Hoe kan ik Verwijderde Bestanden Herstellen van Windows Server?

Windows Server is een merknaam voor een groep serverbesturingssystemen die zijn uitgebracht door Microsoft. Deze server is ontworpen om services te delen met meerdere gebruikers en biedt uitgebreide administratieve controle over gegevensopslag, applicaties en bedrijfsnetwerken

Tijdens het gebruik van het gedeelde netwerk kunnen er meerdere gebruikers toegang hebben tot de gegevens op de server, waardoor het soms kan zijn dat meerdere bestanden van verschillende locaties kunnen worden verwijderd of verloren kunnen gaan.

Gelukkig is er een manier om herstellen verwijderde bestanden van Windows Server. Lees verder voor instructies over het ophalen van verwijderde bestanden van Windows Server.

Als u zich afvraagt hoe u bestanden van de Windows-server kunt herstellen, helpt dit artikel u op verschillende manieren om het herstel te bereiken. Remo File Recovery-tool is een probleemloos herstelprogramma waarmee u uw bestanden in een mum van tijd van Windows Server kunt herstellen. Downloaden nu! 

download now to recover deleted files from my documents folder

Hoe te herstellen van verloren gegevens op Windows Server

 1. Herstel verwijderde bestanden op Windows Server vanuit Bin
 2. Herstel Windows Server-bestanden met eerdere versies
 3. Haal verwijderde Windows Server-bestanden op met Remo

Herstel verloren bestanden van Windows Server vanuit Bin

Net als op een Windows-computer heeft de Windows Server ook de optie Prullenbak op het bureaublad. Daarom wordt elk verwijderd bestand automatisch naar de Prullenbak verplaatst. Daarom is Prullenbak de snelste manier om verwijderde bestanden op Windows Server te herstellen.

 • Open de Prullenbak
 • Klik op het zoekvak en typ de bestandsnaam die moet worden opgehaald
 • Klik nu met de rechtermuisknop op het te herstellen bestand en kies Restore optie uit de pop-up
 • Nadat u op Herstellen hebt geklikt, gaat u terug naar de oorspronkelijke locatie om het herstelde bestand te vinden

Als u niet in staat bent om zoek een verloren bestand of map van Windows Prullenbak door de bovengenoemde stappen te volgen, een andere manier om: verwijderde bestanden ophalen van Windows 10 is door de bestanden terug te zetten naar de vorige versie.

Herstel Windows Server-bestanden met eerdere versies

Als u de back-upoptie heeft ingeschakeld, worden de bestanden met de vorige versie tijdig opgeslagen. Daarom kunt u deze back-up gebruiken om bestanden van de vorige versie te herstellen. Hier is hoe het kan worden gedaan.

 • Navigeer naar de map of het station met het verloren bestand
 • Klik met de rechtermuisknop op het station of de map en selecteer Properties
 • Klik in het eigenschappenvenster op Previous Versiontabblad
 • Klik nu in de lijst met herstelpunten op de laatste versie die is opgeslagen
 • Klik ten slotte op het Restoreknop om verwijderde bestanden op de Windows-server op te halen

Is het mogelijk om bestanden van Windows Server ongedaan te maken?

Zelfs nadat u alle bovenstaande methoden hebt geprobeerd, kunt u uw verwijderde bestanden nog steeds niet herstellen van Windows Server. Alle gegevens die op de schijf ontbreken, blijven op de server staan, tenzij ze worden overschreven met nieuwe informatie. U hebt een betrouwbare tool voor gegevensherstel nodig om uw bestanden te herstellen vanaf Windows Server.

Remo Bestandherstel Software is een effectief herstelprogramma dat uw verloren of verwijderde bestanden moeiteloos kan herstellen van Windows Server, het hulpprogramma is compatibel met meer dan 300+ bestandsindelingen

U kunt niet vertrouwen op de Prullenbak of een bestandsback-up verwijderde bestanden terughalen Windows server. Remo File Recovery Software is een effectieve tool die elk ontbrekend bestand of map op de server kan vinden en herstellen. Uitgerust met een krachtig diep scan-algoritme, glijdt de tool sector voor sector door de hele schijf om bestanden van de Windows-server te herstellen. Deze krachtige tool werkt met de nieuwste besturingssystemen, waaronder Windows Server 2019, 2016, 2008, enz. Download en gebruik de software nu gratis.

download now to recover deleted files from my documents folder

Stappen voor hoe kan ik verwijderde bestanden herstellen van Windows Server

Notitie – Voordat u de onderstaande methoden implementeert, moet u Remo File Recovery downloaden op het Windows Server-besturingssysteem

Downloaden en installeer het Remo bestand herstel software en volg de onderstaande stappen.

 • Klik in het hoofdscherm op Recover Partition
 • Vervolgens moet u uit de lijst met alle beschikbare schijven het volume kiezen waarvan het ontbrekende bestand moet worden hersteld.
 • Klik op Next om het scanproces te starten.
 • Als de scanactiviteit eindigt, kunt u het verwijderde bestand kiezen uit File Type View of Data View.
 • Klik ten slotte op Opslaan en geef een locatie op om het herstelde bestand op de Windows-server op te slaan

Gevolgtrekking

De meeste bestanden die van een Windows Server worden verwijderd, zijn die uit gedeelde mappen. Aangezien deze bestanden toegankelijk zijn voor andere gebruikers, is de kans groot dat een gebruiker het bestand onbewust heeft verwijderd. Hoewel dergelijke scenario’s onzeker zijn, is het altijd beter om op dergelijke incidenten voorbereid te zijn. Maak daarom tijdig een back-up van het opslagstation. Op deze manier kunt u eenvoudig bestanden van de server ophalen tijdens een scenario met gegevensverlies. Als er echter geen back-upgegevens zijn, gebruik dan altijd Remo File Recovery Tool om herstellen verwijderde bestanden van Windows Server.

Hoe kan ik Verwijderde Bestanden Herstellen van Windows Server? was last modified: juni 8th, 2021 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*