Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Harde schijf herstel Software

Alles in een gegevens Herstel Werktuig

Krijg uw verloren gegevens terug na het formatteren of partitie fouten.

$109.97

$99.97

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Waarom Zou Je Upgrade naar Windows 11?

De laatste grote update die door Microsoft is uitgerold nadat Windows 10 Windows 11 is, is een gratis upgrade van Windows 10. Microsoft beweert dat het de veiligste Windows is tot nu toe met de Vertrouwde platformmodule 2.0 of TPM 2.0.

U kunt Windows 11 handmatig installeren op systemen die compatibel zijn met of ondersteuning bieden voor Windows 11-upgrade. Handmatig upgraden betekent echter het opgeven van officiële toekomstige updates of het aanpassen van ISO-bestanden om beveiligingscontroles te verwijderen. Desalniettemin zijn de minimale systeemvereisten voor u om te upgraden een stuk hoger, zoals hieronder vermeld:

Heb Jij Wat Nodig is Upgrade naar Windows 11?

Dit zijn de systeemvereisten waaraan u moet voldoen als u wilt upgraden naar Windows 11:

RAM 4GB
Opslag 64GB of meer.
Firmware UEFI of Secure Boot mogelijkheid.
Verwerker 1GHz of sneller met een 64-bits processor of System on Chip (SoC)
TPM Betrouwbare platformmodule 2.0
Grafische kaart Compatibel met DirectX 12
Weergave Hoge definitie (720p)
Huidige Windows versie Windows 10 en 2004 latere versies
Hoe te updaten Officieel updaten via Windows update.

Reden tot Upgrade naar Windows 11

De enige vraag die in de hoofden van gebruikers met betrekking tot Windows 11 speelt, is: Moet je updaten naar Windows 11? Om dat te beantwoorden gaan we de informatie verstrekken over wat Windows 11 u te bieden heeft als u ervoor kiest om ernaar te upgraden?

1.       Ontwerp en functionaliteit:

Het grootste verschil tussen Windows 10 en Windows 11 is het ontwerp van de Start Menu en taakbalk. Door het gecentreerde startmenu en de taakbalk lijkt het ontwerp een beetje op macOS en ChromeOS. Er is echter nog steeds een optie om het naar links te verplaatsen zoals in Windows 10.

Taskbar and Search Menu Windows 11

De Start Menu in Windows 11 is eenvoudiger. U ziet een statische lijst met apps en daaronder documenten die u vaak gebruikt. U kunt naar keuze door de lijst met apps bladeren en apps vastzetten.

Live Tiles worden niet ondersteund in Windows 11. Wil je in één oogopslag informatie in je Start Menu zien, dan is Windows 10 beter.

De taakbalk is opnieuw ontworpen in Windows 11. Microsoft heeft het zoekvak samengevouwen tot een pictogram en de Cortana-functies verwijderd. Als je Cortana wilt, kun je de app downloaden.

Zoeken is naar het midden van het scherm verplaatst, met een zwevend ontwerp en een lay-out met tabbladen die erg lijken op Windows 10.

2.       Verbazingwekkend multitasken:

De belangrijkste focus van Windows 11 moet multitasking zijn, want het omvat Snap indelingen, Snap groepen, en de functionaliteit om te verzamelen indelingen voor meerdere schermen. Dit lijken allemaal kleine bewerkingen, maar ze zijn geweldig voor een geweldige multitasking-ervaring.

Snap layouts Windows 11

3.       Microsoft Teams integratie:

De realiteit van de pandemie maakte videoconferenties belangrijker dan ooit. Microsoft Teams is rechtstreeks geïntegreerd in Windows 11. Dit was de grootste hulp voor kantoormedewerkers, aangezien Teams problemen had met smeken om thuiswerken. Hoewel het integreren van Skype een betere optie was geweest.

4.       Compatibiliteit met Android apps:

Windows 11 bracht een aantal geweldige functies die Windows 10 niet bevatte. Met het nieuwe ontwerp en de nieuwe functionaliteit had het veel lawaai gemaakt. Een van dergelijke functies is Android apps installeren op Windows 11.

Windows 11 biedt ondersteuning voor Android-apps op Windows via Amazon Appstore. Het zal ook worden geïntegreerd in de taakbalk wanneer het in gebruik is. Volgens sommige app-ontwikkelaars kun je je andere APK’s ernaast gebruiken.

5.       DirectStorage ondersteuning:

Zoals iedereen weet, zijn Solid State Drives of SSD’s ontworpen om systemen sneller te maken, maar moderne games zijn niet ontworpen om alle extra ruimte te benutten. Daarom zullen de consoles van de Xbox- en PS5-serie als basislijn bovenop NVMe SSD’s worden gebouwd.

Notitie: Je kan ook upgrade naar SSD vanaf HDD zonder opnieuw te installeren Windows om Windows 11 beter compatibel te maken met uw systeem.

De DirectStorage API, belooft de laadtijden voor games te verkorten als game-ontwikkelaars het implementeren. DirectStorage brengt deze technologie naar Windows, misschien alleen om deze beschikbaar te maken op Windows 11.

6.       Auto HDR voor nieuwe games om automatisch HDR toe te voegen:

Hoewel HDR behoorlijk wat aan games kan toevoegen, wordt het merendeel niet door alle games ondersteund. Logisch, want HDR kan complex en overweldigend zijn.

Het goede nieuws is dat Windows heeft de genomen Xbox’s Auto HDR technologie en het zal op iedereen worden toegepast DirectX 11 games die op dit besturingssysteem draaien. Hierdoor zullen een paar games er fantastisch uitzien met extra werk dat de ontwikkelaars nodig hebben.

7.       De ondersteuning van DirectX 12 Ultimate:

DirectX 12 Ultimate moet de next-gen gaming-functie op Windows zijn, vooral voor games die gebruik maken van real-time X-ray tracing en Mesh shading. Dit zorgt voor de hoogste grafische instellingen en in-game framerate.

8.       Microsoft winkel:

Op Windows 10 en Windows 11 werkt de Microsoft Store op dezelfde manier. Microsoft heeft ondersteuning toegevoegd voor Android apps via de Amazon Appstore naar Windows 11. Dat krijg je niet in Windows 10 omdat Windows 11 afhankelijk is van een nieuw Windows-subsysteem voor Android.

Op zowel Windows 10 als Windows 11 kunt u in de winkel zowel Windows-apps, UWP-apps als Progressive Web Apps downloaden. Win32-apps zoals Firefox zijn voorlopig echter alleen beschikbaar op Windows 11.

Lees ook: Hoe upgrade naar Windows 11 van Windows 10?

9.       Tenslotte – Compatibiliteit:

Voor veel gebruikers komt het verschil tussen Windows 10 en Windows 11 neer op compatibiliteit. Windows 11 heeft een nodig Intel Core 8th-generation verwerker of een AMD Ryzen 2000 verwerker of hoger om beter te presteren en uit de buurt te blijven van bugs.

Als dit u echter niet interesseerde en u zich nog steeds afvraagt of u deze versie van Windows op uw systeem wilt krijgen. Laten we hier direct antwoord op geven!

Waarom Zou Je Upgrade naar Windows 11?

U kunt overwegen te upgraden naar Windows 11 als u een nieuw systeem met Windows 10 hebt geïnstalleerd, maar het systeem ondersteunt de vereisten van Windows 11. Aangezien Microsoft Windows 11 heeft ontworpen voor nieuwere systemen, kan het niet upgraden leiden tot prestatieproblemen en bugs.

Als u iemand bent die een stap voor wil zijn op het gebied van beveiliging, dan zal Windows 11 u hier goed van pas komen. Als je jezelf nog steeds afvraagt of ik moet overschakelen naar Windows 11, dan is het antwoord Ja! Je zou moeten.

Hoewel, Microsoft stuurt beveiligingsupdates voor Windows 10 tot 14 oktober 2025. Hoewel we de race voor willen zijn, heeft Windows 11 een geweldige beveiligingsbasis in vergelijking met Windows 10.

Kan ik teruggaan van Windows 11 naar Windows 10?

Ja! Er is een kans dat u terug kunt gaan van Windows 11 naar Windows 10, met behulp van twee benaderingen.

Ten eerste krijg je 10 dagen de tijd om terug te keren naar Windows 10 met behulp van ingebouwde tools. Ten tweede kunt u de imageback-up gebruiken die voorafgaand aan de upgrade is gemaakt of u kunt Windows 10 helemaal opnieuw installeren. U kunt ook gebruik maken van Remo herstellen Windows om een effectieve back-up van uw gegevens te maken voordat u deze opnieuw installeert.

Tot slot, dit zijn enkele van de ultieme functies die de upgrade van Windows 11 met zich meebrengt. Reageer hieronder en laat ons weten waar je het meest naar uitkijkt in Windows 11?

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie