Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Waarom SSD Corrupt Wordt Gemakkelijker dan HDD’s

Hoewel zowel Solid State Drives als harde schijven gemakkelijk kunnen worden beschadigd in termen van stroomstoringen, maar in vergelijking, zijn de SSD’s veel kwetsbaarder voor corruptie in vergelijking met traditionele HDD’s. Dit artikel legt uit waarom dit gebeurt!

SSD heeft veel faam verdiend van zowel particulieren als bedrijven vanwege hun betere prestaties. Toch is het, net als de traditionele harde schijf (HDD), nog steeds vatbaar voor corruptie voor verschillende factoren, zoals stroomstoringen. Het wordt altijd aangeraden om voor uw schijven te zorgen en deze te beschermen tegen plotselinge stroomstoringen, omdat dit ernstige gegevensverlies kan veroorzaken, zoals corrupte Outlook-gegevens, vooral voor SSD’s.Wat is beter een HDD of SSD?

Ondanks het feit dat SSD’s voor zichzelf en de bijbehorende gegevens kunnen zorgen wanneer deze wordt ingeschakeld en niet-vluchtig is, kan abrupt van de stroomvoorziening naar de uitschakelfunctie alle chips in de SSD nog steeds serieuze gevaren worden. En we kunnen zeggen dat SSD, in tegenstelling tot HDD, veel kwetsbaarder is voor plotseling verlies van vermogen. De redenen hiervoor zijn als volgt:

#1. De werking van SSD’s is complex

Solid State-station kan hogere lees- / schrijfintensieve activiteiten uitvoeren dan de vaste schijf. Ook heeft SSD veel meer interne functies die ontbreken op een HDD. In feite is de complexiteit van het interne gegevensbeheer in veel SSD’s vergelijkbaar met die in een traditioneel RAID-systeem. Daarom is SSD altijd veel complexer dan HDD. Als de stroom plotseling ondergaat, zullen er meer dingen in de SSD verkeerd gaan dan op de harde schijf.Corrupte outlook gegevensbestand

#2. SSD’s vereisen meer voeding

Zoals we allemaal weten, bestaat SSD, in tegenstelling tot de harde schijf, mechanisch en magnetisch, volledig uit elektronica. Er zijn veel meer gedistribueerde opslagelementen in een SSD dan in een HDD. Een SSD kan duizenden flash-chips bevatten. Alle componenten werken virtueel, afhankelijk van de stroomvoorziening.

#3. Meer Field Ervaring over HDD

Als het gaat om dataopslag, heeft HDD ongetwijfeld deze industrie veel langer in beslag genomen dan SSD. Vaste schijf verschijnt veel eerder dan SSD. Daarbij verwijst het naar dat er meer onderzoekers en ervaringen over HDD zijn dan SSD. Ook is de architectuur van de harde schijf bijna opgelost, niet veel veranderd. Het energiebeheersysteem op de harde schijf is dus geavanceerd. Maar in tegenstelling daarmee verandert de SSD-architectuur voortdurend en evolueert ze. Tegelijkertijd betekent dit dat het SSD-stroombeheersysteem ook voortdurend en gebrekkig is. Kort gezegd, de ervaring met SSD is nog steeds beperkt. Het repareren van de SSD die onderhevig is aan stroomstoringen is ook moeilijker dan de harde schijf.Defecte harde schijf repareren

Afgezien van deze is er nog een bedreiging verbonden aan de zogenaamde Solid State Drives, d.w.z. dat dataherstel moeilijker is op SSD’s dan op HDD’s. Steeds meer gebruikers geven de voorkeur aan Solid State Drive (SSD) voor zowel snelheid als betrouwbaarheid. Meer specifiek gebruikt Solid State Drive flash-geheugen om gegevens te lezen en te schrijven, dus het kan veel sneller zijn. Bovendien, omdat het geen bewegende componenten heeft, kan het vrij zijn van mechanische problemen op een harde schijf (HDD). Het is echter ook een onbetwistbaar gegeven dat Solid State Drive ook zonder waarschuwingen kan falen. Op dat moment zijn de gegevens daarin beschadigd. En je hebt geen andere keus dan om gegevensherstel te proberen.Kapotte harde schijf repareren

Als het aankomt op het herstellen van gegevens uit een solid-state schijf, kunt u Remo-software gebruiken die eenvoudig gegevens van elk type schijven kan herstellen, samen met SSD’s. De tool herstelt niet alleen gegevens van falende SSD, maar ook haalt gegevens uit gecrashte SSD in eenvoudige stappen.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 750

Geef een reactie