Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Waarom zou Opwaarderen naar Windows 10?

6 Redenen om Opwaarderen naar Windows 10 OS

Het wordt altijd aangeraden om uw besturingssysteem bij te werken naar de laatste versie. Met ransomware-angsten, cyberaanvallen en andere problemen lijkt het upgraden naar het nieuwste Windows 10-besturingssysteem een veilige gok. Als u echter het soort bent dat zich nog steeds afvraagt ‘waarom zou opwaarderen naar Windows 10?’, dan vertellen we je waarom je dat zou moeten doen. Lees verder…

Windows 10 is verbeterd in verschillende functies, variërend van beveiliging, snelheid, compatibiliteit tot interface. Met de terugkeer van het Start-menu is Windows 10 ook een kans voor iedereen om de prestaties, functies en beveiligingsvooruitgangen in te halen die ze in Windows 8 hebben gemist. Het besturingssysteem was een gratis upgrade voor een jaar, maar nu je zult ervoor moeten betalen. En als je al een upgrade hebt uitgevoerd, is de jubileumupdate gratis.

Laten we nu eens kijken naar enkele van de redenen hiervoor opwaarderen naar Windows 10 –

·         Beveiliging

Windows 10 is het veiligste besturingssysteem. Omdat het het recente besturingssysteem is, zijn er tal van regelmatige updates, zoals de Fall Creators Update, de recente. Gezien de ransomware-aanvallen, waarbij de ransomware u uitsluit van uw pc, inclusief uw persoonlijke bestanden, foto’s, enzovoort, helpt het zeker om bij te werken naar de nieuwste versie.

·         Cortana

Wat zou het leuk zijn om met technologie te praten! Dat is precies wat u kunt ervaren met Cortana, een virtuele assistent gemaakt door Microsoft voor Windows 10. U kunt Cortana vragen muziek af te spelen, een notitie te maken, enzovoort. U kunt zelfs specifiekere herinneringen instellen die worden weergegeven op elk apparaat met Cortana. Cortana gaat ook niet alleen over spraakopdrachten, het is Notebook houdt uw interesses bij. Het zal dus informatie over het weer, uw favoriete sportupdates en zelfs verkeersomstandigheden weergeven.

·         Sneller

Windows 10 is relatief sneller in vergelijking met eerdere versies. Het is efficiënter; laptopbatterijen gaan iets langer mee na het loskoppelen. Zelfs het ontwaken uit de slaapstand gaat sneller in Windows 10, zodat u niet lang hoeft te wachten om uw computer te gebruiken. Bovendien is de nieuwe webbrowser – Microsoft Edge – ook sneller.

·         Apps

Windows 7 had geen app store. In Windows 10 vindt u de software die nodig is voor het uitvoeren van kleine en grote taken. U kunt applicaties op volledig scherm of in vensters uitvoeren. Deze applicaties draaien in hun eigen sandboxen, dus ze zijn veiliger dan oude Windows-apps. Windows 10 wordt geleverd met krachtigere productiviteits- en media-apps.

·         Actiecentrum

Als uw telefoon meldingen voor updates, berichten, enzovoort kan weergeven, waarom dan niet uw computer? Met Windows 10 is dit mogelijk. Het Action Center is vergelijkbaar met Mac OS X Notification Center. Het toont berichten van een e-mail, het systeem en andere apps. U kunt een melding van een verjaardagsherinnering of een weersvoorspellingswaarschuwing zien

·         Microsoft Edge

Microsoft Edge, voorheen Project Spartan genaamd, brengt de standaardbrowser van het besturingssysteem naar de moderne wereldbrowsers. Het heeft verbeterde snelheid, compatibiliteit en andere nieuwe functies, zoals de leesmodus en webpagina-opmaak. Microsoft Edge is ook minder veeleisend voor laptops en tafelbatterijen.

Dus met alle nieuwe en geavanceerde functies, zou u enthousiast zijn om te upgraden naar Windows 10. Als u echter haast heeft, als u niet de juiste stappen volgt of geen back-up maakt van belangrijke gegevens voordat u een upgrade uitvoert, loopt u het risico gegevens te verliezen. In een dergelijke situatie kunt u de Windows Data Recovery-tool gebruiken om uw bestanden terug te krijgen. Deze Windows Recovery-software helpt zelfs om te herstellen gegevens gewist nadat Windows 8 is gereset, bestanden die verloren zijn gegaan na het formatteren van Windows 10, beschadiging van de harde schijf van Windows 7, enz. Het haalt volledige gegevens van het Windows OS-systeem op in slechts een korte tijdspanne en binnen enkele eenvoudige stappen.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie