Hoe Kan Ik AutoCAD Bestanden Herstellen?

6 minutes read

Vraagt u zich af hoe u uw verloren / verwijderde of niet-opgeslagen AutoCAD-bestanden kunt herstellen? Remo Hulpmiddel voor het herstellen van bestanden kan uw verwijderde AutoCAD-bestanden moeiteloos binnen een paar klikken herstellen. Downloaden nu en probeer de tool gratis.

Geschreven door
Bijgewerkt aan

Zoals we allemaal weten, is AutoCAD een veelgebruikte ontwerptoepassing voor het maken en wijzigen van verschillende soorten ontwerpen en texturen. Aangezien elk bestand dat met de AutoCAD-tool is gemaakt, onmetelijke uren aan dwg bestand, kan het verlies van dergelijke tekenbestanden vervelend zijn.

In tegenstelling tot andere soorten bestanden, kunnen Autocad herstellen niet gemakkelijk opnieuw worden gemaakt als u ze kwijtraakt. Als u een geldige back-up heeft, kunt u de crisis gemakkelijk overwinnen. Als u echter geen geschikte back-up hebt, krijgt u grote problemen.

U kunt deze situatie overwinnen met behulp van een goed hulpprogramma voor reddingshulp. De AutoCAD-tekeningen kunnen uw kostbare schilderijen, kantoorwerk, 2D-, 3D-ontwerpen enz. zijn. Het maakt niet uit hoe betrouwbaar en veilig het bestandssysteem is, er zijn weinig kritieke momenten waarop de AutoCAD-gebruikers hun extensie dwg openen of onopzettelijk verliezen.

Stel dat als u uw vitale Autocad bestand terughalen bent kwijtgeraakt vanwege redenen zoals verwijdering, formattering van de schijf of softwarebeschadiging, er een paar manieren zijn om verloren of verwijderde AutoCAD-bestanden te herstellen.

Veelvoorkomende scenario's die verantwoordelijk zijn voor het verlies van AutoCAD-bestanden zijn:

 • Opzettelijke of onopzettelijke verwijdering
 • Virus, spyware of malware-infectie
 • Uitsplitsing van het bestandssysteem
 • Ongepaste verwijdering van externe schijf terwijl AutoCAD-bestanden naar de computer worden overgebracht of vice versa
 • Slechte sectoren op harde schijf
 • Onverwachte systeemuitval tijdens het openen van AutoCAD-bestanden enz

Methode 1: Hoe Opgeslagen AutoCAD Bestanden te Herstellen?

1. Herstel AutoCAD-bestanden met behulp van de Prullenbak

Meestal resulteert het hoe kan ik beschadigde bestanden herstellen AutoCAD van uw Windows-pc terechtkomen. Gebruikers een eenvoudige manier bieden om verwijderde bestanden op te halen en te herstellen.

Stap 1: Selecteer Recycle Bin map door er twee keer op te klikken.

Stap 2: Vind alle recentelijk verwijderde AutoCAD-bestanden.

Stap 3: Selecteer de bestanden die u wilt herstellen, klik met de rechtermuisknop en klik in het vervolgkeuzemenu op de Restore Optie.

2. Herstel AutoCAD-bestanden met de vorige versie

De optie bestandsgeschiedenis is een gratis ingebouwde functie die beschikbaar is in recentere versies van Windows. Gebruikmakend van die routinematige back-up van gegevens die in verschillende mappen zijn ondergebracht

Hier moet eerst de optie Bestandsgeschiedenis worden geactiveerd. Wanneer u de functie hebt ingeschakeld, hebt u een back-up van alle bestanden die zijn opgeslagen in de bovengenoemde mappen. U kunt gegevensverlies herstellen

Stap 1: Zoeken naar Control Panel in het zoekvak.

Stap 2: Kies System and Security opties, zoek en klik op Bewaar reservekopieën van uw bestanden met Bestandsgeschiedenis.

Stap 3: Zoek en klik op de Restore Personal Files optie, beschikbaar in het linker zijpaneel.

Stap 4: Zoek de opgeslagen kopieën van AutoCAD-bestanden die u wilt herstellen en klik op de Green Recover knop om te beginnen met het herstellen van de AutoCAD-bestanden.

3. Herstel AutoCAD-bestanden van back-upbestanden.

In het geval van gegevensverlies herstelt u back-upkopieën van de bestanden. Google Drive wordt door veel Windows-gebruikers gebruikt om verwijderde AutoCAD terughalen en mappen op te slaan.

Stap 1: Log in op uw OneDrive Account met uw Microsoft.

Stap 2: Navigeer de folder waar u uw Excel-documenten hebt.

Stap 3: Selecteer Files dat u wilt herstellen

Stap 4: Klik op de Download om te beginnen met het herstellen van uw AutoCAD-bestanden vanuit uw OneDrive-account.

4. Beste manier om Remo Software voor bestandsherstel te herstellen.

Downloaden en installeer Remo Bestand Herstel Software op uw Windows-computer

 • Start de software en select the drive or partition van waar u AutoCAD-bestanden wilt herstellen vanaf het hoofdscherm en klik op de Scan knop.
Selecteer Bureaubladmap
 • De tool begint de schijf te scannen om de AutoCAD-bestanden te identificeren en te lokaliseren die niet zijn opgeslagen of verwijderd. Zodra de scan is voltooid, wordt er een lijst op uw scherm weergegeven.
 • U kunt gebruik maken van Advanced Filter optie om de bestanden te filteren op basis van bestandstype, wijzigingsdatum en status van uw bestand.
Selecteer Geavanceerd Filter
 • Bekijk een voorbeeld van de herstelde bestanden door erop te dubbelklikken. Als u tevreden bent, selecteert u de bestanden die u wilt herstellen en klikt u op Recover keuze.
Selecteer Preview Bestand
 • Als u tevreden bent met het herstelproces, activeert u de software om uw AutoCAD-bestanden op te slaan
Completed saving

Methode 2: Hoe Niet-Opgeslagen AutoCAD-Bestanden te Herstellen?

1.Autosave-Functie

Autosave een AutoCAD-functie, waarmee u al uw werk automatisch met bepaalde tussenpozen kunt opslaan. Houd er echter rekening mee dat de functie voor automatisch opslaan alleen werkt als u deze eerder hebt geactiveerd.

Volg dus de volgende procedures om overschreven AutoCAD-bestanden te herstellen als u deze functionaliteit hebt geactiveerd

2. Tijdelijke Map

 • Last but not least kunt u proberen AutoCAD-bestanden te herstellen van tijdelijk als geen van de bovenstaande technieken voor u werkt.
 • Ga vervolgens naar een pad van een tijdelijk bestand dat kan worden geïdentificeerd als het onderstaande pad

“C:\Users\Username\App Data\Local Temp”

 • U kunt er ook eenvoudig toegang toe krijgen door op te drukken Win+R >>type%temp%
Selecteer Tijdelijk Bestand
 • Om daarna uw verloren AutoCAD-bestanden te herstellen, selecteert u ze in de lijst die verscheen
 • Plaats eenvoudig de benodigde bestanden op een lokale server.
 • Open een AutoCAD bestand en selecteer vervolgens het drawing tools

Bonustips:

 • Ga eerst in een dialoogvenster naar CAD-optie
 • Zodra het vak is geopend, klikt u met de rechtermuisknop op een optie Openen en opslaan
 • Pas de minuten aan en vink een Auto-Save optie aan

Conclusie:

Hier beëindigen we onze discussie over het herstellen van verwijderde AutoCAD op Windows. Waar we u in het kort hebben uitgelegd over eenvoudige methoden om ons autocad terughalen krijgen met behulp van de Remo Hulpmiddel voor het herstellen van foto's.

About the Author: John Harris

With a decade of experience in data recovery, John Harris, Senior Editor at Remo Software, is your go-to specialist. His focus includes partition management, Windows solutions, and data troubleshooting, delivering insightful content that serves both users and search engines. John's expertise shines through in illuminating blog posts, untangling data loss intricacies across diverse storage platforms.…