Verwijderde Bestanden Van Externe Harde Schijf Terughalen | 2021

Remo Recover is een geavanceerde gegevensherstel van harde schijf software om meer dan 300 bestandsformaten te herstellen. Deze tool kan in snelle stappen verwijderde of verloren gegevens van elk merk externe harde schijf gemakkelijk herstellen. De Deep Scan-optie van deze tool is effectief bij het herstellen van bestanden van een corrupte, geformatteerde, dode, niet-herkende of onleesbare externe harde schijf.

Een externe harde schijf is een draagbaar opslagapparaat en wordt vaak gebruikt als back-upschijf. Afhankelijk van de opslagcapaciteit van de externe harde schijf, kan deze tonnen bestanden, foto’s, video’s en nog veel meer opslaan.

Hoe zorgvuldig u uw externe harde schijf ook gebruikt, deze kan nog steeds vatbaar zijn voor gegevensverwijdering of -verlies. Als u wilt verwijderde bestanden van externe harde schijf terughalen, dan is hier een complete gids voor u! Leer verschillende methoden om verloren bestanden terughalen externe harde schijf, redenen voor gegevensverlies, belangrijke veelgestelde vragen, enz.

Hoe Kan Ik Mijn Externe Harde Schijf Herstellen?

Ja,gegevens herstellen van harde schijf. Bestanden kwijtraken van een externe harde schijf is tegenwoordig heel gewoon. Als u bestanden van de externe harde schijf hebt verwijderd, hoeft u zich geen zorgen te maken!

HExterne harde schijf herstellen zonder formatteren is gemakkelijker als u regelmatig een back-up maakt van uw externe harde schijfgegevens in de vorm van een ISO-imagebestand. Deze ISO-back-up kan van pas komen tijdens verschillende situaties van gegevensverlies vanaf een externe harde schijf.

Enkele belangrijke tips om met succes bestanden terughalen van externe harde schijf

 1. Stop met het gebruik van uw externe harde schijf zodra u er gegevens van verliest.
 2. Reageer snel om verwijderde bestanden terughalen externe harde schijf.
 3. Gebruik geen onbetrouwbare externe harde schijf data recovery methoden of tools om uw externe harde schijf te herstellen.
 4. Als uw externe harde schijf beschadigd is, herstel dan de gegevens voordat u deze repareert of formatteert.
 5. Als u een eenvoudigere en veiligere manier wilt om gewiste bestanden terughalen externe harde schijf, gebruik dan Remo Recover-software.

Hoe kan Ik Verwijderde Bestanden Externe Harde Schijf Terughalen | Bewezen Methoden

Wanneer de prioriteit is om verwijderde of ontbrekende bestanden van de externe harde schijf te herstellen, dan, reparatie corrupties in externe harde schijf of USB-stick is mogelijk niet geschikt voor het doel. Het repareren van de externe harde schijf kan uw verwijderde bestanden van externe harde schijf terughalen. Hieronder vindt u de beproefde methoden om gemakkelijk verwijderde of verloren bestanden van een externe harde schijf te herstellen. En vind ook veelvoorkomende redenen voor gegevensverlies of verwijdering van een externe harde schijf.

1. Bestanden Terughalen van Externe Harde Schijf met behulp van Bestandsgeschiedenis

Bestandsgeschiedenis is een back-upfunctie in Windows. Hiermee kunt u teruggaan in de tijd om uw eerdere versies van verwijderde of verloren gegevens gratis te herstellen. Om verwijderde bestanden van een externe harde schijf te herstellen met behulp van Windows-bestandsgeschiedenis:

 1. Ga naar de folder of external hard drive waaruit uw bestanden zijn verwijderd of verloren zijn gegaan.
 2. Nu, Right-click en selecteer Properties.
 3. Klik op de Previous Versions tabblad en selecteer de vorige versie waar al uw verwijderde of verloren bestanden zich bevinden.
 4. Raak ten slotte de Restore knop om uw gegevens te herstellen.

Notitie: Als u de externe harde schijf niet hebt geactiveerd in Windows Bestandsgeschiedenis, kunt u verwijderde bestanden niet herstellen met deze methode. Door echter gebruik te maken van Remo herstellen tool, u kunt gemakkelijk verwijderde bestanden terughalen van de externe harde schijf. Deze externe harde schijf hersteltool zelfs verwijderde bestanden uit de prullenbak terughalen nadat je het hebt geleegd.

2. Verwijderde Bestanden Terughalen Externe Harde Schijf met behulp van Remo Recover software

Remo Recover is een speciaal ontworpen gebruiksvriendelijke tool om meer dan 300 bestandsformaten zoals foto’s, onbewerkte afbeeldingen, video’s, documenten, Office-bestanden, enz. te herstellen. Deze tool werkt met een alleen-lezen interface om bestanden te herstellen van externe harde schijven, SSD , USB-drives, geheugenkaarten en nog veel meer. Download deze tool nu!

free-download-for-win free-download-for-mac

Afgezien van hoe verwijderde bestanden van externe harde schijf te herstellen, kan deze tool ook gegevens herstellen van geformatteerde, beschadigde of ontoegankelijke interne of externe opslagstations.

Om verwijderde bestanden van externe harde schijf te herstellen:

Stap 1: Download en installeer Remo Recover software op uw Windows- of Mac-systeem. En sluit je externe harde schijf erop aan

Stap 2: Start de tool en selecteer de externe harde schijf in de lijst met beschikbare apparaten om verwijderde bestanden te herstellen. Als uw externe harde schijf niet wordt herkend op het hoofdscherm, klik dan op de Can’t find the drive? optie. En klik op de Scan knoplaunch Remo Recover to restore deleted files from external hard drive

Stap 3: Zodra het scanproces is gestart, kunt u klikken op de Dynamic Recovery View optie en ontdek hoe de software uw verwijderde bestanden van uw externe harde schijf hersteltrecovering deleted files from external hard drive

Notitie: Tijdens het herstelproces kunt u ofwel een willekeurig aantal bestanden markeren dat u aan het einde wilt herstellen of u kunt de gegevens van uw externe harde schijf herstellen terwijl de software in de scanmodus staat

Stap 4: Zodra het scannen is voltooid, vindt u al uw verwijderde bestanden van de externe harde schijf onder Deleted Files map. Als de bestanden van uw externe harde schijf verloren gaan in scenario’s met ernstig gegevensverlies, dan kunt u de gegevens van uw externe harde schijf vinden onder de Lost and Found map.

Stap 5: Nu kunt u dubbelklikken op elk bestand om gratis een voorbeeld van de herstelde bestanden zoals documenten, PPT, Excel-bladen, foto’s, video’s en nog veel meer te bekijken. En selecteer de bestanden die u wilt herstellen en klik op de Recover knopsave recovered files from external hard drive

Waarom kiezen voor Remo Recover tool om bestanden te herstellen die zijn verwijderd van de externe harde schijf?

 • Een gebruiksvriendelijke tool om meer dan 300 bestandsindelingen te herstellen, zoals foto’s, onbewerkte afbeeldingen, video’s, documenten, audiobestanden, Excel-bladen, Office-bestanden, PDF’s, ZIP, RAR, enz.
 • Herstelt veilig verwijderde bestanden van externe harde schijf zonder enige wijziging aan de originele inhoud.
 • Herstelt gegevens van verschillende merken externe harde schijven zoals WD My Passport, Seagate, Samsung, Adata, enz.
 • Het herstelt ook gegevens van interne en verschillende externe opslagapparaten zoals SD-kaarten, pen-drives, SSD, enz.
 • Compatibel met alle nieuwste versies van Windows- en Mac-besturingssystemen. Zoals Windows 10, 8.1, 8, 7, enz. en macOS Big Sur, Catalina, Mojave, High Sierra, Sierra, enz.
 • Ondersteunt herstel van externe harde schijven van verschillende bestandssystemen zoals exFAT, NTFS, FAT, APFS, enz.
 • Biedt een gratis voorbeeld van herstelde resultaten, zoals verwijderde of verloren video’s en foto’s.
 • De herstelde resultaten kunnen worden gesorteerd op datum, bestandsgrootte, bestandstype, enz.

2. Hoe verwijderde of ontbrekende bestanden van een externe harde schijf te herstellen met behulp van CMD?

Volg de onderstaande gratis methode om ontbrekende bestanden van de externe harde schijf te herstellen met cmd::

 • Sluit uw externe harde schijf aan op uw pc en type CMD in het Windows-zoekvak.
 • Right-click Opdrachtprompt om het te openen als Run as administrator.
 • Type chkdsk g: /f en druk op

Notitie: Vervang g door de letter van uw externe harde schijf en wacht tot de opdracht is voltooid.

 • Typ nu opnieuw de letter van uw externe harde schijf en druk op Enter.
 • Type attrib -h -r -s /s /d *.*en druk op Enter.

Nadat de opdrachtprompt is voltooid, wordt een nieuwe map met herstelde bestanden in .chk-bestandsindeling gemaakt op uw externe harde schijf. Wijzig het .chk-bestandsformaat naar het oorspronkelijke bestandsformaat en sla ze op de gewenste locatie op om toegang te krijgen tot uw verloren bestanden vanaf een externe harde schijf.

Notitie: CMD wordt gebruikt om corruptie van externe harde schijven op te lossen en verwijderde bestanden ervan te herstellen. Maar in de meeste gevallen slaagt deze methode er niet in om het herstel van de externe harde schijf met succes uit te voeren. Op zulke momenten kunt u Remo Recover-software gebruiken om bestanden van een externe harde schijf te herstellen.

Veelvoorkomende redenen voor het verwijderen van bestanden of het ontbreken van bestanden op de externe harde schijf

Verschillende redenen kunnen leiden tot gegevensverlies van een externe harde schijf. U moet enkele veelvoorkomende scenario’s voor gegevensverlies of -verwijdering kennen om belangrijke bestanden die erin zijn opgeslagen voorzichtig te beheren:

 • Per ongeluk verwijderen van bestanden van een externe harde schijf.
 • Gegevens verloren door formatteren externe harde schijf.
 • Ontbrekende bestanden van ontoegankelijke of corrupte externe harde schijf.
 • Bestanden verloren of verwijderd tijdens het overzetten van externe harde schijf.  
 • Onderbrekingen zoals het afsluiten van het systeem, een probleem met een stroomstoot, enz., terwijl de externe harde schijf in gebruik is. 

Abrupt verwijderen van een externe harde schijf of USB-flashstation kan gegevensverlies veroorzaken.

U kunt altijd scenario’s voor gegevensverlies van een externe harde schijf vermijden door de snelle tips te volgen: 

 1. Sluit uw externe HDD niet aan op met virus geïnfecteerde apparaten. 
 2. Maak regelmatig een back-up van al uw belangrijke bestanden.
 3. Controleer de bestanden voordat u de externe harde schijf verwijdert of formatteert.
 4. Voorkom onderbrekingen tijdens het overzetten van bestanden vanaf een externe HDD.

Veel Gestelde Vragen?

1.Gaan verwijderde bestanden van externe harde schijf naar Windows Prullenbak?

Nee, verwijderde bestanden van externe harde schijf gaan niet naar Windows Prullenbak. Maar als u een bestand van de harde schijf verwijdert, wordt het verwijderde bestand naar de Prullenbak verplaatst. Echter, externe harde schijf heeft zijn eigen Prullenbak die over het algemeen verborgen is. Het verwijderen van bestanden van de externe harde schijf zonder enige back-up is hetzelfde als het permanent verwijderen van bestanden van de harde schijf met behulp van Shift + delete-toetsen, het legen van de Prullenbak, enz. Controleer daarom elk bestand voordat u het verwijdert vanaf een externe harde schijf.

2.Kan ik bestanden herstellen van een niet-herkende externe harde schijf met Remo Recover?

Ja, Externe harde schijf herstellen zonder formatteren   met behulp van Remo Recover-software. Maar voordat u gegevens van een niet-herkende externe harde schijf herstelt, kunt u de onderstaande gratis hacks proberen om een niet-herkende externe harde schijf te repareren.
a) Controleer of uw USB-kabel niet los is aangesloten of defect is.
b) Controleer of de USB-poort op uw pc niet beschadigd is.
c) Werk uw apparaatstuurprogramma bij.
d) Probeer uw externe harde schijf op een andere pc aan te sluiten.
e) Formatteer de schijf.
Notitie: als u een harde schijf formatteert, worden alle gegevens die erop zijn opgeslagen, gewist. Probeer daarom een back-up van uw schijf te maken voordat u deze formatteert. Als je je externe harde schijf hebt geformatteerd zonder een back-up te maken, bekijk dan dit artikel op hoe gegevens te herstellen van geformatteerde harde schijf

3.Is het mogelijk om gegevens te herstellen van een dode externe harde schijf?

Ja. Het is mogelijk om harde schijf herstellen. Maar als uw externe harde schijf of USB leeg is vanwege fysieke schade, dan is het herstellen van bestanden met een gegevensherstel niet mogelijk. Als uw externe harde schijf echter leeg is vanwege logische fouten en u geen toegang hebt tot de bestanden, gebruik dan de Remo Recover-tool om uw gegevens eenvoudig te herstellen.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 410

Geef een reactie