Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Hoe Kan Ik Verwijderde Bestanden Terughalen?

Het per ongeluk verwijderen van bestanden is een van de meest voorkomende manieren om uw belangrijke bestanden te verliezen. Dus als u een van degenen bent die uw kostbare bestanden heeft verloren of verwijderd, vindt u hier meerdere manieren om verwijderde bestanden terughalen.
Aan het einde van het artikel heb je je verwijderde of verloren bestanden zeker hersteld. Wil je weten hoe? Blijf tot het einde van dit artikel.

Waar gaan verwijderde bestanden naartoe?

Dit is de normale vraag die in ieders hoofd opduikt wanneer ze per ongeluk bestanden verwijderen of verliezen. Het antwoord is dat wanneer u een bestand permanent van uw computer verwijdert, het verwijderde bestand niet onmiddellijk wordt gewist. In plaats daarvan wordt de ruimte waar het bestand zich bevindt gemarkeerd als gereed om te worden overschreven. Er zijn grote kansen om bestanden herstellen van uw computer of een opslagstation als ze niet worden overschreven. Om dit te voorkomen, moet u volledig stoppen met het gebruik van de schijf waarvan u verwijderde bestanden herstellen.

Hoe Kan Ik Verwijderde Bestanden Terughalen?

Er zijn verschillende methoden om verwijderde bestanden terughalen van Windows-computers, variërend van de voor de hand liggende Prullenbak tot het terughalen van bestanden via systeemherstel. Als u terughalen verwijderde bestanden niet kunt met de bovengenoemde methoden, beschikt u over software voor bestandsherstel om ervoor te zorgen dat u uw verwijderde bestanden terugkrijgt. Volg de onderstaande methoden een voor een om snel herstellen van verwijderde bestanden

Verwijderde Bestanden Terughalen van Windows Prullenbak

Verwijderde Bestanden Terughalen op Windows 10 met behulp van Back-up

Herstel Verwijderde Bestanden met Professionele Bestandsherstelsoftware

Hoe Verwijderde Bestanden Terughalen uit de Prullenbak van Windows?

Prullenbak is de eerste plaats waar u moet kijken om uw verwijderde bestanden op te halen. Als u verwijderde bestanden herstellen die niet in de Prullenbak staan, sla deze stap dan over. Volg de onderstaande stappen om verwijderde bestanden uit de Prullenbak van Windows te herstellen:

  • Open Prullenbak vanaf desktop
  • Zoek de verwijderde bestanden die u probeert te herstellen
  • Klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer Herstellenrecover files from recycle bin

Herstel Verwijderde Bestanden op Windows 10 met behulp van Back-up

Met deze methode kunt u herstellen van verwijderde bestanden als u eerder een back-upbestand of herstelpunt hebt gemaakt. Volg de onderstaande stappen om terughalen verwijderde bestanden van een Windows-back-up:

  • Klik met de rechtermuisknop op de drive or partition waaruit u bestanden wilt herstellen en eigenschappen wilt selecteren
  • Ga in eigenschappen naar previous versions
  • Selecteer onder eerdere versies het back-upbestand waarvan u de verwijderde bestanden wilt herstellen
  • Klik op Restore knop

Start na het voltooien van het proces uw computer opnieuw op en controleer of u verwijderde bestanden hebt hersteld. Als u uw verwijderde bestanden niet heeft teruggekregen of als u geen back-upbestand had, ga dan verder met de volgende methode.

Een professionele software voor bestandsherstel voor de redding

Ja, als je alle hierboven genoemde gratis manieren hebt geprobeerd om verwijderde bestanden herstellen en je gegevens niet hebt teruggehaald, is een professionele software voor bestandsherstel zoals Remo je laatste hoop.

Remo File Recovery Software is een bekroonde tool met meer dan een miljoen tevreden gebruikers op zowel Windows- als Mac-besturingssystemen. Gebouwd met een geavanceerd algoritme voor bestandsherstel, kan de tool meer dan 300 bestandstypen herkennen en herstellen vanuit elk soort gegevensverlies scenario. Download en probeer uw verwijderde bestanden nu terug te krijgen.

download now to recover deleted files from my documents folder

Hoe Verwijderde Bestanden Terughalen met Remo File Recovery Software?

Om verwijderde bestanden terughalen van uw Windows-computer, download, installeer Remo File Recovery Tool en volg de onderstaande stappen:

  • Nadat u de software hebt gestart, selecteert u de schijf waarop u bestandsherstel wilt uitvoeren en drukt u ten slotte op de Scan.

  • Na voltooiing van het scanproces geeft de software de herstelde verwijderde bestanden weer. Bekijk een voorbeeld van de bestanden die zijn hersteld van de tool om het succespercentage van bestandsherstel te evalueren.

  • Als u tevreden bent met het herstelproces voor verwijderde bestanden, activeert u de software en slaat u de bestanden op de gewenste locatie op door te klikken op Recover.

Notitie: Als je wilt verwijderde bestanden terughalen van externe harde schijf of een andere externe schijf, sluit deze vervolgens aan op uw computer waarop u de Remo Recover-tool hebt geïnstalleerd.

Laatste gedachten:

Gegevensverlies kan op elk moment optreden en als u niet snel reageert om die verwijderde bestanden te herstellen, kan dit leiden tot permanent gegevensverlies. Daarom is het altijd belangrijk en veilig om regelmatig een back-up van gegevens te maken.

In het geval dat u geen back-up van gegevens heeft, maakt u gebruik van alle bovengenoemde methoden, inclusief een gegarandeerde oplossing verwijderde bestanden terughalen dat is Remo File Recovery Software.

Laat ons uw mening weten over het herstel van verwijderde bestanden in de opmerkingen hieronder.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie