Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Wat is Airdrop en Hoe Werkt het?

AirDrop is een techniek om bestanden draadloos van het ene apparaat naar het andere te verplaatsen. Aanvankelijk kwam AirDrop in Mac OS X Lion en kwam later op de iPad en iPhone met iOS 7. Dankzij de AirDrop-implementatie in iOS kunnen gebruikers video’s, afbeeldingen en documenten delen met elke gebruiker in de buurt die een iOS- of Mac-apparaat gebruikt.

De AirDrop-techniek maakt het delen van bestanden tussen gebruikers echter gemakkelijk, dus het helpt voor gezinnen met veel Apple-producten. Bovendien kunnen alle bestanden die op Twitter, Facebook en iMessage worden gedeeld, AirDrop overbrengen.Wat is airdrop ?

Hoe werkt AirDrop?

De AirDrop-functie maakt gebruik van Bluetooth-technologie om een peer-to-peer wifi-netwerk te creëren tussen twee of meer iOS- of Mac-apparaten. Vervolgens maken apparaten een firewall rond de verbinding en verzenden ze bestanden met behulp van een coderingsmethode. Het is dus een veiligere manier om bestanden via e-mail over te dragen.Wat betekent airdrop ?

Wanneer u AirDrop inschakelt, zoekt het naar apparaten in de buurt via Wi-Fi-verbindingen en verzendt het bestanden naar verschillende kamers.

Een voordeel van AirDrop is het gebruik van Wi-Fi om de verbinding tot stand te brengen. Sommige toepassingen bieden een vergelijkbare efficiëntie voor het delen van bestanden via Bluetooth. En sommige Android-apparaten gebruiken een combinatie van Near Field Communications en Bluetooth om bestanden over te zetten. In vergelijking met Wi-Fi-verbindingen zijn Bluetooth en NFC vrij traag, waardoor het overbrengen van grotere bestanden met AirDrop veel sneller en geschikter is.

AirDrop ondersteunde apparaten:

AirDrop kan werken op vele apparaten zoals iPad 4, iPhone 5, iPad Mini en iPod Touch 5 en latere apparaten met iOS 7. Daarnaast ondersteunt het ook op Macs met OS X Lion, hoewel Macs-producten die eerder dan 2010 zijn geïntroduceerd mogelijk niet ondersteund worden.Hoe werkt een AirDrop?

Nadelen van AirDrop

  • De belangrijkste nadelen van AirDrop zijn dat het geen foto-overdracht tussen iOS-apparaten en Mac kan ondersteunen. U kunt fotobestanden delen of overbrengen tussen iOS of tussen Macs-apparaten.
  • Een ander nadeel is dat je deze techniek niet kunt gebruiken om bestanden van iOS of Mac naar een ander besturingssysteem te delen.

Stel dat u om welke reden dan ook bestanden verliest tijdens het delen tussen apparaten, dan hoeft u zich geen zorgen te maken, u kunt ze gemakkelijk terugkrijgen door de Remo Recover Mac-toepassing te gebruiken. Deze Mac Gegevensherstel applicatie kan efficiënt verloren of verwijderde bestanden van Mac-machines herstellen.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie