Verwijderde MP3 Bestanden Terughalen

10 minutes read

Als u permanent MP3-bestanden hebt verwijderd of verloren, dan is de veilige manier om ze op te halen, door gebruik te maken van Remo Recover. Een krachtige tool die in staat is om met absoluut gemak audiobestanden van elk formaat van elk opslagapparaat op elke versie van Windows te herstellen. Download de tool nu gratis!!!

Geschreven door
Bijgewerkt aan

Zoals Dimebag Darrell terecht zei: "Muziek drijft je. Het maakt je wakker, het laat je pompen. En aan het eind van de dag zal het juiste deuntje je chillen.” Muziek is ons hele leven onze constante metgezel geweest. Door ups en downs, door hoogte- en dieptepunten, door zonnige ochtenden en regenachtige nachten, drukke dagen en eenzame nachten. We genieten allemaal van muziek uit verschillende bronnen en meestal in mp3-formaat. Muziek is vaker wel dan niet onze bron van troost, bron van vreugde, verlosser van verdriet, en maakt ons soms nostalgisch.

Als u uw mp3-bestanden bent kwijtgeraakt die waren opgeslagen op interne of externe opslagapparaten zoals harde schijven, pendrives, flashdrives, geheugenkaarten, SD-kaarten, microSD-kaarten, enz. Dan bent u op de juiste plek beland. Hier zullen we u door eenvoudige manieren leiden om uw MP3-bestanden te herstellen die zijn verwijderd, geformatteerd of ontbreken op uw Windows- of Mac-systemen, zelfs Android-smartphones.

Inhoudsopgave:

  1. Hoe raken we uiteindelijk MP3-bestanden kwijt?
  2. Hoe MP3-muziekbestanden op Windows te herstellen?
  3. Hoe MP3-nummers op Mac te herstellen?
  4. Hoe MP3-bestanden op Android-smartphones herstellen?

Enkele veelvoorkomende redenen achter het verlies van uw favoriete muziekbestanden.

  • Per ongeluk of opzettelijk verwijderen
  • Formatteren van het opslagapparaat waarop MP3-muziekbestanden zijn opgeslagen
  • Onderbrekingen tijdens het overzetten van de muziekbestanden.
  • Fysieke schade aan het opslagapparaat maakt de bestanden ontoegankelijk.
  • Virus- of malware-aanval

Als u uw muziekbestanden kwijt bent vanwege een van de bovengenoemde redenen. Maak je geen zorgen, we hebben een paar manieren uitgelegd waarvan is bewezen dat ze MP3-bestanden met de minste inspanning herstellen.

Hoe Verwijderde MP3 Bestanden Terughalen op Windows?

Soms is het onvermijdelijk om gegevens te verliezen, maar als het je favoriete muziekverzameling of belangrijke mp3-opnames zijn, kan het ontmoedigender zijn. Blijf lezen om erachter te komen hoe u uw MP3-nummers terug kunt krijgen in verschillende versies van Windows.

Methode 1: MP3 bestanden herstellen vanuit de prullenbak

Ongeacht welk bestand of welke map je hebt verwijderd, de verwijderde items komen in de Prullenbak van je computer terecht. Als u een van degenen bent die uw bestanden handmatig heeft verwijderd.

Hoe bestanden herstellen uit de prullenbak?

Stap 1: Klik op de Recycle Bin pictogram van het startscherm van uw bureaublad

Stap 2: Zoek en lokaliseer uw MP3-bestanden, selecteer de bestanden die u wilt herstellen

Stap 3: Klik met de rechtermuisknop in het vervolgkeuzemenu en klik op de Restore optie.

U kunt uw herstelde audiobestanden vinden op dezelfde locatie waar ze eerder zijn opgeslagen.

Methode 2: Herstel verwijderde bestanden met behulp van de optie bestandsgeschiedenis

Als u weet wat de bestandsgeschiedenis is en u hebt dat ingeschakeld, kunt u elke eerdere versie van het bestand herstellen. Klik hier om te weten hoe vorige versie van elk bestand herstellen.

Als u de optie Bestandsgeschiedenis niet hebt ingeschakeld of de bovenstaande methoden zijn mislukt. Dan kunt u de volgende methode proberen die gegarandeerd verwijderde, beschadigde of zelfs geformatteerde MP3-bestanden ophaalt.

Methode 3: MP3 bestanden herstellen met krachtige software voor gegevensherstel

Technologie maakt ons leven gemakkelijker, dus waarom zou gegevensherstel ingewikkeld moeten zijn? Door gebruik te maken van Remo MP3 Data Recovery Software, een tool die door duizenden gebruikers over de hele wereld is uitgeprobeerd en getest, kan gegevensherstel net zo eenvoudig zijn als een wandeling in het park. Remo Recover ondersteunt zonder enige moeite bestandsherstel van externe of interne opslagapparaten, waaronder MicroSD-kaarten, SD-kaarten, Pendrive, USB-flashstations en geheugenkaarten. De tool is gebouwd met krachtige scanalgoritmen die niet alleen MP3 kunnen identificeren, maar ook verschillende audioformaten, waaronder WAV, AAC, WMA, AIFF, enz. Download de tool nu gratis en herstel permanent verwijderde bestanden met slechts een paar eenvoudige klikken.

Hoe verwijderde MP3-bestanden op te halen?

Stap 1: Download en installeer Remo foto herstel software op uw Windows-systeem

Stap 2: Sluit het externe opslagapparaat aan van waaruit u volledig verwijderde bestanden wilt herstellen.

Bijvoorbeeld: Als u verwijderde MP3-bestanden van een geheugenkaart wilt herstellen, sluit u de geheugenkaart rechtstreeks of via een kaartlezer aan op de computer. Volg dan de onderstaande stappen.

Stap 3: Selecteer het apparaat waarvan u gegevens wilt herstellen en druk op de Scan knop om het scanproces te starten. Als je de aangesloten schijf niet hebt gevonden, klik dan op Can't find the drive? optie.

Stap 4: Maak gebruik van de Dynamic Recovery View optie waarmee u de herstelde gegevens kunt bekijken zonder dat u dit hoeft te doen totdat de schijfscan is voltooid.

Stap 5: Zodra het scanproces is voltooid. De tool geeft een volledige lijst met herstelde bestanden weer. Gebruik de Filter optie om de bestanden te sorteren op basis van de bestandsextensie of bestandsindeling.

Stap 6: Bekijk een voorbeeld van de herstelde bestanden door erop te dubbelklikken.

Stap 7: Als u tevreden bent met het resultaat, selecteert u de bestanden die u wilt herstellen en drukt u op de Recover knop. Selecteer een locatie om de herstelde MP3-bestanden op te slaan en klik op de OK knop om het proces voor het opslaan van gegevens te starten.

Hoe Verwijderde MP3 Bestanden op Mac te Herstellen?

Hier zullen we alles bespreken wat je nodig hebt om muziekbestanden van Mac OS te herstellen.

Als u MP3-bestanden van iTunes bent kwijtgeraakt, kunt u hier klikken om te zien hoe u iTunes-muziek kunt herstellen.

Methode 1: Verwijderde MP3 bestanden terughalen uit de prullenbak

Ongeacht wat je van je MacBook of iMac verwijdert. Ze komen altijd in de prullenbak van je systeem terecht.

Het is dus volkomen logisch om uw per ongeluk verwijderde mp3-bestanden in de prullenbak te vinden.

Je Mac slaat verwijderde bestanden tijdelijk op in de prullenbak voordat ze definitief worden verwijderd.

Stap 1: Open de Trash Map en zoek en selecteer de MP3-bestanden die u wilt herstellen door er met de rechtermuisknop op te klikken.

Stap 2: Selecteer de Putback optie om de bestanden van Mac Trash te herstellen.

click on the putback option after selecting the mp3 files to restore them

De herstelde bestanden worden opgeslagen op dezelfde locatie waar ze eerder waren opgeslagen.

Als je je prullenbak hebt geleegd of als je de MP3-bestanden die je zocht niet hebt gevonden, probeer dan de volgende methoden.

Methode 2: Herstel verwijderde bestanden van Time Machine Backup

Time Machine is een ingebouwde back-upfunctie op uw Mac, ontworpen om automatisch een back-up te maken van uw gegevens, inclusief apps, muziek, e-mails, documenten en foto's. Dat kan worden hersteld in het geval van gegevensverlies.

Klik hier om te zien hoe u Time Machine kunt gebruiken om back-upgegevens te herstellen. De Time Machine-optie kan alleen worden gebruikt als u deze hebt ingeschakeld om automatische back-ups te maken. Als geen van de bovenstaande methoden werkt, probeer dan de volgende methode die gegarandeerd muziekbestanden ophaalt.

Methode 3: Herstel permanent verwijderde MP3 bestanden

Maak gebruik van Remo Recover voor Mac om verwijderde audiobestanden van elk bestandsformaat, inclusief mp3, te herstellen. De tool is compatibel met alle versies van Mac, inclusief de nieuwste Big Sur. De interface van Remo is ontworpen om te worden gebruikt door elke beginnende gebruiker die ook geliefd en goedgekeurd is door professionals. Download de tool nu gratis en herstel je favoriete MP3-deuntjes binnen een tijdje.

Hoe ontoegankelijke MP3 bestanden op Mac te herstellen?

Stap 1: Download en installeer de Remo Mac foto herstel software op uw MacBook of iMac. Sluit de schijf/het apparaat aan van waaruit u muziekbestanden wilt herstellen.

Stap 2: Start de tool, klik in het klikscherm op Recover Photos.

Stap 3: Kies ofwel de Recover Deleted Photos of Recover Lost Photos optie afhankelijk van uw behoefte.

Stap 4: Selecteer de schijf waarvan u uw gegevens wilt herstellen en klik op Next.

Stap 5: Selecteer het type bestanden dat u wilt herstellen en klik vervolgens op Next.

Stap 6: Zodra het scanproces is voltooid, toont de tool alle herstelde bestanden in de file type view en data type view.

save the recovered mp3 files from mac on any location of your choice

Stap 7: Activeer de tool door de activeringssleutel te kopen en sla de herstelde bestanden op een veilige locatie naar keuze op.

Een van de meest gestelde vragen is "Hoe verwijderde MP3-bestanden van een Android-telefoon te herstellen"? Ga door het volgende gedeelte om een antwoord te vinden.

Hoe Verwijderde MP3 Bestanden op Android te Herstellen

Mogelijk bent u gegevens kwijtgeraakt na het uitvoeren van de fabrieksreset of verwijderde mp3 op Android. Maak je geen zorgen, we hebben een oplossing voor je probleem.

Verwijderde MP3 bestanden herstellen van Google Drive.

Google Drive is een krachtig hulpmiddel dat een essentieel onderdeel van ons leven is geworden. Hier leest u hoe u bestanden van Google Drive kunt herstellen.

Stap 1: Open Google Drive op je smartphone.

Stap 2: Zoek en lokaliseer uw MP3-bestanden. Klik op de drie verticale stippen.

Stap 3: Klik op de download optie in het vervolgkeuzemenu.

Vaak Gestelde Vraag:

Hoe verwijderde MP3-bestanden op Android te herstellen?

De eenvoudigste manier om verwijderde MP3-bestanden te herstellen die op uw Android SD-kaart zijn opgeslagen, is door gebruik te maken van Remo Recover. Download gewoon Remo MP3 Recovery op uw Windows- of Mac-systemen en sluit uw SD-kaart aan op uw systeem en volg de stappen die in het artikel worden vermeld.

Hoe beschadigde muziekbestanden te repareren?

Ongeacht de reden achter corruptie. U kunt altijd opties zoals CHKDSK gebruiken of Schijffoutcontrole uitvoeren om kleine beschadigingen in uw bestanden, mappen of opslagapparaten te herstellen. U kunt ook gebruik maken van alle goede hulpprogramma's voor het herstellen van bestanden om uw corrupte bestanden te herstellen.

About the Author: John Harris

With a decade of experience in data recovery, John Harris, Senior Editor at Remo Software, is your go-to specialist. His focus includes partition management, Windows solutions, and data troubleshooting, delivering insightful content that serves both users and search engines. John's expertise shines through in illuminating blog posts, untangling data loss intricacies across diverse storage platforms.…