Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Wat is 7 Zip-Bestand en Hoe Maak Meerdere Gecomprimeerde Mappen

Telkens als we de behoefte voelen om een ​​back-up te maken van onze gegevens, maar ook de behoefte voelen om alle gerelateerde gegevens in één map bij elkaar te houden. Voor het gemak dan om bestanden overal te hebben. We besluiten om het zip-bestand een specifiek 7Zip-bestand te maken. En waarom zouden we niet? Immers, wanneer u al uw gegevens in één map kunt laten comprimeren, is het altijd eenvoudiger en gemakkelijker. Het Zip-formaat is het meest populaire formaat. Onderzoek heeft aangetoond dat 7Zip een betere compressie heeft in vergelijking met Zip-formaat.

Nou, statistieken uit elkaar, de belangrijkste vraag is wat is een 7Zip-bestand? Het antwoord is eenvoudig: dit zijn bestanden met extensie. Het zijn bestanden die gecomprimeerde archiefbestanden zijn die zijn gemaakt met 7Zip-software. Deze bestanden zijn gemaakt met behulp van bepaalde algoritmen die kunnen worden gebruikt in compressie om de bestandsgrootte te verkleinen en tegelijkertijd de kwaliteit intact te houden.

Om meerdere gecomprimeerde mappen te kunnen maken, zijn er een paar stappen die u moet volgen:

1. Eerst en vooral moet je 7Zip op je systeem downloaden. Als u nu niet veel bestanden hebt, hoeft u alleen maar op elk bestand te klikken met de rechtermuisknop.

2. Nadat u met de rechtermuisknop hebt geklikt, gaat u naar 7Zip en klikt u op het archief. Klik vervolgens op OK en uw bestanden worden opgeslagen in de map 7Zip.

Dit kunt u voor elk afzonderlijk bestand voor meerdere mappen doen.

Maar als u een tekort aan tijd hebt en u moet meerdere gecomprimeerde mappen tegelijkertijd maken, dan is dit wat u moet doen.

1. Je moet beginnen met het downloaden van het 7Zip-batchbestand, omdat dit je in staat stelt om dingen sequentieel en automatisch te doen.

2. Na het downloaden van dit alles wat u hoeft te doen is selecteert u de bestanden die u wilt plaatsen in de map die u hebt geselecteerd.

3. Ga nu door en dubbelklik op het 7Zip-batchbestand om het te activeren. Als u eenmaal dubbelklikt, ziet u dat deze automatisch door elk van deze 7Zip-bestanden gaat. Daardoor kunt u eenvoudig binnen enkele minuten meerdere gecomprimeerde mappen maken.

Soms, als we een virusaanval tegenkomen of als gevolg van een downloadfout, kan het 7Zip-bestand beschadigd raken. In zo’n situatie hoef je niet in paniek te raken omdat er een betrouwbaar is hulpprogramma voor corrigeer 7 Zip-bestanden.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie