Verwijderde Emails Terughalen Outlook

10 minutes read

Remo Repair Outlook (PST) is de beste keuze als u Outlook-e-mails permanent hebt verwijderd en ze niet kunt herstellen met behulp van de handmatige methoden. Deze tool is ontworpen met een gebruikersvriendelijke interface om Outlook-items zoals e-mails met al zijn attributen zoals cc of bcc, bijlagen, contacten, notities en nog veel meer te herstellen. Probeer dit hulpmiddel nu!

Gravatar Remo Software
Geschreven door
Bijgewerkt aan

Voor Outlook-gebruikers is het verzenden en ontvangen van Outlook-e-mails naar hun klanten of team zeker een belangrijk onderdeel van hun dagelijkse taken. Het maakt niet uit hoe belangrijk Outlook-e-mails voor u zijn, per ongeluk kunnen ze vervelend zijn vanuit uw map Inbox of Verzonden.

Als je Outlook e-mails hebt verwijderd, dan is dit wat je moet doen om ze te herstellen van Microsoft Outlook.

In dit artikel leest u de volledige handleiding over het herstellen van per ongeluk verwijderde e-mails uit de map Verwijderde map of Outlook-prullenbak, afhankelijk van het type Outlook-versie. Leer ook hoe u definitief verwijderde mail terughalen outlook met Remo Reparatie Outlook software.

Hoe Verwijderde (Herstel) Verwijderde E-Mails In Outlook ...

Ontdek 2 verschillende betrouwbare methoden om verwijderde mail terughalen outlook met

 1. Handmatige methoden
 2. Remo Reparatie Outlook (PST) -software

Methode 1: Herstel verwijderde Outlook-e-mails handmatig

Wanneer u een e-mail verwijdert uit een Microsoft Outlook-account, wordt de verwijderde e-mail verplaatst naar Deleted Item of Trash map gebaseerd op de Outlook-versie.

Gebruik de onderstaande methode om verwijderde Outlook-e-mails te herstellen op basis van uw Outlook-versie

Stappen om verwijderde Outlook-e-mails te herstellen

Outlook versionOutlook 2019Outlook 2016Outlook 2013Outlook
2010
Outlook 2007Outlook
2003
Stap 1Open Outlook en selecteer Trash mapOpen Outlook en selecteer Deleted ItemsOpen de mailbox en klik opDeleted ItemsStart Outlook en selecteer Deleted ItemsStart Outlook en selecteer de map waar u de e-mail van Outlook hebt verwijderdVoer het Outlook-programma uit en open het Deleted Items map
Stap 2Zoek en Right-click op de verwijderde e-mails die u wilt herstellen en klik op Move keuzeSelecteer Foldervanuit het hoofdmenuSelecteer Folder tabblad bovenaan en klik op Recover Deleted Items knopKlik in de navigatie bovenaan op Recover Deleted Items knopSelecteer vervolgens Tools vervolgens, Recover Deleted ItemsIn de Tools menu (bij navigatie bovenaan) selecteren Recover Deleted Items keuze
Stap 3Selecteer de location folder waarin u de verwijderde e-mails wilt herstellenKlik Recover Deleted ItemsSelecteer nu uw Outlook-e-mails die per ongeluk zijn verwijderdSelecteer de verwijderde Outlook-e-mails die u wilt herstellen en kies ervoor Recover Selected ItemsAl uw verwijderde e-mails worden weergegevenLokaliseer de verwijderde e-mails die u wilt herstellen en klik op Recover Selected Items keuze.
Stap 4Nu hebt u toegang tot uw verwijderde e-mails vanuit de mappen waarin u deze hebt verplaatst.Selecteer e-mails die u wilt herstellen en klik op Recover Selected ItemsRaken Recover Selected Items Selecteer het vereiste e-mailbericht en druk op Recover Selected Items knop 

Nadat u de hebt uitgevoerd verwijderde emails Outlook herstellen op uw respectievelijke Outlook-versie. U kunt verwijderde Outlook-e-mails vinden in een geselecteerde bronmap of de originele map, in het geval dat de originele map wordt verwijderd, kunt u ze vinden in uw Outlook-inbox.

Notitie: In sommige gevallen heeft u uw verwijderde Outlook-e-mails mogelijk niet gevonden in de Deleted Item of Trash map.

Mogelijke scenario's waaronder u verwijderde e-mails niet handmatig kunt lokaliseren of herstellen

Als u uw verwijderde Outlook-e-mails niet kunt vinden of lokaliseren in de Deleted Items map of Trash map, dan kan dit de volgende redenen hebben.

 • Je hebt een e-mail permanent verwijderd met Shift +Delete sleutels
 • De verwijderde Outlook-e-mails worden verwijderd uit de Deleted Items of Trash map
 • Outlook Trash bin of Deleted Items map is geleegd.
 • Als u de optie genaamd hebt ingeschakeld Empty Deleted Items folders when exiting Outlook, dan kunt u uw verwijderde Outlook-e-mails niet vinden na het verlaten van de Microsoft Outlook-applicatie.
 • Verwijderde Outlook-e-mails kunnen verdwijnen zodra de Deleted items map wordt na 30 dagen verwijderd. Na deze periode kunt u dus geen verwijderde Outlook-e-mails meer ophalen met Recover Deleted Items

Als je het OST-bestand hebt verwijderd, kan het opnieuw worden opgebouwd met behulp van betrouwbare methoden. Evenzo was het herstellen van permanent verwijderde Outlook-e-mails nog nooit zo eenvoudig geweest met behulp van de hieronder bewezen methoden.

Hoe verwijderde Outlook-e-mails te herstellen die niet zijn gevonden in de map Verwijderde items herstellen?

Volg de onderstaande eenvoudige instructies om verwijderde emails terughalen Outlook van Recover Deleted Items From Server als u ze niet kunt vinden Deleted Items.

Open Outlook> Klik op Home menu> selecteren Recover Deleted Items From Server > Selecteer de items die u wilt herstellen, selecteer Restore Selected Items, en selecteer vervolgens OK.

Snelle opmerkingen:

 1. Uw account biedt geen ondersteuning voor het herstellen van Outlook-e-mails of andere items die niet aanwezig zijn in Deleted Items als Recover Deleted Items From Server commando is niet beschikbaar op de menubalk.
 2. Als uw profiel een Trash map in plaats van Deleted Items dan ondersteunt uw Outlook-account het herstellen van permanent verwijderde Outlook-e-mails niet.

Hoe verwijderde Outlook-e-mails te herstellen van verwijderde items / prullenbakmappen.

In dit gedeelte laten we u zien hoe u hoe verwijderde mails terughalen outlook. Met behulp van een geweldige ingebouwde functie voor Microsoft Outlook. door deze methode te gebruiken, herstelt u de verwijderde e-mailbestanden met succes zonder software voor gegevensherstel. De methode is niet alleen eenvoudig, maar ook effectief. Volg de onderstaande richtlijnen en herstel verwijderde e-mails nu.

 • Open de “Outlook Application"op jouw computer.
open blik
 • Klik op de Deleted Items/Trash een optie die in het linkerdeelvenster verschijnt. Selecteer vervolgens de e-mails die u wilt Restore.
klik op de prullenbak
 • Right-click” op de verwijderde e-mails. Klik dan op de Moveknop om uw e-mail te herstellen.
ga naar en klik op de map Postvak IN
 • Selecteer vervolgens de map Postvak IN om “save”uw verwijderde e-mails met succes.

Hoe verwijderde e-mails te herstellen met behulp van de verwijderde map herstellen

Herstelbare verwijderde map Dit is een verborgen functie van de Outlook-toepassing. Deze map bevat de e-mails die zijn verwijderd uit de map Verwijderde items, hetzij als u de Outlook-mail hebt verwijderd met behulp van een permanent verwijderde opdracht zoals shift + delete. Deze map geeft een gebruiker opnieuw een kans om de e-mails te herstellen. Het werkt op Outlook 2007 en hoger versie. Volg de onderstaande methode en hoe een verwijderde e mails terughalen.

 • Klik op de “Folder” in de menubalk selecteert u vervolgens de Recover Deleted Items map.
ga naar de map met verwijderde items herstellen
 • Selecteer het item dat u wilt herstellen, selecteer “Restore Selected Items, klik dan op “OK”.
herstel e-mails uit de map met verwijderde items
 • Na het herstellen van uw verwijderde e-mails uit de map Herstelbare items die automatisch worden opgeslagen op de door u gewenste locatie.

Note : Als de bovengenoemde methoden er niet in slagen om verwijderde e-mails uit Outlook te herstellen, lees dan het verdere artikel dat we hebben besproken over gespecialiseerde Remo-reparatie Outlook.

Methode 2: Herstel verwijderde Outlook-e-mails met Remo-software

U hebt een ideale Outlook e-mailhersteltool nodig om shift verwijderde, permanent verwijderde of verloren e-mails van Outlook te herstellen wanneer handmatige methoden niet werken. Remo Repair Outlook (PST) is zo'n betrouwbare software die verwijderde Outlook-e-mails kan ophalen, waaronder Subject, Cc, Bcc, Attachments en meer.

Deze software werkt met geavanceerde algoritmen om Outlook-mappen herstellen, e-mails, contacten, herinneringen, notities, bijlagen, agenda's, enz., van gecrashte, beschadigde en corrupte PST-bestanden. Deze Outlook-reparatietool zorgt ook voor de kluis repareren van Outlook-gegevensbestand. Probeer de editie van deze Outlook-toolkit voor e-mailherstel en herstel verwijderde Outlook-e-mails in slechts een paar klikken

3 eenvoudige stappen om permanent verwijderde Outlook-e-mails te herstellen

Stap 1: Sluit Microsoft Outlook. Lancering Remo Repair Outlook (PST) software en selecteer het PST-bestand door op een geschikte optie te klikken,

 • Open PST File-  Als u de locatie van het PST-bestand kent.
 • Find PST File- Als de locatie van het PST-bestand niet bekend is.
 • Select Outlook Profile- Als uw computer meerdere Outlook-profielen heeft.

Stap 2: Selecteer Normal Scan en klik op de Browse knop om het herstelde PST-bestand op te slaan om permanent verwijderde Outlook-e-mails terug te krijgen.

Repair severely corrupt or damaged PST file

Stap 3: Klik op de Repair knop. Nadat de tool het herstelproces van het PST-bestand heeft voltooid, kunt u het gerepareerde PST-bestand samen met herstelde Outlook-e-mails bekijken.

Remo Repair Outlook PST step 3

Als u tevreden bent met de e-mailherstelresultaten van Outlook, save het PST-bestand en configureer het met uw Outlook-account.

Ondersteunde versies van Microsoft Outlook: Outlook 2019, 2016, Outlook 2013, Outlook 2010, Outlook 2007, Outlook 2003, en Outlook 2000.

Ondersteund Microsoft Windows OS: Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista, XP, Server 2003, en Server 2008.

Handige acties om verwijdering of verlies van Outlook-e-mails te voorkomen

 1. Vermijd automatisch legen van verwijderde Outlook-items:

MS Outlook kan de map Verwijderde items elke keer leegmaken wanneer u het Outlook-programma afsluit. Dit vermindert de mogelijkheden voor e-mailherstel van Outlook. Schakel deze optie dus uit door naar te navigeren File -> Options -> Advanced. En verwijder het vinkje “Empty Deleted Items folder when exiting Outlook” checkbox onder Outlook start and exit.

 1. Controleer nogmaals voordat u de Trash/Deleted Items map om een e-mail permanent uit Outlook te verwijderen.
 2. Een bijgewerkte back-up van uw PST-bestand kan u helpen bij verschillende onvoorziene situaties, zoals het herstellen van uw verwijderde e-mails en andere gegevens. Het wordt dus ten zeerste aanbevolen om een regelmatige backup van uw PST-bestand op een veilige opslagschijf.
Conclusie:
 
De bovenstaande methode helpt u om verwijderde e-mails uit Outlook te herstellen, waarbij uw e-mails tegenwoordig een belangrijke rol spelen in uw officiële leven. Als u niet kunt herstellen met behulp van de genoemde methoden, kunt u onze aanbevolen remo Outlook-reparatietool gebruiken. De reparatie en het herstel van alle mappen of bestanden uit Outlook zonder de bestaande bestanden te beschadigen met behulp van dit artikel bent u succesvol in het herstellen van de verwijderde bestanden. Als u echter problemen tegenkomt, deel dan uw waardevolle feedback in het commentaargedeelte hieronder.
Gravatar Remo Software

About the Author: Remo Software