Verwijderde Bestanden Terughalen

Per ongeluk verwijderen van bestanden is een van de meest gebruikelijke manieren om uw belangrijke bestanden te verliezen. Dus als u een van degenen bent die uw kostbare bestanden zijn kwijtgeraakt of verwijderd, vindt u hier meerdere manieren om verwijderde bestanden te herstellen.

Aan het einde van het artikel zullen je verwijderde of verloren bestanden zeker hersteld zijn. Wil je weten hoe verwijderde bestanden terughalen? Blijf tot het einde van dit artikel.

Waar gaan verwijderde bestanden naartoe?

Dit is de normale vraag die in ieders hoofd opduikt wanneer ze per ongeluk bestanden verwijderen of verliezen. Het antwoord is wanneer u een bestand permanent van uw computer verwijdert, wordt het bestand niet onmiddellijk gewist. In plaats daarvan wordt de ruimte waar het bestand zich bevindt gemarkeerd als klaar om te worden overschreven. Er zijn grote kansen op verwijderde bestanden herstellen als ze niet zijn geschreven en om dit te voorkomen, moet u het gebruik van de schijf waarvan u het verwijderde bestand wilt herstellen volledig stoppen.

Hoe herstel ik verwijderde bestanden?

Er zijn verschillende methoden om verwijderde bestanden van Windows-computers te herstellen, variërend van de voor de hand liggende Prullenbak tot het terughalen van bestanden van systeemherstel. Als u de verwijderde bestanden niet kunt herstellen met de bovengenoemde methoden, beschikt u over software voor bestandsherstel om ervoor te zorgen dat u uw verwijderde bestanden terugkrijgt. Volg de onderstaande methoden een voor een om snel verwijderde bestanden te herstellen

Herstel verwijderde bestanden uit de Prullenbak van Windows

Herstel verwijderde bestanden op Windows 10 met behulp van back-up

Herstel verwijderde bestanden met behulp van een professionele software voor bestandsherstel

Hoe verwijderde bestanden van Windows Prullenbak te herstellen?

Prullenbak is de eerste plaats waar u naar moet kijken om uw verwijderde bestanden op te halen. Sla deze stap over als u uw Prullenbak van Windows heeft geleegd. Volg de onderstaande stappen om verwijderde bestanden uit de Prullenbak van Windows te herstellen:

  • Open Prullenbak vanaf desktop
  • Zoek de verwijderde bestanden die u probeert te herstellen
  • Klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer Herstellenrecover files from recycle bin

Herstel verwijderde bestanden op Windows 10 met behulp van back-up

Deze methode helpt u bij het herstellen van verwijderde bestanden als u eerder een back-upbestand of herstelpunt hebt gemaakt. Volg de onderstaande stappen om verwijderde bestanden van een Windows-back-up te herstellen:

  • Klik met de rechtermuisknop op de drive or partitionwaaruit u bestanden wilt herstellen en eigenschappen wilt selecteren
  • Ga in eigenschappen naar previous versions
  • Selecteer onder eerdere versies het back-upbestand waarvan u de verwijderde bestanden wilt herstellen
  • Klik op Restoreknop

Start na het voltooien van het proces uw computer opnieuw op en controleer of u verwijderde bestanden hebt hersteld. Als u uw verwijderde bestanden niet heeft teruggekregen of als u geen back-upbestand had, ga dan verder met de volgende methode.

Een professionele software voor bestandsherstel voor de redding

Ja, als je alle hierboven genoemde gratis manieren hebt geprobeerd om verwijderde bestanden te herstellen en je gegevens niet hebt teruggehaald, is een professionele software voor bestandsherstel zoals Remo je laatste hoop.

Remo File Recovery Software is een bekroonde tool met meer dan een miljoen tevreden gebruikers op zowel Windows- als Mac-besturingssystemen. Gebouwd met een geavanceerd algoritme voor bestandsherstel, kan de tool meer dan 300 bestandstypen herkennen en herstellen vanuit elk soort gegevensverlies scenario. Download en probeer uw verwijderde bestanden nu terug te krijgen.

download now to recover deleted files from my documents folder

Hoe verwijderde bestanden te herstellen met Remo File Recovery Software?

Download en installeer om verwijderde bestanden van uw Windows-computer te herstellen Remo bestand herstel tool en volg de onderstaande stappen:

  • Klik na het starten van de software op Recover Files, selecteer de schijf waarop u bestandsherstel wilt uitvoeren en klik daaropScan knopRecover deleted files from the Recycle bin using Remo File Recovery tool
  • Na voltooiing van het scanproces toont de software de herstelde verwijderde bestanden. Preview de bestanden hersteld van de tool om het slagingspercentage van bestandsherstel te evalueren.preview to verify the recovered files
  • Als u tevreden bent met het verwijderde bestandsherstelproces, activeert u de software en Save de bestanden op de gewenste locatie.

Laatste gedachten:

Gegevensverlies kan op elk moment optreden en als u niet snel reageert om die verwijderde bestanden te herstellen, kan dit leiden tot permanent gegevensverlies. Daarom is het altijd belangrijk en veilig om regelmatig een back-up van gegevens te maken.

In het geval dat u geen back-up van gegevens heeft, maakt u gebruik van alle bovengenoemde methoden, inclusief een gegarandeerde oplossing verwijderde bestanden terughalen dat is Remo File Recovery Software.

Laat ons uw mening weten over het herstel van verwijderde bestanden in de opmerkingen hieronder.

Verwijderde Bestanden Terughalen was last modified: april 6th, 2020 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*