Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Harde schijf herstel Software

Alles in een gegevens Herstel Werktuig

Krijg uw verloren gegevens terug na het formatteren of partitie fouten.

$109.97

$99.97

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Vijf Eenvoudige Manieren te Voorkomen Corruptie Outlook PST-Bestand

Outlook is een van de toonaangevende berichten- en samenwerkingsclients van Microsoft. Het is een zelfstandige toepassing die is opgenomen in Microsoft Office en Exchange Server. Veel gebruikers gebruiken deze applicatie, die u helpt om effectief te communiceren en informatie te delen. Bovendien helpt het u informatie te zoeken en te ordenen, zodat u moeiteloos met een kantoortoepassing kunt werken. Vanwege al deze voordelen kunnen we stellen dat Outlook de perfecte client is voor veel zakelijke gebruikers. Outlook bevat veel kenmerken, zoals items in het postvak IN, verwijderde items, agenda-items, RSS-feeds, notities, taken, enzovoort. Het slaat al deze informatie op door respectieve mappen te vormen in een PST-bestand – Persoonlijk opslagbestand. Dit bestand is zeer vatbaar voor corruptie en maakt uw Outlook-applicatie ontoegankelijk. Ten slotte krijg je uiteindelijk het verlies van e-mails en andere Outlook-kenmerken.

Daarom, om corruptie van het Outlook PST-bestand te voorkomen, volgt u de onderstaande voorzorgsmaatregelen:

  • Vermijd grote PST-bestanden:

In elke versie van Outlook-applicatie, andere vooraf gedefinieerde grootte limiet voor het opslaan van informatie in PST-bestand. Outlook 2002 en latere versies ondersteunen PST-bestandsgrootte tot 2 GB. Als u gegevens opslaat door deze limiet te overschrijden, raakt het PST-bestand corrupt. Evenzo ondersteunt de laatste versie van Outlook, d.w.z. Outlook 2003 tot Outlook 2007, maximaal 20 GB, maar hun PST-bestand begint zich abnormaal snel te gedragen als ze 15 GB bereiken. Daarom wordt het aanbevolen aan alle gebruikers om geen gegevens op te slaan die verder gaan dan vooraf gedefinieerde groottelimieten van PST-bestanden.

  • Sluit Outlook niet abnormaal af:

Het afsluiten van een Outlook-applicatie abrupt, zoals zonder het correct afsluiten van Outlook voordat het afsluiten van de pc corrumpeert Outlook PST-bestand. Wanneer u de pc afsluit, zorg er dan voor dat de Outlook-toepassing actief is of niet, als deze wordt uitgevoerd, wacht totdat het proces is voltooid en de Outlook-toepassing wordt afgesloten.

  • Sla uw PST-bestand nooit op op de server:

Het is een goede gewoonte om PST-bestanden op te slaan op uw pc in plaats van op een netwerkapparaat of op een sever. Als u ze in een server opslaat, zullen ze gemakkelijk vatbaar zijn voor virusaanvallen en corrupt worden.

  • PST-bestanden die zeer gevoelig zijn voor virus- en malwareaanvallen:

Outlook PST-bestanden worden gemakkelijk beschadigd door deze virus- en malwareaanvallen en resulteren in gegevensverlies. Deel daarom nooit gegevens van andere gebruikers zonder ervoor te zorgen dat het geen bedreigingen bevat en scan uw systeem regelmatig met bijgewerkte antivirustool.

  • Zorg voor regelmatige back-ups van het PST-bestand:

Het is een oefening om Outlook PST-bestandscorruptie te overwinnen en gegevensverlies is een back-up. Daarom maakt u regelmatig een back-up van PST-bestanden en voorkomt u gegevensverlies.

Hoewel bovenstaande voorzorgsmaatregelen worden gevolgd, raakt je Outlook PST-bestand beschadigd en verlies je gegevens zoals items in het postvak IN, verwijderde items, notities, enzovoort. Gebruik in dat geval Remo PST Reparatie Gereedschap die op een eenvoudige manier beschadigde Outlook PST-bestanden die behoren tot elke versie van Outlook-toepassing snel herstellen.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie