Verwijderde Bestanden Terughalen Mac Gast Account

9 minutes read
Gravatar Remo Software
Geschreven door
Bijgewerkt aan

Gastaccounts zijn een veilige manier om een Mac-computer met andere gebruikers te delen. Aangezien het gastaccount geen toegang heeft op beheerdersniveau, zijn al uw persoonlijke gegevens beschermd. Helaas, aan de negatieve kant, slaat het gastaccount de nieuw gemaakte bestanden tijdelijk op. Dit betekent dat zodra u zich afmeldt bij uw Mac-gastaccount, de bestanden die u hebt gemaakt automatisch worden verwijderd en dat er geen andere manier is om dit te vermijden. Bovendien is er geen andere functionaliteit op macOS om verwijderde bestanden van een Mac-gastaccount te herstellen. Dus, ben je op zoek naar hoe verwijderde bestanden terughalen Mac gast account? Het antwoord op die vraag vind je in het volgende artikel, dus scroll naar beneden zonder verder oponthoud.Gastaccount aanmaken MAC

Is het mogelijk om Mac Guest User verwijderde bestanden te herstellen?

Ja, er zijn twee mogelijke methoden om door Mac Guest-gebruikers verwijderde bestanden herstellen mac gast account.

Hoe Toegang Krijgen tot Verwijderde Bestanden van Gastaccount op Mac?

Herstel Verloren Bestanden van Mac-Gastgebruiker met Time Machine Backup

Time Machine-back-up is een van de beste hulpprogramma's van Apple tegen gegevensverlies. U kunt back-upbestanden maken van uw belangrijke bestanden.

 • Selecteer in het Apple-menuSystem preferences.
 • Selecteer de Time Machine
 • Klik in de Show Time Machine-menubalk op Enter Time Machine.
 • Ten slotte kunt u de bestanden en mappen vinden en vervolgens klikken op Restore.

Beperkingen:  Het grootste nadeel van het gebruik van Time Machine Backup in dit specifieke scenario is dat u een back-up moet inschakelen van bestanden die zijn gemaakt op de gastgebruiker. Wat nog belangrijker is, een geplande Time Machine-back-up die is ingeschakeld op het beheerdersaccount, maakt alleen een back-up van de beheerdersbestanden, maar het bevat niet de bestanden van het gastaccount.Gewiste bestanden terughalen Mac

Dus als u geen back-upbestand hebt gemaakt vóór het gegevensverlies op een gastaccount, zijn de enige kansen om gegevens van het Mac-gastgebruikersaccount te herstellen bijna nul. Als je een back-upbestand hebt gemaakt, kun je naar de optie Bestanden herstellen gaan en bestanden herstellen van het Mac-gastaccount. Dit blijft hetzelfde, zelfs voor gegevens herstellen van MacBook.

Terwijl het gebruik van software voor gegevensherstel zeker mogelijk is om verloren gegevens van een Mac-gastaccount te herstellen. De uitleg vindt u in de volgende paragraaf.

Herstel Verwijderde Bestanden van Mac-Gastaccount met Behulp van Professionele Gegevensherstelsoftware

Technisch gezien betekent het hetzelfde, wanneer een bestand verloren gaat van Mac-gastaccounts. Dit betekent dat wanneer een bestand wordt verwijderd uit een Mac-gastaccount, de bestanden niet permanent worden verwijderd. Ze zijn gewoon verwijderd uit de Mac-index. Dus wanneer een bestand uit de index wordt verwijderd, wordt het bestand ontoegankelijk en onzichtbaar, maar het bestand zal aanwezig zijn in de opslagsectoren. Opslagsectoren zijn blokken opslagruimte op uw Mac-volumes die de bestanden opslaan.Verwijderde bestanden gastaccount Mac.

Dat betekent dat als u toegang hebt tot die opslagsectoren, u de gegevens die in die sectoren zijn opgeslagen, kunt herstellen. Mac Data Recovery-tool kan een interface creëren om toegang te krijgen tot de opslagsectoren die gebruikers zullen helpen om moeiteloos verwijderde of verloren bestanden van Mac te herstellen. Zonder effectieve Mac-software voor gegevensherstel is het hoogst onmogelijk om toegang te krijgen tot de opslagsectoren.Macbook guest verwijderde bestanden herstellen.

Remo Mac Data Recovery Software is een van de best beoordeelde software die gegevens kan herstellen van elk scenario met ernstig gegevensverlies. Download de software en volg de instructies vermeld in de volgende sectie.

Remo Recovery voor Mac is ontwikkeld door te testen tegen realtime scenario's voor gegevensverlies en kan gemakkelijk gegevens herstellen van de meest gecompliceerde scenario's voor gegevensverlies. De eenvoudige en zelfverklarende gebruikersinterface van Remo helpt u moeiteloos gegevens van Mac-gastgebruikersaccounts te herstellen. Dus download nu en probeer Remo Mac Data Recovery Software gratis.

download the software to fix Photoshop program error for free

Instructies om Bestanden te Herstellen van Mac Guest-Account

 • Download en installeer Remo Recover Mac-software en start de software en
 • Klik in het startscherm op Recover Volumes of Drives optie in het volgende scherm selecteer Volumes Recovery optie.
recover deleted files using Remo Recover Mac
 • Selecteer uit de weergegeven opslagvolumes uw primaire volumes en klik op Next
 • U heeft twee methoden om een schijf te scannen, u kunt ofwel de Standard Scan ofAdvanced scan gebaseerd op uw vereiste. Aangezien u zojuist verwijderde bestanden van een Mac Guest-gebruikersaccount herstelt, is de Standard Scan is voldoende.
 • Wacht tot het proces is voltooid, aangezien u de hele schijf scant, kan dit even duren. Na het scannen van de schijf zal Remo Mac Data recovery-software de herstelde bestanden in het herstelvenster weergeven.

Klik op de bovenstaande link en installeer Remo-software. Start de Remo Mac Data Recovery-software en klik in het startscherm op Recover Volumes ofDrives optie in het volgende scherm selecteer Volumes Recovery optie

Selecteer uit de weergegeven opslagvolumes uw primaire volumes en klik op Next

U heeft twee methoden om een schijf te scannen, u kunt ofwel de Standard Scan of Advanced scan gebaseerd op uw behoefte. Aangezien u alleen verwijderde bestanden van een Mac Guest-gebruikersaccount herstelt, is de standaard voldoende.

Wacht tot het proces is voltooid, aangezien u de hele schijf scant, kan dit even duren. Na het scannen van de schijf zal Remo Mac Data recovery-software de herstelde bestanden in het herstelvenster weergeven.Verwijderde bestanden mac terughalen.

U kunt de herstelde gegevens scheiden op bestandstype of gegevenstype, wat het proces van het vinden van de bestanden die uit het Mac-gastaccount zijn verwijderd, zal vereenvoudigen. Selecteer de bestanden en klik op de “Save” optie en sla de bestanden op de door u gewenste locatie op. De tool werkt ook naadloos voor het herstellen van gegevens uit de meest gecompliceerde scenario's voor gegevensverlies, zoals: beschadigde Mac-volumes.

Waarom Remo Ideaal is Voor het Herstellen van Verloren Bestanden van een Mac-Gastaccount

Kan Gegevens Herstellen van de Meest Kritieke Scenario's Voor Gegevensverlies:

In tegenstelling tot de meeste scenario's voor gegevensverlies, is het herstellen van gegevens van een Mac Guest-account ingewikkeld. Omdat je geen software kunt installeren op het gastaccount. U moet dus de software op het beheerdersaccount installeren en gegevens herstellen. Aangezien de software in een ander account is geïnstalleerd, moet de software voor gegevensherstel de Mac-volumes kunnen scannen met betrekking tot gegevenshandtekeningen. Net als Remo, dat is ontworpen om een scan op sectorniveau voor gegevenshandtekeningen te implementeren en elk bestaand stukje gegevens uit de sectoren op te ruimen. Mac Guest-Account Herstellen.

Kan Meer dan 300 Bestandsindelingen van Mac Volumes Detecteren.

Bovendien is de software ontwikkeld om meer dan 300 bestandsformaten te detecteren. Daarom blijft geen van de bestanden onbedekt. Als u in ieder geval aan ongedefinieerde bestandstypen werkt, kunt u gepersonaliseerde bestandstypen toevoegen. Verder kunt u deze tool ook gebruiken om: MacBook herstellen na fabrieksreset. De tool kan gemakkelijk bestanden herstellen van verschillende bestandssystemen zoals APFS, HFS, HFS+, ExFAT, FAT32, FAT16, enz..

Meest Efficiënte Tool om Gegevens te Herstellen

Remo Data Recovery voor Mac stroomlijnt het hele proces voor gegevensherstel, het enige dat een gebruiker hoeft te doen is op een paar knoppen te klikken en te wachten tot de software de gegevens herstelt. U hoeft geen professional in te huren of honderden dollars te investeren om een paar bestanden te herstellen. De tool ondersteunt herstel van alle versies van Mac OS, inclusief de nieuwste Mac OS Catalina.

Gezien alle besproken functies maakt Remo een ideale oplossing om gegevens van Mac-gastgebruikersaccounts te herstellen.

Tips om Verlies van Bestanden van Gastaccount te Voorkomen

Aangezien gastaccounts zijn gemaakt om als een tijdelijk account te werken, worden de bestanden definitief van de gast verwijderd zodra u uitlogt. Dus het is aan te raden om,

  • Bewaar uw bestanden op een externe opslagschijf zodra u klaar bent met eraan werken
  • Maak een back-up van uw gegevens naar uw iCloud-account of een andere cloudopslag

Gevolgtrekking

Kortom, een belangrijk ding dat u moet onthouden, is dat het mogelijk is om verloren bestanden van een Mac-gastaccount te herstellen. U hebt echter professionele software voor gegevensherstel nodig, zoals Remo Mac Data recovery-software. Het gebruik van Remo Mac Data recovery-software zal het hele herstelproces automatiseren. Als je nog vragen hebt, laat het ons dan weten in het commentaargedeelte hieronder.

Gravatar Remo Software

About the Author: Remo Software