Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Wil weten Hoe toe te voegen ☺ Emojis op Windows 8 en 10? Hier is Hoe

Woorden – gesproken of geschreven, hadden tot nu toe een enorme impact op anderen. In dit digitale tijdperk zijn het de Emoji’s die de impact maken! Of het nu is om je blijdschap, woede te uiten of om te vertellen in welke stemming je bent. Elke online chat is niet compleet zonder een emoji. Dus waarom zou je jezelf beperken tot alleen in chatgesprekken? Waarom gebruikt u ze niet in Word-documenten of e-mails? Benieuwd hoe het moet? Lees verder.

Bijna alle Windows-pc-gebruikers weten niet dat ze Emoji’s kunnen gebruiken zoals een kerstman, een fee, een dansend meisje enzovoort. Nu de meeste pc’s op het besturingssysteem Windows 10 of 8 draaien, kunt u deze emoji’s gebruiken in uw statusupdate op sociale netwerksites, in uw e-mails of zelfs in de tekstdocumenten. Laten we dus eens kijken hoe we deze emoticons kunnen gebruiken in Windows 8 en 10!

Emojis of Emoticons op Windows 10

Om Emoji’s in gebruik te nemen op uw Windows 10-computer, moet u uw toetsenbord weggooien en het aanraaktoetsenbord “On-Screen” gebruiken. We hebben het niet over de desktop-toetsenbord-app als we het ‘On-Screen’-toetsenbord zeggen. Het is het “Touch Keyboard” waar we het over hebben.Emojis of emoticons.

Je moet denken wat is het verschil. Nou, lees verder.

Ga naar Taakbeheer door met de rechtermuisknop op de taakbalk te klikken en op “Toon aanraaktoetsenbordknop” te klikken. Hierdoor wordt het aanraaktoetsenbord ingeschakeld en wordt ook een klein pictogram op de taakbalk toegevoegd.Emoji toevoegen op windows 8 en 10

Klik op het toetsenbordpictogram om het te openen en je ziet een normaal alfabetisch toetsenbord. Om het in een emoji-toetsenbord te veranderen, klikt u op de smiley-toets tussen de Ctrl-toets en de spatiebalk.Emoji windows 10

Helaas! Je hebt nu het Emoji-toetsenbord met verschillende uitdrukkingen en symbolen. Deze emoticons zijn onderverdeeld in verschillende secties, zoals gezichtsemoji’s, symbolen, uitdrukkingen, auto’s enz. Om meer emoji’s te krijgen zodra je de categorie hebt geselecteerd, klik je op de pijl aan de linkerkant van het toetsenbord. Je kunt naar een andere categorie gaan door onderaan op emoji-toetsen te klikken.

Je kunt zelfs de huidskleur van de emoji veranderen. Net naast de smiley-toets is er een klein kleurvierkantje, klik daarop om 6 verschillende huidtinten te zien en selecteer degene die je wilt gebruiken.Emoticons outlook windows 10

Emojis op Windows 8

Het is hetzelfde als Windows 10, behalve dat je twee klikken extra hebt om het aanraaktoetsenbord in te schakelen. Klik met de rechtermuisknop op de taakbalk en klik op ‘Werkbalken’ in het vervolgkeuzevenster klik op ‘Aanraaktoetsenbord’. Hierdoor wordt het standaardtoetsenbord ingeschakeld en verschijnt er een klein toetsenbordpictogram op de taakbalk.

Zodra u het toetsenbord opent, volgt u dezelfde procedure als hierboven om emoji’s toe te voegen aan uw tekstdocumenten of online chatgesprek.

Info: Emoji ziet er in sommige toepassingen kleurrijk uit en in andere zwart-wit. Ze verschijnen bijvoorbeeld zwart-wit in Word, MS Outlook-e-mails, kladblok enz., en zien er kleurrijk uit in Facebook-status. We weten niet zeker hoe we deze emoji’s in verschillende applicaties kleurrijk kunnen maken.

Conclusie

Nu je emoji’s op je Windows-pc hebt staan, is het niet nodig om applicaties van derden te downloaden. Vind je weg bij het gebruik van deze emoticons, want ze bevatten alle populaire emoji’s. Bovendien kun je deze emoji’s ook op Windows 7 en Windows RT gebruiken.

Opmerking: terwijl u plezier beleeft aan de emoji’s op uw Windows-pc en u per ongeluk uw documenten permanent hebt verwijderd of kwijtgeraakt, hoeft u zich geen zorgen te maken! U kunt uw documenten terug krijgen met behulp van een herstelsoftware. Er zijn genoeg van Bestand herstel software beschikbaar op de markt, die het ongelooflijk goed doet om bestanden en mappen van je pc op te halen.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 750

Geef een reactie