Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Wanneer en Hoe te Gebruiken NTFS Compressie

We komen vaak bestanden tegen die van het allergrootste belang zijn, maar we hebben er geen regelmatige toegang tot nodig. Voor de meesten van ons kan dit een beetje ongemakkelijk zijn, omdat we ons realiseren dat deze bestanden uiteindelijk veel ruimte innemen op ons systeem of onze harde schijf. En nee, we kunnen het ons niet veroorloven om met deze bestanden te spelen door ze te verwijderen. Wat doen we dan als we de ruimte nodig hebben, maar we kunnen het niet beheren door al deze bestanden te bewaren. Benieuwd naar de eenvoudige oplossing om deze bestanden te bewaren en meer ruimte te creëren? Blijf verder lezen op …

De eenvoudige en eenvoudige oplossing is het comprimeren van deze bestanden. Het is een eenvoudige manier om een ​​back-up te maken van deze belangrijke bestanden en ook een eenvoudige oplossing voor het creëren van meer ruimte. NTFS de afkorting hiervoor is een eenvoudig New Technology File System. Dit is een van de manieren om uw bestanden gecomprimeerd te krijgen. Meer informatie over NTFS-compressie lees verder op…

Wanneer maak en gebruik je NTFS-compressie?

Het antwoord is zo eenvoudig als het kan krijgen. Wanneer u een belangrijk document hebt zoals een account sheet van een paar jaar geleden of een medisch dossier dat u nodig heeft, maar niet vaak verwijst. Dit zijn enkele voorbeelden van belangrijke documenten die vereist zijn, maar u hoeft deze bestanden niet op gezette tijden te openen. Het is dan dat u NTFS-compressie maakt en gebruikt. Tegelijkertijd kunt u dit ook gebruiken als back-up voor uw bestanden. Daarnaast kunt u dit gebruiken om ruimte te besparen omdat de meeste van deze bestanden veel ruimte in beslag nemen en u ruimte nodig heeft voor elk belangrijk huidig ​​bestand dat u altijd NTFS-compressie kunt gebruiken.

Elke keer dat u dat bestand opent dat gecomprimeerd is, eindigt u het uiteindelijk met het decomprimeren. En elke keer dat u het bestand sluit na het lezen, comprimeert het automatisch. Onthoud dat dit voor een reeds gecomprimeerde NTFS is. Dus nu rijst de belangrijkste vraag…

Hoe gebruikt u NTFS-compressie?

Het is eenvoudig en gemakkelijk. Volg gewoon de onderstaande instructies.

Vergeet niet dat dit een back-up is en niet vaak wordt gebruikt. U hoeft dus alleen maar deze stappen te volgen om te weten hoe u deze kunt comprimeren.

1. Maak een map ‘Accounts’ en maak binnen die map een nieuwe map ‘Accounts 2010’.

2. Ga nu terug naar ‘Accounts’ en klik er met de rechtermuisknop op. Klik in het vervolgkeuzemenu op Eigenschappen.

3. Klik in het venster Nieuwe accounts op Eigenschappen in het vakje Geavanceerd.

4. Vink in het nieuwe geavanceerde venster het vakje aan met de tekst ‘Inhoud comprimeren om schijfruimte te besparen’. En klik vervolgens op OK.

5. Zodra u op OK klikt, wordt er een nieuw venster geopend met de optie ‘Wijzigingen alleen in deze map toepassen’ of ‘Wijzigingen in deze map, submappen en bestanden toepassen’. Vink het vakje aan dat aan uw vereisten voldoet en klik op OK.

6. Op het moment dat u klaar bent, zijn uw mapnaam Accounts in de kleur blauw en dat is zo dat u weet dat deze is gecomprimeerd.

Een van de belangrijkste voordelen hiervan is dat u een gecomprimeerd bestand en een uitgepakt bestand in dezelfde gecomprimeerde map kunt hebben. Je denkt hoe dat mogelijk is. Nou, het is eenvoudig alles wat je hoeft te doen is het bestand dat je wilt bewaren te openen als het wordt gedecomprimeerd en terug te gaan naar de vierde stap, waar je het selectievakje ‘Inhoud comprimeren… ruimte’ kunt ongedaan maken of uitschakelen en op OK klikken. Hierdoor hebt u een niet-gecomprimeerd bestand en gecomprimeerde bestanden in dezelfde map.

Nu vraag je je misschien af ​​wanneer ik deze NTFS-compressie gebruik. Het wordt aanbevolen als back-up voor bestanden die u niet vaak opent. Omdat, hoe vaker u de map comprimeert en decomprimeert, u deze uiteindelijk verslijt, is de kans groter dat de bestanden in verschillende ruimten worden opgeslagen en verspreid. Dus wordt gesuggereerd dat u NTFS-compressie gebruikt op documenten die u niet voornamelijk gebruikt, of mappen uit het verleden die belangrijk zijn maar niet vaak worden gebruikt.

Terwijl je dit allemaal doet, kan het soms een beetje lastig worden of heb je haast en eindig je met het formatteren van een NTFS-partitie dan raak je niet in paniek. Deze dingen gebeuren en gelukkig is er een oplossing voor. Ga gewoon je gang en lees weten hoe kan ik unformat een geformatteerde NTFS-partitie.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 750

Geef een reactie