Verwijderde Bestanden van Externe Harde Schijf Terughalen

Externe harde schijven zijn draagbare opslagapparaten die op de computer worden aangesloten om de opslaglimiet te verhogen. Deze externe harde schijven kunnen tonnen bestanden, foto’s, video’s en nog veel meer opslaan op basis van de opslagcapaciteit.

Voor veel gebruikers is een externe harde schijf een middel om een back-up te maken van belangrijke bestanden of deze op te slaan vanwege zijn flexibiliteit. Hoe zorgvuldig u uw externe harde schijf ook gebruikt, deze kan nog steeds vatbaar zijn voor gegevensverwijdering of -verlies.

Bent u op zoek om verwijderde bestanden van een externe harde schijf te herstellen? Zo ja, dan is hier een artikel met een complete handleiding over hoe u dat moet doen verwijderde bestanden van externe harde schijf herstellen veilig.Recover deleted files from external hard drive

Zoals de herstel externe harde schijf het proces rechtstreeks afhankelijk is van de oorzaken van het scenario voor gegevensverlies, is het belangrijk om de redenen voor het verwijderen van of het ontbreken van bestanden van de externe harde schijf te begrijpen voordat u ze herstelt.

Veelvoorkomende redenen voor het verwijderen of ontbreken van bestanden op de externe harde schijf

  • Per ongeluk verwijderen van bestanden van een externe harde schijf.
  • Verloren gegevens door het formatteren van een externe harde schijf.
  • Ontbrekende bestanden vanwege ontoegankelijke of ernstig beschadigde externe harde schijf.
  • Bestanden die verloren zijn gegaan of verwijderd tijdens het overbrengen van uw externe harde schijf naar de computer als gevolg van onderbrekingen zoals systeemuitschakeling, stroompiekprobleem, enz.
  • Abrupte verwijdering van een externe harde schijf of USB-flashstation kan ertoe leiden dat gegevens worden verwijderd of verloren gaan.

Wanneer de prioriteit is om verwijderde of ontbrekende bestanden van een externe harde schijf te herstellen, beschadigde externe harde schijf herstellen, of andere externe opslagstations, zoals een SSD of USB-station, dienen mogelijk niet voor het doel. Als u de schijf repareert, kunnen uw aanwezige gegevens kwetsbaarder worden.

Hoe Verwijderde Bestanden van Externe Harde Schijf Terughalen?

Het herstellen van verwijderde bestanden van een externe harde schijf is altijd gemakkelijker als u de gewoonte hebt om regelmatig een back-up te maken van uw externe harde schijf in de vorm van een ISO-imagebestand.

Deze ISO-back-up op een USB-schijf of externe harde schijf kan erg handig zijn tijdens situaties met gegevensverlies, zoals het per ongeluk verwijderen van back-upbestanden van uw externe harde schijf, permanente verwijdering van belangrijke bestanden of beschadiging van de externe harde schijf.

Als u per ongeluk bestanden op uw Windows-computer hebt verwijderd, kunt u uitvoeren herstel prullenbak erop om de verwijderde bestanden te herstellen. Maar op de externe harde schijf is het per ongeluk verwijderen van bestanden hetzelfde als het permanent verwijderen van gegevens op Windows met shift + delete-toetsen.

De enige manier om bestanden te herstellen die van de externe harde schijf zijn verwijderd, is door gebruik te maken van professionele software voor gegevensherstel, zoals de Remo Herstel software.

Maak gebruik van Remo Recover-software, een speciaal ontworpen gebruiksvriendelijke tool om verwijderde, verloren of ontoegankelijke bestanden te herstellen van externe harde schijf, SSD, geheugenkaart, USB-drive, enz. Deze externe harde schijf hersteltool herstelt niet alleen verwijderde of ontbrekende bestanden van de externe harde schijf, maar kan ook gegevens herstellen van geformatteerde, beschadigde of ontoegankelijke interne of externe schijven.

recover deleted files from external hard drive on Windowsrecover deleted files from external hard drive on Mac

Stappen om verwijderde bestanden van externe harde schijf te herstellen met Remo Recover Software

(Hieronder vindt u de complete gids voor het herstellen van verwijderde of verloren bestanden van een externe harde schijf op uw computer met behulp van de Remo Recover-tool.) 

Stap 1: Download en installeer Remo Recover software op uw computer en connect uw externe harde schijf waarnaar u verwijderde of verloren bestanden wilt herstellen.

Stap 2: Launch Remo Recover-software en kies Recover Files optie en selecteer vervolgens het external hard drive uit de lijst met beschikbare stations om al uw verwijderde bestanden ervan te herstellen.

(Notitie: Selecteer de Recover Partitions optie als u gegevens wilt herstellen van een geformatteerde of ernstig beschadigde externe harde schijf.)recover deleted or missing files from external hard drive

Stap 3: Klik op de Scan om te beginnen met het herstellen van verwijderde bestanden van de externe harde schijf.recovering files deleted from external hard drive using Remo Recover software

Notitie: Zodra het herstelproces is voltooid, geeft de software uw verloren of verwijderde bestanden van de externe harde schijf weer in Data view en File Type View. Daarnaast kunt u ook gratis voorbeelden van bestanden zoals foto’s of video’s bekijken voordat u ze opslaat.recovered deleted or missing files from external hard drive

Stap 4: Nu, select de verwijderde bestanden van het herstelde resultaat die u wilt herstellen van de externe harde schijf en klik op Save optie om ze te herstellen op een locatie naar keuze.

Met behulp van de bovenstaande stappen kunt u meer dan 300 bestandsindelingen ophalen, zoals foto’s, onbewerkte afbeeldingen, video’s, tekstdocumenten, audiobestanden, Excel-sheets, Microsoft Office-bestanden, pdf’s en nog veel meer.

Waarom kiezen voor Remo Recover-tool om bestanden te herstellen die zijn verwijderd van externe harde schijf?

  • Remo Recover is een gebruiksvriendelijke tool die speciaal is ontworpen om gemakkelijk meer dan 300 bestandsindelingen te herstellen die zijn verwijderd, verloren of ontbreken op de externe harde schijf.
  • Herstelt veilig gegevens van geformatteerde, beschadigde of onleesbare interne en externe opslagapparaten zoals externe harde schijf, SD-kaart, pen drive, SSD, enz.
  • Verwijderde bestanden van externe harde schijf terughalen feilloos op uw Windows 10, 8, 7 en al zijn eerdere versies zonder enige beperking op de herstelbare bestandsgrootte.
  • Remo Recover’s krachtige deep scan-algoritme kan verwijderde of ontbrekende bestanden herstellen van externe harde schijfpartities zoals EXFAT, NTFS, FAT-32, enz.
  • Remo Recover biedt een gratis voorbeeld van verwijderde of verloren video’s, foto’s, enz. Voordat u ze opslaat op uw bestemming.

Gevolgtrekking

Het herstellen van verwijderde gegevens van een externe harde schijf is niet eenvoudig als u geen back-up hebt gemaakt van uw verwijderde bestanden. Door gebruik te maken van Remo Recover-software kunt u echter gemakkelijk al uw verwijderde of verloren bestanden van de externe harde schijf met een paar klikken herstellen.

Verwijderde Bestanden van Externe Harde Schijf Terughalen was last modified: August 17th, 2020 by Remo Software

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*