Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Harde schijf herstel Software

Alles in een gegevens Herstel Werktuig

Krijg uw verloren gegevens terug na het formatteren of partitie fouten.

$109.97

$99.97

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Wat is er Nieuw Windows 10 Update Oktober 2018

Gebruikers die niet tevreden zijn met Windows 10 vinden misschien wat rust nieuwe functies Windows 10 update Oktober 2018 heeft te bieden. Microsoft heeft zoals gewoonlijk nieuwe functies toegevoegd waardoor Windows 10 het beste besturingssysteem is om te gebruiken. Laten we in deze blogpost zien wat de update van Windows 10 oktober 2018, ook wel codenaam Redstone 5 genoemd, ons brengt.

  1. De app van je telefoon

Dit is geïntroduceerd om uw telefoon en uw Windows 10-pc beter te integreren. Met deze app kunt u sms-berichten / oproepen verzenden en ontvangen vanaf uw Windows 10-computer. Daarnaast kunt u ook foto’s op uw telefoon beheren vanaf uw Windows 10-computer. Op deze manier worden uw telefoon en pc beter geïntegreerd en verbonden.

  1. Bestandsverkenner met een donker thema

Het donkere thema was er in Windows, maar tot nu toe werkte het alleen voor zijn winkel-apps en alleen voor bepaalde elementen van Windows 10. Met de nieuwe update biedt Windows 10 nu echter een donker thema voor File Explorer en alle apps.

Om het donkere thema in te schakelen, hoef je alleen maar naar te gaan Settings > Personalization > Colours; onder More Options, selecteer de Dark Option. Nadat u deze selectie heeft gemaakt, opent u Verkenner om een donker thema te zien.

  1. De nieuwe functie ‘Sets’

Met de nieuwe update is Microsoft ook van plan om een nieuwe functie aan te bieden genaamd ‘Sets’. Wat Sets doet, is dat het verschillende tabbladen in een enkel venster groepeert, waardoor u gemakkelijker tabbladen kunt openen en bekijken als u meerdere dingen heeft geopend.

Eén set kan bijvoorbeeld uw reisticket in Word open bevatten, samen met hotel- / vluchtwebsites in één venster. En een andere set kan alle Excel-documenten bevatten waaraan u werkt. Aangenomen wordt dat deze functie de gebruikerservaring voorgoed verandert.

  1. De nieuwe Alt + Tab

Met de introductie van Sets zoals hierboven besproken, heeft Microsoft ook de manier veranderd waarop Alt + Tab werkt. Dus wanneer u op Alt + Tab klikt, worden alle tabbladen van Sets geopend samen met Microsoft Edge-browsertabbladen.

  1. Zoekvoorbeeld

Een interessante toevoeging aan Windows 10 is de zoekvoorbeeldfunctie. Wat dit in feite doet, is wanneer u iets zoekt in het menu Start (algemeen bekend als de Cortana-zoekopdracht), krijgt u een voorbeeld van de resultaten te zien.

Als u bijvoorbeeld naar een document zoekt, ziet u een documentvoorbeeld. Wanneer u naar webresultaten zoekt, ziet u een voorbeeld van zoekresultaten van Bing.

  1. Een nieuw knipgereedschap

Met de nieuwe update biedt Microsoft een bijgewerkte kniptool met nieuwe functies. Druk op de Windows + Shift + S-toetsen en maak de schermafbeelding. Vervolgens krijgt u een optie om de schermafbeelding te annoteren en deze ook direct te delen. Deze functie helpt de schermafbeelding vriendelijk en begrijpelijk te maken.

Afgezien van deze hoofdfuncties, zijn er ook een paar andere, zoals verbeteringen aan Kladblok, meer emoticons en een bijgewerkte spelbalk. Daarnaast kan de update van oktober ook de beste tijd voorspellen om uw pc opnieuw op te starten voor updates. Dit betekent dat Windows machine learning gebruikt om te voorkomen dat u uw pc verstoort en opnieuw opstart wanneer deze in gebruik is.

En tot slot, het langverwachte, belooft Microsoft ook ‘geen gedwongen updates meer’. Dat wil zeggen, het belooft de updates niet automatisch te starten zonder de inhoud van de gebruiker. Dus een kleine opluchting dat u uw werk niet hoeft te onderbreken om bij te werken en dus gegevensverlies te voorkomen. Ik hoop dat er velen zijn die gegevens verloren met dergelijke updates, sommigen misschien zelfs verloren partities na installatie van Windows 10-jubileumupdate, zo ja, dan is Remo Recover handig om uw verloren bestanden terug te krijgen na Windows-updates.

Hoe dan ook, met deze update van oktober kunnen Windows 10-gebruikers het rustig aan doen, omdat u kunt beslissen wanneer u wilt updaten. Dus met al deze Windows 10 update Oktober 2018 functies, hopelijk een betere ervaring hebben.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie