Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Waarom is het bestandssysteem van uw USB schijf belangrijk?

Een van de meest vervelende problemen bij het gebruik van een USB-station is wanneer u geen gewenste bestanden van uw computer kunt toevoegen. Het station weigert het bestand toe te voegen en de reden zou incompatibele architectuur van het bestandssysteem zijn. Het USB-station dat u gebruikt, beschikt mogelijk niet over het bestandssysteem volgens het systeem of de grootte van het bestand. We zullen meer zien over dit probleem met het formatteren van USB-drives.

Het gebruik van een USB-station kan u helpen de technische aspecten van bestandssystemen, compatibiliteit en parameters voor gegevensoverdracht te begrijpen. Enkele van de fundamentele aspecten van een bestandssysteem zijn hun capaciteit om gegevens te bewaren en hun compatibiliteit met het besturingssysteem.Bestandsindeling van het USB stick

Kortom, de drie architecturen van het bestandssysteem worden veel gebruikt volgens de vereisten en compatibiliteit. We zullen een korte blik werpen op enkele aspecten van het formatteren van USB-drives met betrekking tot de USB schijf.USB stick partitie herstellen

Waarom USB schijf bestandssysteem belangrijk

FAT32 vs. NTFS vs. exFAT

Positief – Het FAT32-bestandssysteem is compatibel met verschillende platforms. Het biedt u platformonafhankelijke compatibiliteit. Het volume is vrij laag, waardoor de FAT32 licht van gewicht is.NTFS bestandssysteem.

NTFS-bestandssysteem heeft een onuitputtelijke bestandsgroottelimiet. Op het moment van zijn vrijlating, werd er gezegd 16EB te zijn dat later door praktische parameters werd verminderd. Maar toch, het kan een enorme ruimte bieden voor het opslaan van de bestanden. Het heeft zoveel functies die het NTFS-bestandssysteem een ​​ster maken van de vergelijking.Formatteren van usb stick

De exFAT-bestandssysteemarchitectuur is bedoeld voor een hybride technologie van de twee bestandssystemen. Het bevindt zich tussen het FAT- en NTFS-bestandssysteem. Het kan dus licht van gewicht zijn en een onuitputtelijke ruimte bieden voor bestanden en partities.

Negatief – Het negatieve punt voor een FAT32-bestandssysteem is de beperkte bestandsgrootte die maximaal 4 GB is. De partitiegrootte is ook beperkt, wat 16 TB is. Dus dit bestandssysteem beperkt het gebruik ervan. Het biedt minder ruimte voor de bestanden en partities.

De NTFS-bestandssysteemarchitectuur heeft een beperkte crossplatform-mogelijkheid. Het werkt goed met latere versies van Windows en Mac, maar vindt het probleem bij het werken in een andere omgeving.

Overwegende dat het gebruik van exFAT wordt beperkt door zijn makers, Microsoft. De ontwikkeling van de architectuur van het exFAT-bestandssysteem kan alleen worden gedaan met de toestemming van Microsoft. Er is dus een licentieplicht met een exFAT-bestandssysteem.

Compatibiliteit – Het FAT32-bestandssysteem is compatibel met Windows, Mac, Linux, gameconsoles en apparaten met een USB-poort.

In vergelijking daarmee is het NTFS-bestandssysteem compatibel met Windows. Het geeft een alleen-lezentoegang tot Mac en sommige distributies van Linux. Het is het meest compatibel met de Microsoft Xbox one.

Het exFAT-partitiesysteem is compatibel met Windows (alleen XP en later) en Mac (MacOS 10.6.5). Het is ook compatibel met Android en je kunt het in Linux gebruiken met behulp van Fuse.

Waarom is de bestandsindeling van het USB-station van belang?

Er zijn verschillende factoren die de formatteringsselectie op USB-drive erg belangrijk maken. Factoren zoals compatibiliteit, fijnheid in werking, toegestane opslagruimte enz. Spelen een cruciale rol. Met een goede selectie van het bestandssysteem kunt u de USB-drive soepel gebruiken in een besturingssysteem.

Als u de schijf gebruikt voor sommige van de eerdere versies van Windows, moet u de juiste compatibiliteit gebruiken met betrekking tot het bestandssysteem dat door de schijf wordt ondersteund. Er zijn verschillende gevallen waarin we dezelfde USB-drive op verschillende platforms moeten gebruiken. Dit maakt het problematisch om de USB te gebruiken en de gegevens die daarin zijn opgeslagen, kunnen worden bedreigd. Soms moet je misschien optreden herstel van USB schijfpartitie in het geval van ontbrekende gegevens.

Om het kort te houden, hebben deze bestandssystemen hun eigen betekenis in verschillende platformen. Maar om te besluiten, zouden we de twee bestandssystemen voor moderne wereldcomputers beschouwen. Als u van plan bent om de USB te gebruiken voor een grote hoeveelheid gegevens en een snellere uitvoering in recente besturingssystemen, ga dan voor exFAT. Als u uw USB in oude systemen wilt gebruiken, gebruikt u bij voorkeur het FAT32-bestandspartitiesysteem. En voor stations die moeten worden gebruikt voor de grote hoeveelheid gegevens in Windows en die alleen door Mac kunnen worden gelezen, kunt u het NTFS-bestandssysteem gebruiken.

Het probleem met een bestandssysteem van je USB is nu duidelijk. U kunt de bovenstaande bestandssysteempartitie op uw USB-station gebruiken om deze op verschillende platforms te gebruiken.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie