Waar is de Prullenbak op USB?

Over het algemeen hebben veel gebruikers de gewoonte om een back-up van hun gegevens op een flashstation te maken. Mogelijk hebt u belangrijke bestanden op uw USB-station opgeslagen, zoals documenten, foto’s, video’s, Office-bestanden, audiobestanden en nog veel meer. En u kunt ze per ongeluk van uw USB-station verwijderen terwijl u op een Windows- of Mac-systeem werkt. Als je je ooit afvraagt waarom de verwijderde bestanden niet in de Prullenbak staan? of waar gaan verwijderde bestanden van de USB-drive naartoe? Dan is dit artikel iets voor jou!

Dit artikel helpt u bij het waar is de prullenbak op usb drive. En vind ook een betrouwbare methode om verwijderde bestanden te herstellen van USB-drives die niet in de Windows Prullenbak staan met behulp van Remo Recover-software.

Waarom verwijderde bestanden van USB-drive niet in de Prullenbak?

Verwijderde bestanden van het USB-station kunnen niet worden gevonden in de Prullenbak, omdat het USB-station geen deel uitmaakt van het interne systeem van de Windows-computer.

Telkens wanneer u bestanden verwijdert van een verwisselbare schijf zoals een USB-flashstation of geheugenkaart op een Windows-pc, worden ze niet naar de Prullenbak verplaatst. In plaats daarvan worden USB-bestanden permanent verwijderd. Maar weet u dat zelfs een USB-flashstation zijn eigen Prullenbak heeft?

Where is the Recycle Bin on USB drive?

Als u op zoek bent naar toegang tot Prullenbak op externe harde schijf of USB-stick om uw verwijderde bestanden te herstellen, dan is het eerste wat u moet doen stoppen met het gebruik van uw USB-stick.

Aangezien het USB-station geen intern onderdeel van uw computer is, worden de verwijderde bestanden van het USB-station niet naar de Prullenbak verplaatst. Ze worden definitief verwijderd van uw USB-stick.

Hieronder volgen de namen van de Prullenbak, afhankelijk van het USB-bestandssysteem:

  • Op FAT bestandssystemen, het is \RECYCLED.
  • Op NTFS bestandssystemen, het is \RECYCLER(exclusief Windows Vista).
  • Op NTFS-bestandssystemen op Windows Vista, het is \$Recycle.Bin.

Kun je verwijderde bestanden herstellen van een flashstation?

Ja, u kunt verwijderde bestanden herstellen van een flashstation. Gebruik Remo Recover, een speciaal ontworpen tool om verwijderde bestanden te herstellen, niet alleen van een USB-drive, maar ook van verschillende opslagapparaten zoals een externe harde schijf, geheugenkaart, SSD, enz.

Hoe verwijderde bestanden herstellen usb drive niet in prullenbak?

Maak gebruik van Remo Recover, een gebruiksvriendelijke tool om uw verwijderde bestanden herstellen usb drive niet in prullenbak. Deze tool werkt met krachtige algoritmen om meer dan 300 bestandsindelingen terug te krijgen, zoals foto’s, video’s, onbewerkte afbeeldingen, documenten, Office-bestanden, audiobestanden, PDF’s. Deze tool kan gemakkelijk gegevens herstellen onder verschillende scenario’s voor gegevensverlies, zoals het per ongeluk of permanent verwijderen van bestanden, ontbrekende bestanden van USB, geformatteerde of beschadigde USB-drive, enz.

free-download-for-win free-download-for-mac

Stappen om bestanden van USB-station te herstellen met behulp van Remo Recover-software

Downloaden en installeer Remo Recover software op uw Windows / Mac en sluit de USB flash drive > Start de tool en klik op Recover Partitions optie (in geval van ernstige scenario’s voor gegevensverlies zoals USB-formattering, corruptie, enz.) of klik op Recover Photos opties (in geval van per ongeluk of permanent verwijderen van bestanden of foto’s)> Klik op het USB drive option en klik Scan knop > Nadat de scanoptie is voltooid, worden al uw verwijderde of verloren bestanden van de USB-drive aan u weergegeven > Preview de herstelde foto’s of video’s gratis van de USB-drive > En nu, select en save ze herstelden de bestanden en mappen naar elke gewenste locatie.

Meer weten over Remo Recover

  1. Remo Recover-softwareherstelt gemakkelijk verwijderde bestanden die zich niet in de Prullenbak bevinden van Windows of een extern opslagapparaat. Bekijk dit artikel als je het wilt weten hoe verwijderde bestanden uit de Prullenbak te herstellen op Windows 10.
  2.  Bovendien is deze tool compatibel met alle nieuwste versies van Windows-besturingssystemen, waaronder Windows 10, 8.1, 8, 7 en de vorige versies en macOS Big Sur, Catalina, Mojave, High Sierra, Sierra, enz.
  3. U kunt ook maken gebruik van deze tool om verwijderde bestanden te herstellen van verschillende bestandssystemen zoals FAT, FAT 32, NTFS, exFAT, enz.
Waar is de Prullenbak op USB? was last modified: juli 15th, 2021 by Remo Software

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*