Verwijderde Bestanden Terughalen Mac Gast Account

Gastaccounts zijn een veilige manier om een Mac-computer met andere gebruikers te delen. Aangezien het gastaccount geen toegang heeft op beheerdersniveau, zijn al uw persoonlijke gegevens beschermd. Helaas, aan de negatieve kant, slaat het gastaccount de nieuw gemaakte bestanden tijdelijk op. Dit betekent dat zodra u zich afmeldt bij uw Mac-gastaccount, de bestanden die u hebt gemaakt automatisch worden verwijderd en dat er geen andere manier is om dit te vermijden. Bovendien is er geen andere functionaliteit op macOS om verwijderde bestanden van een Mac-gastaccount te herstellen. Dus, ben je op zoek naar hoe verwijderde bestanden terughalen Mac gast account? Het antwoord op die vraag vind je in het volgende artikel, dus scroll naar beneden zonder verder oponthoud.

Is het mogelijk om Mac Guest User verwijderde bestanden te herstellen?

Ja, er zijn twee mogelijke methoden om verwijderde bestanden van Mac Guest-gebruikers te herstellen.

  • Herstel verloren bestanden van Mac-gastgebruiker met behulp van Time Machine-back-up
  • Herstel verwijderde bestanden met behulp van professionele software voor gegevensherstel

Herstel verloren bestanden van Mac-gastgebruiker met behulp van Time Machine Backup

Back-up van tijdmachines is een van de beste hulpprogramma’s die Apple biedt tegen gegevensverlies. U kunt back-upbestanden maken van uw belangrijke bestanden. Desalniettemin is het belangrijkste nadeel van deze tool in dit specifieke scenario dat u een back-up van bestanden die op de gastgebruiker zijn gemaakt, moet inschakelen. Wat nog belangrijker is, is dat een door Time Machine geplande back-up die is ingeschakeld op het beheerdersaccount alleen een back-up maakt van de beheerdersbestanden, maar niet de bestanden van het gastaccount.

Dus als je nog geen back-upbestand hebt gemaakt voordat het gegevensverlies op een gastaccount is ontstaan, zijn de enige kansen om gegevens te herstellen van het Mac-gastgebruikersaccount bijna nihil. Als u een back-upbestand hebt gemaakt, kunt u naar de optie Bestanden herstellen gaan en bestanden herstellen vanaf het Mac-gastaccount. Dit blijft zelfs voor gegevens herstellen van MacBook.

Terwijl het met behulp van een software voor gegevensherstel zeker mogelijk is om verloren gegevens van een Mac-gastaccount te herstellen. U vindt de uitleg in de volgende sectie.

Herstel verwijderde bestanden van Mac-gastaccount met behulp van professionele gegevensherstelsoftware

Op technisch vlak betekent dit hetzelfde wanneer een bestand wordt verwijderd of verloren gaat van Mac-gastaccounts. Dit betekent dat wanneer een bestand wordt verwijderd van een Mac-gastaccount, de bestanden niet permanent worden verwijderd. Ze zijn zojuist verwijderd uit de Mac-index. Dus wanneer een bestand uit de index wordt verwijderd, wordt het bestand ontoegankelijk en onzichtbaar, maar het bestand zal in de opslagsectoren aanwezig zijn. Opslagsectoren zijn blokken opslagruimte op uw Mac-volumes die de bestanden opslaan.

Dat betekent dat als u toegang hebt tot die opslagsectoren, u de gegevens die in die sectoren zijn opgeslagen, kunt herstellen. tool voor data herstel Mac kan een interface creëren om toegang te krijgen tot de opslagsectoren die gebruikers helpen om moeiteloos verwijderde of verloren bestanden van Mac te herstellen. Zonder effectieve Mac-software voor gegevensherstel is het zeer onmogelijk om toegang te krijgen tot de opslagsectoren.

Remo Mac Data Recovery Software is een van de best beoordeelde software die gegevens kan herstellen van elk ernstig gegevensverlies scenario. Download de software en volg de instructies in de volgende sectie.

Remo Recovery for Mac is ontwikkeld door te testen op basis van realtime scenario’s voor gegevensverlies en kan gemakkelijk gegevens herstellen uit de meest gecompliceerde scenario’s voor gegevensverlies. De eenvoudige en zelfverklarende gebruikersinterface van Remo helpt je om moeiteloos gegevens te herstellen van Mac-gastgebruikersaccounts. Dus download nu en probeer Remo Mac Data Recovery Software gratis.

download the software to fix Photoshop program error for free download now to recover deleted files from my documents folder

Instructies om bestanden te herstellen van Mac Guest-account

Klik op de bovenstaande link en installeer Remo-software. Start de Remo Mac Data Recovery-software en klik in het startscherm op Recover Volumes or Drives optie in het volgende scherm selecteren “Volumes Recovery” keuze

Selecteer uit de weergegeven opslagvolumes uw primaire volumes en klik op Next

U hebt twee methoden om een schijf te scannen, u kunt ofwel de selecteren Standard Scan of Advanced scan gebaseerd op uw vereiste. Aangezien u alleen verwijderde bestanden herstelt van een Mac Guest-gebruikersaccount, is de standaard voldoende.

Wacht tot het proces is voltooid, aangezien u de hele schijf scant, kan het even duren. Na het scannen van de schijf zal Remo Mac Data recovery-software de herstelde bestanden in het herstelvenster weergeven.

U kunt de herstelde gegevens scheiden op bestandstype of gegevenstype, wat het proces van het vinden van de bestanden die van de Mac-gastaccount worden verwijderd, vereenvoudigt. Selecteer de bestanden en klik op de “Save” optie en sla de bestanden op de gewenste locatie op. De tool werkt ook naadloos voor het herstellen van gegevens uit de meest gecompliceerde scenario’s voor gegevensverlies, zoals beschadigde Mac-volumes.

Waarom Remo ideaal is voor het herstellen van verloren bestanden van een Mac-gastaccount

Kan gegevens herstellen van de meest kritieke scenario’s voor gegevensverlies:

In tegenstelling tot de meeste scenario’s voor gegevensverlies, verwijderde bestanden herstellen Mac gast account het is ingewikkeld. Omdat u geen software op het gastaccount kunt installeren. U moet dus de software op het beheerdersaccount installeren en gegevens herstellen. Omdat de software in een ander account is geïnstalleerd, moet de software voor gegevensherstel de Mac-volumes kunnen scannen met betrekking tot gegevenshandtekeningen. Net als Remo, dat is ontworpen om een scan op sectorniveau voor gegevenshandtekeningen te implementeren en elk bestaand gegevensbestand uit de sectoren op te ruimen.

Kan meer dan 300 bestandsindelingen detecteren van Mac Volumes.

Bovendien is de software ontwikkeld om meer dan 300 bestandsindelingen te detecteren. Daarom blijven geen van de bestanden onbedekt. Als u in ieder geval aan een niet-gedefinieerd bestandstype werkt, kunt u gepersonaliseerde bestandstypen toevoegen. Bovendien kunt u deze tool ook gebruiken om MacBook te herstellen na fabrieksreset. De tool kan eenvoudig bestanden herstellen van verschillende bestandssystemen zoals APFS, HFS, HFS +, ExFAT, FAT32, FAT16, enz.

Meest efficiënte tool om gegevens te herstellen

Remo Data Recovery voor Mac stroomlijnt het hele proces van gegevensherstel, het enige wat een gebruiker hoeft te doen is op een paar knoppen te klikken en te wachten tot de software de gegevens herstelt. U hoeft geen professional in te huren of honderden dollars te investeren om een paar bestanden te herstellen. De tool ondersteunt herstel van alle versies van Mac OS, inclusief de nieuwste Mac OS Catalina.

Gezien alle besproken functies is Remo een ideale oplossing om gegevens van Mac-gastgebruikersaccounts te herstellen.

Tips om verlies van bestanden van een gastaccount te voorkomen

Aangezien gastaccounts zijn gemaakt om te werken als een tijdelijk account, worden de bestanden definitief verwijderd van de gast zodra u uitlogt. Dus wordt voorgesteld om:

  • Bespaar op uw bestanden op een externe opslagschijf zodra u klaar bent met werken
  • Maak een back-up van uw gegevens naar uw iCloud-account of een cloudopslag

Conclusie

Kortom, een belangrijk ding dat je moet onthouden is dat het mogelijk is verwijderde bestanden terughalen Mac gast account. U hebt echter professionele software voor gegevensherstel nodig, zoals Remo Mac Gegevensherstelsoftware. Het gebruik van Remo Mac Gegevensherstelsoftware automatiseert het hele herstelproces. Als je nog vragen hebt, laat het ons dan weten in de comments hieronder.

Verwijderde Bestanden Terughalen Mac Gast Account was last modified: juli 3rd, 2020 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*