Verwijderde Foto’s van SD Kaart

Snel gelezen: Herstel nu zonder problemen verwijderde foto’s van de SD-kaart. Weet hoe u uw foto’s van de SD-kaart kunt terugkrijgen met de gratis tool van Microsoft en krachtige fotoherstelsoftware om ervoor te zorgen dat u niet elke verloren of verwijderde foto mist.

In dit artikel
Gratis manier om verwijderde foto’s van SD-kaart te herstellen
Herstel verwijderde foto’s van SD-kaart op Windows
Herstel van verwijderde foto’s van SD-kaart op Mac

Notitie: Controleer voordat u foto’s gaat herstellen of u een back-up van foto’s op een andere schijf heeft of dat u een back-up hebt gemaakt op iTunes of een andere cloudopslag. 

Hoe Verwijderde Foto’s van SD Kaart Herstellen Gratis?

Nu kunt u gratis verwijderde foto’s van een SD-kaart herstellen met behulp van Microsoft Windows File Recovery Software. Ja, Microsoft heeft ingebouwde bestandsherstelsoftware die u kan helpen recover deleted pictures vanaf elk opslagapparaat dat wordt ondersteund op Windows.

Echter, werd de functie onlangs gelanceerde en is alleen beschikbaar voor gebruikers die hun Windows hebt bijgewerkt naar de nieuwste versie, die is Windows 10 versie 19041.0 of hoger.

Herstel verwijderde foto’s van de SD kaart met behulp van Microsoft Windows File Recovery Tool

Om verwijderde foto’s van een SD-kaart te herstellen met behulp van Windows File Recovery Software, downloadt en installeert u Windows File Recovery Tool vanuit Microsoft Store. Volg onderstaande stappen:

Belangrijke notitie: Deze gratis te gebruiken hersteltool is alleen beschikbaar voor de nieuwste versies van Windows en vereist het gebruik van de opdrachtprompt Window. Als u niet goed thuis bent in deze opdrachten, is het raadzaam deze methode niet te gebruiken, omdat dit kan leiden tot permanent verlies van foto’s. Laten we eens kijken hoe permanent verwijderde foto’s terughalen:

 • Sluit de SD waarvan u de verwijderde foto’s wilt herstellen aan op uw computer
 • Type Windows File Recoveryin de zoekbalk en klik op Windows Bestandsherstel
 • Voer in het opdrachtpromptvenster de volgende opdracht in:

winfr source-drive: destination-drive: [/mode] [/switches]

Bijvoorbeeld, winfr D: C: /x /y:JPEG, PNG

Hier specificeer ik dat ik gegevens wil herstellen van de D-schijf, mijn SD-kaart, en deze op de C-schijf wil opslaan. Ik maak gebruik van de handtekeningmodus (/ x) en (/ y) om de bestandstypen op te geven die ik wil herstellen.

 • Vervolgens wordt u om een bevestiging gevraagd, voer Y in om het herstelproces te starten.
 • Controleer na voltooiing van het herstelproces of u verwijderde foto’s van de SD-kaart in uw bestemmingsmap hebt hersteld.

Als u verwijderde foto’s van de SD-kaart niet kon herstellen met behulp van Windows Bestandsherstel, kunt u doorgaan naar de volgende stap.

Notitie: Als u eerdere versies van Windows gebruikt, hoeft u zich geen zorgen te maken, u kunt doorgaan en een veel beter en veiliger fotoherstel of SD kaart gegevens herstellen software om uw foto’s terug te halen van SD-kaarten.

Verwijderde Foto’s van SD Kaart Terughalen met Remo

Windows-hersteltool kan geweldig zijn, maar het heeft zijn eigen beperkingen. Hoe verwijderde foto’s van een SD-kaart te herstellen als het Windows-hulpprogramma voor bestandsherstel niet voor u werkt? Voor jaren Remo foto herstel software is wereldberoemd om efficiënt verwijderde foto’s van de SD-kaart terug te krijgen.

Met zijn geavanceerde herstelprogramma is het zeker mogelijk om foto’s te vinden en ze op te halen uit elke sector van de SD-kaart of geheugenkaart. U kunt er altijd zeker van zijn dat u uw foto’s terugkrijgt als u snel handelt.

Download en probeer de tool nu gratis.

free-download-for-win free-download-for-mac

Hoe verwijderde foto’s van een SD kaart op Windows te herstellen met Remo?

Om verwijderde foto’s van een SD-kaart op Windows te herstellen met behulp van Remo Foto Herstel Software, download en installeer je de tool. Volg onderstaande instructies:

 • Verbind de SD cardop de computer, start u de applicatie.
 • Klik op Recover Photos, selecteer de SD cardwaarvan u foto’s wilt herstellen en klik op Scan.

select Recover Photos option to recover deleted photos from SD card

 • Hiermee wordt het scanproces gestart, na voltooiing van het scanproces zal de tool alle apparaten in File Type Viewen Data Type View

preview recovered photos from deleted photos from SD card

 • Preview de foto’s hersteld van de SD-kaart en saveze door naar een ander station dat de tool activeert.

Preview feature of Remo Photo Recovery software

Dit is hoe u verwijderde foto’s van een SD-kaart op Windows herstelt met behulp van een SD-kaartherstelsoftware van Remo. Als u een Mac gebruikt, volgt u de volgende methode.

Verwijderde foto’s op SD kaart terughalen van Mac

Naar verwijderde foto’s op SD kaart terughalen van Mac, download en installeer Remo foto herstel software voor Mac en volg de onderstaande instructies:

 • Sluit de SD-kaart en de lancering Remo Recover Software

recover deleted photos from SD card

 • Klik op Recover foto’s en in het volgende scherm kiezen tussen, Recover Deleted photosen Recover Lost Photos.
 • Selecteer nu de SD carduit de lijst met stations om verwijderde foto’s te herstellen en klik op scan
 • Na voltooiing van het scanproces kunt u preview de herstelde verwijderde foto’s
 • Als u tevreden bent met het herstelproces, activeert u de tool en Savede foto’s op de gewenste locatie.

Gevolgtrekking:

Het per ongeluk verwijderen van foto’s is een veelvoorkomend scenario voor gegevensverlies en zoals eerder vermeld in het artikel, verwijderde foto’s van SD kaart of verloren als gevolg van beschadiging van de SD-kaart kan eenvoudig worden hersteld. Daarom is de sleutel tot een succesvol verwijderde fotoherstel van een SD-kaart om onmiddellijk te stoppen met het gebruik van de SD-kaart. Gebruik Remo Foto Herstel Software om ze gemakkelijk te herstellen.

Deel het woord met ons door ons product te beoordelen en laat ons uw ervaring weten met het herstellen van verwijderde foto’s van SD-kaarten in het commentaargedeelte hieronder.

Verwijderde Foto’s van SD Kaart was last modified: maart 9th, 2021 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*