Verzonden Items niet Weergegeven in Outlook

7 minuten lezen
Written by
 
Updated on
november 2, 2023

Outlook is een van de meest gebruikte e-mailtoepassingen ter wereld. Wanneer u e-mails of bijlagen naar iemand in Outlook verzendt, wordt deze standaard opgeslagen in de map met verzonden items. Soms kunt u die e-mails of bijlagen echter niet vinden in de map Verzonden.

In dit artikel zullen we bespreken wat de redenen kunnen zijn voor het ontbreken van verzonden items of verzonden items in Outlook en we zullen ook bespreken hoe u de ontbrekende verzonden items terug kunt krijgen. Daarnaast hebben we ook enkele snelle tips gegeven om nooit verzonden items en gegevens uit de verzonden map te verliezen.

Wat veroorzaakt het verzenden van e-mails of berichten die niet worden weergegeven in Outlook?

Hieronder zijn de weinige redenen die oorzaken verzonden items niet weergegeven in Outlook.

 1. Een van de belangrijkste redenen waarom verzonden items niet in de verzonden map worden weergegeven, is dat de e-mail die u hebt opgesteld en verzonden, te wijten is aan het abrupt afsluiten van Outlook.
 2. Wanneer het opslaan van kopieën van berichten in de map met verzonden items is uitgeschakeld in Outlook.
 3. Wanneer de opslagruimte vol is door oude en ongewenste e-mails.

Nu u de redenen kent waarom verzonden items niet in de verzonden map worden weergegeven, kunt u diep duiken om te begrijpen hoe u het probleem met het ontbreken van verzonden items kunt oplossen.

Hoe Repareren Verzonden Items niet Weergegeven in Outlook?

 1. Verwijder ongewenste verzonden items uit de map Verzonden
 2. Selecteer alternatieve map voor het opslaan van verzonden e-mails
 3. Schakel Kopieën van e-mails opslaan in de optie Verzonden in
 4. Uitwisselingsmodus met cache uitschakelen
 5. Een nieuw Outlook-profiel maken
 6. Corrupt Outlook-profiel repareren

1.       Verwijder oude of ongewenste verzonden e-mails/berichten uit de verzonden map.

Oude of ongewenste e-mails die niet langer nodig of relevant zijn en die u hebt verzonden, kunnen veel opslagruimte in beslag nemen in de map met verzonden items. Dit kan mogelijk de reden zijn dat de meeste recent verzonden e-mails niet worden weergegeven in de map met verzonden items.

De eenvoudige manier om dit probleem op te lossen, is door oude, ongewenste of irrelevante e-mails en berichten uit de verzonden map in Outlook te verwijderen.

2.       Selecteer een alternatieve map voor het opslaan van verzonden e-mails

Door een alternatieve map te selecteren of aan te maken om verzonden items op te slaan. In het geval dat u berichten of e-mails ontvangt, ontbreken in de map met verzonden items in Outlook. U vindt ze hier opgeslagen.

Volg de onderstaande stappen om een alternatieve map te selecteren.

Stap 1: Outlook-toepassing starten

Stap 2: Klik op New Email tabblad, er verschijnt een nieuw venster in uw scherm, klik op Options. Klik op Save Sent Items to optie. Selecteer Other Folder optie.

click on other folder in the save item to option

Stap 3: Er verschijnt een nieuw venster op uw scherm. Klik New.

click on new

Stap 4: Er verschijnt een nieuw venster op uw scherm. Selecteer een naam voor uw nieuwe map en selecteer mapitems (Mail- en postitems) die u in die map wilt opslaan. En klik Ok

select a name and choose folder contents and click ok

Er wordt een nieuwe map gemaakt waarin uw verzonden items automatisch worden opgeslagen.

3.       Schakel de optie voor het opslaan van kopieën van e-mails in de map met verzonden items in

Wanneer u de map 'kopieën van verzonden items' inschakelt, betekent dit dat u de optie hebt geselecteerd om altijd een kopie op te slaan van alle items die u verzendt (e-mails, berichten, bijlagen) enz.

Volg de onderstaande stappen om het opslaan van kopieën van verzonden items in te schakelen:

Stap 1: Outlook-toepassing starten.

Stap 2: Klik op File, bovenop. Klik op Options.

Stap 3: Klik op Mail. Scroll naar beneden en ga naar het gedeelte Berichten opslaan en naar het gedeelte Berichten opslaan. Controleren save copies of messages in the sent items folder optie, klik op OK

click on save copies of messages in the sent folder, click ok

Als u een Exchange-account gebruikt, probeer dan de gecachte uitwisselingsmodus uit te schakelen, wat we in de volgende sectie in detail zullen bespreken.

4.       Uitwisselingsmodus in cache uitschakelen

De Exchange-modus met cache is verantwoordelijk voor het geven van toegang tot e-mails en andere taken in Outlook, zelfs wanneer uw systeem niet is verbonden met internet, het slaat deze bestanden op de harde schijf van uw systeem op in OST-bestandsindeling. Wanneer dit OST-bestand te groot wordt, beschadigt het uw e-mails, mailbox, bestanden en mappen enz. We zullen in de volgende sectie bespreken hoe u corrupte bestanden en profiel kunt herstellen.

Volg de onderstaande stappen om de cachemodus uit te schakelen.

Stap 1: Lancering Outlook toepassing, klik op File optie

Stap 2: Kiezen Account Settings, klik op Account Settings.

click account settings, account settings to fix sent items missing in outlook

Stap 3: Selecteer het account en klik op Change tabblad.

click on account and click on change option to retrive missing sent items in outlook

Stap 4: Onder offline instellingen deselecteer de use Cached Mode

untick cached exchange mode option

Stap 5: Start de Outlook-toepassing opnieuw zodat alle aangebrachte wijzigingen worden toegepast.

Over het algemeen uitwisselingsmodus met cache inschakelen is een goede zaak, want het laat je zelfs werken in het geval van een lage of geen internetverbinding. Omdat het deze bestanden opslaat in een OST-bestandsformaat op uw harde schijf. Soms wordt het OST-bestand te groot en kan het beschadigd raken.

Omdat we het net hebben gehad over hoe te grote OST-bestanden uw Outlook-profiel kunnen beschadigen. Lees verder om te weten hoe u een corrupt Outlook-profiel kunt repareren.

5.       Outlook-profiel opnieuw maken.

Uw Outlook-profiel kan om vele redenen beschadigd raken. Corrupte PST bestanden, abrupte afsluiting van Outlook-toepassing tijdens stroomuitval, Outlook-crash en natuurlijk te groot OST-bestand.

Het is altijd goed om een back-up te hebben van al uw belangrijke Outlook-gegevens. Omdat uw Outlook-profiel corrupt is, wat betekent dat u geen toegang hebt tot uw gegevens. Als je onlangs een back-up hebt gemaakt, is het maken van een nieuw Outlook-profiel een goede optie en als je geen back-up hebt, raadpleeg dan het volgende gedeelte om erachter te komen hoe je een corrupt Outlook-profiel kunt repareren.

Volg de onderstaande stappen om een nieuw Outlook-profiel aan te maken.

Stap 1: Start Outlook-toepassing, klik op File, klik op Account setting, selecteer manage profiles.

click on account settings, choose manage profile

Stap 2: Het dialoogvenster voor het instellen van e-mail verschijnt op uw scherm. Klik op Show profiles.

click on show profile option

Stap 3: Er verschijnt een lijst met alle profielen die momenteel zijn ingesteld op uw scherm. Klik op Add optie om een nieuw profiel toe te voegen. Gebruik bij het starten van Microsoft Outlook dit profiel: Controleer de prompt voor een profiel dat moet worden gebruikt, klik op OK.

select the account you want to add

Stap 4: Het dialoogvenster Account toevoegen verschijnt op uw scherm. Voer uw naam en e-mailaccount en een wachtwoord voor uw nieuwe profiel in en klik op Next.

select the name and email address and a password for your account

Stap 5: Sluit en start Outlook opnieuw.

Notitie: U kunt meerdere e-mailaccounts configureren in één Outlook-profiel, maar we raden u aan één e-mailaccount toe te voegen aan een Outlook-profiel. Als u een ander e-mailaccount wilt gebruiken, maakt u een nieuw Outlook-profiel aan.

Verwijder het oude corrupte profiel.

Lanceer Outlook > Klik op File > Account Settings > Manage profile > Show Profile > selecteer het profiel dat u wilt verwijderen > Remove

6.       Bestaand corrupt profiel repareren

Het repareren van een beschadigd profiel is de enige overgebleven optie als u geen back-up van uw Outlook-gegevens hebt. Er zijn twee methoden waarmee u kunt kleine corruptie in Outlook profiel repareren.

In het geval dat uw Outlook-gegevensbestand (OST- of PST-bestand) extreem beschadigd of ernstig beschadigd is, raden we u ten zeerste aan om uw OST- en PST-bestand te repareren met behulp van een krachtige Outlook PST Repair-tool

Remo Repair Outlook PST-software is een geavanceerde tool die niet alleen is gebouwd om extreem corrupte, beschadigde en ook ontoegankelijke OST- en PST-bestanden te repareren met slechts een paar simpele klikken, maar ook ontworpen om verwijderde en verloren e-mails, contacten en andere gegevensitems in Outlook te herstellen.

Snelle tips die u kunt gebruiken om nooit meer verzonden items uit de verzonden map in Outlook te verliezen.

 • Zorg er altijd voor dat de opgestelde e-mail correct wordt verzonden.
 • Zorg er altijd voor dat u de Outlook-toepassing niet abrupt sluit terwijl u weinig taken in Outlook uitvoert, zoals het opstellen of verzenden van e-mails enz.
 • Maak regelmatig een back-up van al uw belangrijke Outlook-gegevens die kunnen worden gebruikt in geval van een Outlook-crash, Outlook-profielcorruptie of gegevensverlies.
 • Verwijder al uw oude, ongewenste e-mails en bijlagen waardoor de opslagruimte op uw computer toeneemt. Dit verkleint ook de kans dat uw OST-bestand te groot wordt, wat er uiteindelijk toe leidt dat het Outlook-profiel corrupt wordt.
 • Gebruik in geval van ernstige corruptie of gegevensverlies Remo Outlook Repair tool.

Conclusie

In dit artikel hebben we besproken waarom uw verzonden e-mails, berichten, bijlagen en andere items niet in uw verzendmap verschijnen en ook 6 snelle en gemakkelijke manieren die u kunt gebruiken om reparatie verzonden items niet weergegeven in Outlook probleem en we hebben ook enkele tips laten zien die u kunt gebruiken om nooit meer te maken te krijgen met ontbrekende verzonden items of mappen in Outlook.

Voel je vrij om je vraag of vragen hieronder neer te zetten en laat ons weten of dit artikel nuttig was bij het oplossen van problemen met verzonden items of ontbrekende verzendmap in Outlook.

Scroll naar boven