Verwijderde Audiobestanden Terughalen

Bent u uw cruciale muziekbestanden of audiobestanden kwijt? In dit artikel leest u hoe u uw favoriete muziekbestanden kunt herstellen van Mac, Windows of zelfs de SD-kaart van een Android-telefoon. U kunt proberen ze in de Prullenbak te vinden of de Remo Bestandsherstel-tool gebruiken om verloren, verwijderde muziekbestanden gemakkelijk te herstellen. Niet meer wachten! Begin direct met het herstellen van audiobestanden door op de downloadknop te klikken.

Inhoudstafel:

De grootste uitvinding van de mensheid is het vermogen om geluid vast te leggen en op te slaan in de vorm van een audiobestand. Of het nu een nummer, muziek of podcast is, audiobestanden maken deel uit van ons dagelijks leven. Het verliezen van die belangrijke muziekbestanden kan ontmoedigend zijn.

Wat als er een manier was om verloren audiobestanden te herstellen? Ja, met dit artikel kunt u eenvoudig audiobestanden herstellen die zijn verwijderd of verloren zijn gegaan in elk bestandsformaat zoals .mp3, .wav, .wma, .amr, .rm, enz.

 • Per ongeluk verwijderen van muziekbestanden van SD-kaart of harde schijf.
 • Elke beschadiging of corruptie aan het opslagapparaat met de audiobestanden kan leiden tot gegevensverlies.
 • Muziekbestanden kunnen verloren gaan door onderbrekingen in het overdrachtsproces tussen apparaten.
 • Virusinfectie op de SD-kaart of de harde schijf kan ook leiden tot het verlies van muziekbestanden.

Hoe Verwijderde/Verloren Audiobestanden van Apparaten te Herstellen?

Audioherstel is een moeilijke taak om uit te voeren, daarom is het gebruik van een betrouwbare tool voor het herstellen van audio zoals Remo File Recovery Tool een uitstekende keuze. Met behulp van Remo File Recover kunt u verwijderde of verloren audiobestanden herstellen van elk apparaat, of het nu Android, Mac of Windows is.

Als u deze verloren muziekbestanden echter nog steeds handmatig wilt zoeken en herstellen, lees dan verder. We hebben het gehad over hoe u verloren muziekbestanden handmatig kunt herstellen van verschillende apparaten, zoals Android-telefoons, Windows en Mac-computers, evenals met behulp van een betrouwbare app voor audioherstel.

Remo gegeven hersteltool is ontworpen met geavanceerde scanalgoritmen om te helpen bij verwijderde audioherstel en verloren of corrupte audiobestanden. Met zijn hulp kunt u meer dan 300 bestandstypen zoals MP3, WAV, AMR en WMA herkennen en herstellen op opslagapparaten zoals SD-kaarten, harde schijven en USB-drives op zowel Mac als Windows. Remo Data Recovery-tool is uw beste keuze om uw audiobestanden terug te krijgen. Download nu…!

Hoe Verwijderde Audiobestanden Terughalen van Android Telefoon?

Als je hebt ingeschakeld Google Account Sync, er is een kans dat u verwijderde muziek op een Android-telefoon kunt herstellen. De bestanden kunnen dan worden hersteld zonder het gebruik van software.

Alle bestanden, met uitzondering van audiobestanden, worden gesynchroniseerd met Google Drive als u back-upinstellingen op uw apparaat hebt ingeschakeld. Ze moeten handmatig naar de schijf worden overgebracht. U kunt deze bestanden vervolgens herstellen van de Drive. U hebt altijd de mogelijkheid om de gegevens te herstellen, of u het apparaat nu formatteert of de gegevens beschadigd raken.

Als er echter geen back-up beschikbaar is en u vastzit met een vraag hoe u dat moet doen verloren muziek herstellen op Android kunt u de Remo Bestandsherstel-tool gebruiken.

Notitie: Deze methode helpt u bij het herstellen van audiobestanden in het geval van verwijderde of verloren audiobestanden van Android-telefoons, maar alleen als ze op de SD-kaart zijn opgeslagen.

Stappen om verwijderde muziekbestanden op de SD kaart van de Android telefoon te herstellen:

Sluit de SD-kaart waarvan u muziekbestanden wilt herstellen aan op de computer en start de software voor bestandsherstel.

 • Klik in het hoofdscherm op Recover Files. Selecteer de SD-kaart in de lijst met stations en klik op Scan.
 • Klik nu op Voorbeeld om te controleren of de audiobestanden met succes zijn hersteld.
 • Als u tevreden bent met het audioherstelproces, selecteert u de audiobestanden die u wilt herstellen en klikt u op Save.

Notitie: Zorg ervoor dat u stopt met het gebruik van uw apparaat waarop audioherstel moet worden uitgevoerd. Hiermee voorkomt u dat audiobestanden die u wilt herstellen van uw geheugenkaart of harde schijf worden overschreven.

Hoe Verwijderde Audiobestanden Herstellen van Windows en Mac?

Om audiobestanden handmatig van een Windows-computer op te halen, probeert u de prullenbak aan te vinken. Als u verwijderde of verloren audiobestanden ziet, kunt u deze eenvoudig herstellen.

 • Ga naar de Recycle Bin of van Trash als u Mac gebruikt.
 • Klik met de rechtermuisknop op uw audiobestand en selecteer Restore.

Aangezien back-ups je beschermen tegen gegevensverlies, kun je proberen om muziekbestanden van een back-up te herstellen.

Als u echter al hebt geprobeerd een back-up te herstellen en de Prullenbak of Prullenbak hebt gecontroleerd. U kunt nog steeds een hulpprogramma voor bestandsherstel gebruiken om audiobestanden van een SD-kaart, geheugenkaart, USB-station, HHD of SSD te herstellen.

Stappen om verloren muziekbestanden te herstellen van Windows en Mac systemen:

De onderstaande stappen helpen u audio te herstellen op Windows 10, 8 en de nieuwste Windows 11 en voor macOS Monterey, Big Sur, High Sierra en andere verschillende versies.

Om audiobestanden van een Windows- en Mac-computer te herstellen, downloadt en installeert u de Remo Bestandsherstel-tool.

 • Selecteer in het hoofdscherm de SD-kaart uit de lijst met stations en klik op Scan.
select drive to recover deleted audio files
 • Als u uw SD-kaart niet op het hoofdscherm kunt vinden, klikt u op Can’t Find Drive? optie om de SD-kaart te lokaliseren en zodra de SD-kaart verschijnt, klikt u erop en scant u.
audio recovery
 • Klik nu op Preview om te controleren of de audiobestanden met succes zijn hersteld.
 • Als u tevreden bent met het audioherstelproces, selecteert u de audiobestanden die u wilt herstellen en klikt u op Recover.
backup recovered deleted audio files

Stappen om verwijderde audiobestanden terughalen op Mac:

Om audiobestanden van Mac te herstellen, kunt u de Remo Bestandsherstel-tool voor Mac downloaden en installeren.

 • Klik op de Recover Deleted Files of Recover Lost files opties.
recover audio files from Mac
 • Selecteer de schijf of het volume waarvan u audiobestanden wilt herstellen en Scan.
click on recover lost audio files
 • Preview herstelde muziekbestanden om het herstel te verifiëren.
recover lost music on mac
 • Later kan je Save de opgehaalde muziekbestanden.

Je kunt op beide manieren proberen om verwijderde nummers, muziek en audiobestanden te herstellen, zorg ervoor dat je een back-up van deze muziekbestanden hebt en voorkom dat je ze in de toekomst kwijtraakt.

Remo kan meer dan muziekbestanden ophalen:

Met Remo Recover Software kunt u verwijderde of verloren audiobestanden van de onderstaande bestandsindelingen herstellen:

 • Herstel verwijderde of verloren audiobestanden van verschillende bestandsindelingen om eenvoudig MP3-bestandsherstel en nog veel meer audiobestandsindelingen uit te voeren.
 • Krijg digitale mediabestanden van verschillende bestandstypen terug, zoals foto's, video's, documenten en nog veel meer.
 • Anders dan verwijderde video's herstellen, audio en documenten, Remo kan u helpen bestanden van meer dan 300 typen te herstellen.
 • Het is compatibel met alle opslagapparaten, gebruikers kunnen niet alleen audiobestanden van geheugenkaarten herstellen, maar ook gemakkelijk muziek van USB herstellen.
 • U kunt ook verloren digitale mediabestanden herstellen zonder enige complexiteit.

Laatste woorden

Onze wereld met virtuele clouds wordt voortdurend bijgewerkt met gegevens. Back-up vinden van verloren foto's of audiobestanden is nu een gemakkelijke taak. Als u echter geen back-up hebt, komt het probleem van gegevensherstel.

Gelukkig helpen alle methoden die in dit artikel worden genoemd u bij het herstellen van verloren of verwijderde audiobestanden, zowel op Android als op pc (zowel Windows als Mac).

Veel Gestelde Vragen

Hoe Verwijderde Audiobestanden Gratis van Android Telefoons te Herstellen?

U kunt verwijderde MP3-bestanden of andere muziekbestanden van Android Phone herstellen via deze hieronder genoemde methoden:
a.       Vind verloren muziekbestanden in de Prullenbak (Windows)
b.       Installeer Audio Recovery Software voor muziekherstel (Windows, Android en Mac)
c.       Haal verwijderde muziek op van streaming-apps van derden (Windows en Android)
d.       Herstel muziekbestanden van cloudopslag (als er een back-up beschikbaar is)
e.       Controleer op verloren audio op Google Drive (Windows & Android)

Kun je Verwijderde Muziek op Android Herstellen?

Ja, u kunt eenvoudig verwijderde muziek op een Android-telefoon herstellen met behulp van betrouwbare audiohersteltools zoals de Remo File Recovery-tool. Installeer de tool op uw systeem en sluit de SD-kaart van de Android-telefoon aan, start vervolgens de tool, zoek de SD-kaart en klik op Scan en sla gewoon de herstelde muziekbestanden op.

Wat is de Beste App voor Audioherstel?

Hier is de lijst met vijf beste audioherstelsoftware die u kunt gebruiken om verloren of verwijderde muziekbestanden te herstellen:
a.       Remo audio herstel software.
b.       Easeus Android gegeven herstel.
c.       Tenorshare UltData.
d.       Disk Drill gegeven herstel software.
e.       AirMore.

Standaard afbeelding
John Harris

With a decade of experience in data recovery, John Harris, Senior Editor at Remo Software, is your go-to specialist. His focus includes partition management, Windows solutions, and data troubleshooting, delivering insightful content that serves both users and search engines.

John's expertise shines through in illuminating blog posts, untangling data loss intricacies across diverse storage platforms. His mastery extends from file systems to SD cards, USBs, and external drives on Mac and Windows.

Recognized by cpomagazine, everythingusb, and more, John Harris is your trusted data recovery guide. You can also find his articles featured on correctblogger.com, computertechreviews.

Artikelen: 54