Preview om de herstelde audiobestanden te controleren.

  click to preview photos

  Stap 6: Als u tevreden bent met de herstelde audiobestanden, selecteert u de audiobestanden die u wilt herstellen en klikt u op Recover.

  save recovered files at your desired location

  Stap 7: Nu Save de herstelde bestanden op een andere locatie naar keuze

  Pro-tip: Sla geen bestanden op dezelfde locatie op, dit kan ertoe leiden dat de bestaande bestanden worden overschreven.

  Methode 2:Hoe Audiobestanden Van Mac te Herstellen - Verwijderd of Verloren?

  Om audiobestanden van een Mac-computer te herstellen, downloadt en installeert u Remo Recover Mac computer en volg de onderstaande stappen.

  Stap 1: Start de tool en selecteer het Recover Files Optie.

  select recover files

  Stap 2: Klik op Recover Deleted Files of Recover Lost Files afhankelijk van het scenario voor gegevensverlies.

  recover deleted files mac

  Stap 3:Selecteer de drive or volume waarvan u audiobestanden wilt herstellen en klik op Next.

  select volume to scan

  Stap 4: De tool start het scanproces en begint met het herstellen van verwijderde bestanden.

  searching for deleted & lost files

  Stap 5: Zodra het scanproces is voltooid, geeft de tool de herstelde bestanden weer, Preview herstelbare bestanden voordat u ze opslaat.

  preview recovered files

  Stap 6: Als u tevreden bent met de herstelde bestanden, activate de software en save de herstelde bestanden op elke gewenste locatie.

  file view

  Met Remo Software voor audioherstel kunt u verwijderde of verloren audiobestanden van onderstaande bestandsindelingen herstellen:

  Herstel Meer Dan Audiobestanden Met Remo:

  • Verwijderde audiobestanden terughalen van verschillende bestandsindelingen om eenvoudig MP3-bestandsherstel en nog veel meer audiobestandsindelingen uit te voeren.
  • Krijg digitale mediabestanden van verschillende bestandstypen terug, zoals foto, video, document en nog veel meer.
  • Anders dan Hoe Kan Ik Definitief Verwijderde Video Bestanden Terughalen?, audio en documenten, kan Remo u helpen om bestanden van meer dan 300 typen te herstellen
  • Compatibel met alle opslagapparaten, kan de gebruiker niet alleen audiobestanden terughalen van de geheugenkaart, maar ook herstel muziek van usb met gemak
  • Je kan ook Hoe Kan Ik Verwijderde Mediabestanden Terughalen? zonder enige complexiteit.

  Conclusie:

  Hier beëindigen we onze discussie over hoe kan ik verwijderde audio bestanden terughalen, waar we u in het kort hebben uitgelegd over eenvoudige methoden om verloren audiobestanden terug te krijgen met behulp van een gespecialiseerde audiohersteltool zoals Remo Recover.

  About the Author: John Harris

  With a decade of experience in data recovery, John Harris, Senior Editor at Remo Software, is your go-to specialist. His focus includes partition management, Windows solutions, and data troubleshooting, delivering insightful content that serves both users and search engines. John's expertise shines through in illuminating blog posts, untangling data loss intricacies across diverse storage platforms.…