Verwijderde Bestanden Terughalen Windows Server

Wanneer u een gedeeld netwerk zoals Microsoft Windows Server gebruikt, kunnen er meerdere gebruikers toegang hebben tot de gegevens op de server, waardoor het soms kan zijn dat meerdere bestanden van verschillende locaties kunnen worden verwijderd. Gelukkig is er een manier om verwijderde bestanden herstellen Windows server. Lees verder voor instructies over het ophalen van verwijderde bestanden van Windows Server.

Hoe Verwijderde Bestanden Terughalen Windows Server uit de Prullenbak

Net als op een Windows-computer heeft de Windows Server ook de optie Prullenbak op het bureaublad. Daarom wordt elk verwijderd bestand automatisch naar de Prullenbak verplaatst. Daarom is Prullenbak de snelste manier om verwijderde bestanden op Windows Server te herstellen.

 • Open de Prullenbak
 • Klik op het zoekvak en typ de bestandsnaam die moet worden opgehaald
 • Klik nu met de rechtermuisknop op het te herstellen bestand en kies Restoreoptie uit de pop-up
 • Nadat u op Herstellen hebt geklikt, gaat u terug naar de oorspronkelijke locatie om het herstelde bestand te vinden

Als u dat niet kunt vinden verloren bestand of map Windows Prullenbak door de bovengenoemde stappen te volgen, een andere manier om verwijderde bestanden op te halen, is door de bestanden terug te zetten naar de vorige versie.

Herstel Windows Server-bestanden van vorige versies

Als u de back-upoptie heeft ingeschakeld, worden de bestanden met de vorige versie tijdig opgeslagen. Daarom kunt u deze back-up gebruiken om bestanden van de vorige versie te herstellen. Hier is hoe het kan worden gedaan.

 • Navigeer naar de map of het station met het verloren bestand
 • Klik met de rechtermuisknop op het station of de map en selecteer Properties
 • Klik in het eigenschappenvenster op Previous Versiontabblad
 • Klik nu in de lijst met herstelpunten op de laatste versie die is opgeslagen
 • Klik ten slotte op het Restoreknop om verwijderde bestanden op de Windows-server op te halen

Is het mogelijk om bestanden van Windows Server ongedaan te maken?

Ja dat kan verwijderd bestand terughalen van Windows Server. Alle gegevens die op de schijf ontbreken, blijven op de server staan, tenzij ze worden overschreven met nieuwe informatie. Daarom is het raadzaam om, wanneer u bestanden verliest, onmiddellijk te stoppen met het gebruik van de server om overschrijven te voorkomen. Door dit te doen, vergroot u de kans om de ontbrekende bestanden en mappen terug te vinden. Om permanent verwijderde bestanden van de Windows-server te herstellen, moet u professionele software voor gegevensherstel gebruiken

U kunt niet vertrouwen op de Prullenbak of een bestandsback-up verwijderde bestanden terughalen Windows server. Remo File Recovery Software is een effectieve tool die elk ontbrekend bestand of map op de server kan vinden en herstellen. Uitgerust met een krachtig diep scan-algoritme, glijdt de tool sector voor sector door de hele schijf om bestanden van de Windows-server te herstellen. Deze krachtige tool werkt met de nieuwste besturingssystemen, waaronder Windows Server 2019, 2016, 2008, enz. Download en gebruik de software nu gratis.

download now to recover deleted files from my documents folder

Stappen om bestanden en mappen te herstellen van Windows Server

Download en installeer het Remo bestand herstel software en volg de onderstaande stappen.

 • Klik in het hoofdscherm op Recover Files
 • Vervolgens moet u uit de lijst met alle beschikbare schijven het volume kiezen waarvan het ontbrekende bestand moet worden hersteld.
 • Klik op Nextom het scanproces te starten.
 • Als de scanactiviteit eindigt, kunt u het verwijderde bestand kiezen uit File Type View of Data View.
 • Klik ten slotte op Opslaan en geef een locatie op om het herstelde bestand op de Windows-server op te slaan

Gevolgtrekking

De meeste bestanden die van een Windows Server worden verwijderd, zijn die uit gedeelde mappen. Aangezien deze bestanden toegankelijk zijn voor andere gebruikers, is de kans groot dat een gebruiker het bestand onbewust heeft verwijderd. Hoewel dergelijke scenario’s onzeker zijn, is het altijd beter om op dergelijke incidenten voorbereid te zijn. Maak daarom tijdig een back-up van het opslagstation. Op deze manier kunt u eenvoudig bestanden van de server ophalen tijdens een scenario met gegevensverlies. Als er echter geen back-upgegevens zijn, gebruik dan altijd Remo File Recovery Tool om verwijderde bestanden van Windows Server te herstellen.

Verwijderde Bestanden Terughalen Windows Server was last modified: november 27th, 2020 by Remo Software

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*