Verwijderde Partitie Gegevens Terughalen

Wanneer we het hebben over het herstellen van gegevens van een verwijderde partitie, is een professionele tool voor gegevensherstel vereist. Remo Partition Recovery Tool is zo’n professionele tool voor gegevensherstel die gegevens kan herstellen van verwijderde en verloren partities van de interne harde schijf van een systeem, evenals van de externe harde schijf, pen drive, USB-flashdrive, geheugenkaart en andere populaire media voor massaopslag. Remo Partition Recovery-tool is handig wanneer u per ongeluk een partitie op uw opslagstation hebt verwijderd of een partitie bent kwijtgeraakt vanwege corruptie, formattering, enz. Samen met deze hersteltool, een handmatige methode met CMD optie om bestanden te herstellen van verwijderde partitie wordt ook uitgelegd in dit artikel. Lees verder om te weten hoe!

Is het mogelijk om verwijderde of verloren partities te herstellen?

Een partitie is een logische sectie op uw harde schijf die meestal wordt gemaakt om het opslagapparaat optimaal te gebruiken. Elke schade aan die partitie of het per ongeluk verwijderen van die partitie kan erg vervelend zijn, met als gevolg ernstig gegevensverlies.

Zoals vermeld in de volgende secties, zijn er veel manieren waarop u gegevens kunt herstellen van verwijderde of verloren partities.

Een van de gemakkelijkste en volledig geautomatiseerde methoden om gegevens van verwijderde partities te herstellen, is om gebruik te maken van een betrouwbare partitie-herstel software.

Per ongeluk verwijderde of verloren partitie in Windows 10? Gegevensverlies is een serieus probleem dat met speciale zorg moet worden behandeld. Als u op zoek bent naar een volledig geautomatiseerde methode die zorgt voor een veilig herstel van gegevens van verwijderde partities, maak kennis met Remo Partition Recovery Tool.

free-download-for-win

Voordat u de Remo probeert partitie herstel software, er is een volledig gratis handmatige methode die u kan helpen om verwijderde partities te herstellen.

Het wordt echter aanbevolen om op de hoogte te zijn van de risico’s van het gebruik van de handmatige methode die aan het einde van de volgende sectie wordt vermeld.

Hoe verwijderde partitie te herstellen met cmd?

Opdrachtprompt of opdrachtregelinterpretator is erg complex om te gebruiken, vooral voor beginnende computergebruikers. Een paar commando’s bij uitvoering kunnen u ook helpen verwijderde partitie externe harde schijf terughalen. Volg de onderstaande stappen om de verwijdering van een partitie ongedaan te maken:

 • Typ msc en klik op schijfbeheer
 • Disk Management venster opent met een lijst van alle logische schijfeenheden inclusief de verwijderde partitie als niet-toegewezen ruimtescreen shot of disk management
 • Noteer nu de grootte van de weergegeven niet-toegewezen ruimte
 • Typ in de zoekbalk cmd en klik met de rechtermuisknop command prompt en selecteer Run as Administratoroptie
 • Type diskpart en raak Enter
 • Voer de volgende opdrachten in volgorde in en druk op Enter

list disk

select disk x waarbij x verwijst naar de schijf waarop de verwijderde partitie bestaat

list volume

select volume y waar y verwijst naar het aantal verloren partities

assign letter=z waarbij z de stationsletter is die is toegewezen aan de herstelpartitiescreenshot of performing diskpart to recover data from deleted partition

 • Verlaat en Restart het systeem om te zien of Diskpart verwijder de partitie ongedaan.

Risico’s achter het gebruik van cmd om verloren partitie te herstellen:

De bovengenoemde methode zal u zeker helpen om gegevens van verwijderde partities te herstellen, maar er zijn risico’s van permanente verlies van gegevens en beschadiging van de harde schijf met behulp van cmd.

Ja, een onjuiste invoer van de bovengenoemde opdrachten leidt niet alleen tot gegevensverlies, maar kan ook ernstige schade aan de harde schijf / het besturingssysteem veroorzaken.

Met behulp van de onderstaande methode kunt u dit echter zelfs doen verloren gegevens van partitie terughalen die verloren gaan of verwijderd worden nadat DiskPart is opgeschoond.

Is er een eenvoudige en veilige manier om verwijderde partities te herstellen?

Hoewel partitieherstel complex en riskant kan klinken, is het gebruik van vertrouwde partitieherstelsoftware de enige manier om gegevens van verwijderde partities zorgvuldig te herstellen.

Remo herstellen is een veilige en vertrouwde partitie herstel software die verwijderde partitie kan herstellen en alle verloren partitiegegevens terug kan krijgen. De tool is gebouwd met een geavanceerde scan-engine die uw harde schijf rigoureus zal scannen en de verloren partitie zal herstellen. Download en probeer de software nu gratis.

free-download-for-win

Hoe verwijderde partitie gegevens terughalen?

Download en Install Remo harde schijf herstel software op uw computer en volg de onderstaande stappen:

 • Start de software, klik in het hoofdscherm op Recover Partitions, selecteer de schijf met verwijderde partitie en klik op Scanscreenshot of first step in using remo recover to recover data from deleted partition
 • Na voltooiing van het scanproces geeft de tool de herstelde gegevens weer in file type view en data type viewscreenshot recovered data listed in File view type and data view type while recovering data from deleted partition
 • U kunt ook een voorbeeld bekijken van de herstelde gegevens van de verwijderde partitie om het succespercentage van herstel te controlerenpreview of recovered data from deleted partition
 • Ga je gang en sla de gegevens van de herstelde verloren partitie op op de gewenste locatie.

Voordelen van Remo Partition Recovery Tool:

 • Zorgt voor snel herstel van de geformatteerde partitie
 • De tool Ontworpen om meer dan 300 bestandstypen te herstellen die verloren zijn gegaan in de partitie
 • Op maat gemaakt om ontbrekende partitie Windows 7, 10, 8 en eerdere versies te herstellen
 • Partities van bestandssystemen zoals ExFAT, NTFS, FAT16 en FAT32 kunnen eenvoudig worden hersteld met behulp van Remo Recover
 • Maakt een voorbeeld van herstelde gegevens zodat gebruikers de software kunnen beoordelen
 • Beschikbaar op de nieuwste Windows 10 en Mac OS zoals Catalina, El Capitan, Mojave, Sierra en andere versies

Conclusie:

Partitioneren of harde schijf opnieuw partitioneren is altijd gemaakt om het opslagapparaat zo goed mogelijk te gebruiken. Wanneer u niet bent voorbereid en doorgaat met het partitioneringsproces, wordt gegevensverlies onvermijdelijk.

Voortaan beantwoorden de bovengenoemde secties van dit artikel alle mogelijke vragen van een gebruiker die dat probeert verwijderde partitie gegevens herstellen.

Deel het artikel en geef je waardevolle mening over Remo Partition Recovery Tool. Word lid van onze community met meer dan miljoen tevreden gebruikers.

Verwijderde Partitie Gegevens Terughalen was last modified: juni 24th, 2020 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*