Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Harde schijf herstel Software

Alles in een gegevens Herstel Werktuig

Krijg uw verloren gegevens terug na het formatteren of partitie fouten.

$109.97

$99.97

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Wat is nieuw in MacOS High Sierra – Kenmerken

Wat is nieuw MacOS High Sierra

Van de nuttige verfijningen in de app Foto’s, Safari en e-mails tot een nieuw bestandssysteem, hier is alles wat je moet weten over Apple’s geheel nieuwe desktop-besturingssysteem Mac OS High Sierra. De volgende desktop-OS-iteratie van Apple gaat meer over software-verbouwingen, maar het ondersteunt ook zowel de virtuele realiteit als de augmented reality!

Wat zijn de bijgewerkte functies van MacOS High Sierra?

# Een nieuw bestandssysteem dat een aangepaste manier van gegevensopslag aanmoedigt met de hoogste snelheid van bestandsoverdracht

Als u een iPhone-gebruiker bent en is geüpdatet naar iOS 10, is het u wellicht opgevallen dat de update gigabytes aan geheugen in beslag neemt. Dit alles komt omdat Apple zijn APFS (Apple File System) en het bestandsbeheersysteem opnieuw heeft ontworpen. Dit betekent dat u een bestandssysteem krijgt dat gegevens opslaat op een manier die volledig verschilt van eerdere versies en waarmee de snelheid van het kopiëren van bestanden is verhoogd.

Enkele van de vorderingen gemaakt in de nieuwste APFS zijn:

  • De ruimte die wordt ingenomen door gegevens op iOS-apparaten is verminderd
  • De bestanden kunnen worden ingepakt met ingebouwde codering die gegevens beveiligt tegen stroomuitval en systeemcrashes

Wanneer u uw Mac echter opmaakt, kan deze versleutelingsfunctie niet garanderen dat uw gegevens volledig worden beschermd. Dus altijd een back-up van Time Machine of een betrouwbare tool voor bestanden terughalen na formatteren Mac in de plaats is het beste idee om uw gegevens te beveiligen.

# Ongelooflijke ondersteuning voor 4K video’s

Met deze nieuwe High Sierra heeft Apple de H.265-videostandaard opgenomen voor de betere ondersteuning van 4K-video’s. Welnu, de standaard H.265 heeft de mogelijkheid om een video tot 40% meer te comprimeren dan die van de H.264-standaard. Dit houdt duidelijk in dat de video’s minder schijfruimte innemen als high-definition video’s.

De nieuwe video-ondersteuning voor High Sierra brengt meer dan 4K-ondersteuning, de hardwareversnelling van apparaten zoals iMac en MacBook Pro ondersteunt HEVC-codering en bewerking ook mogelijk.

# Virtuele realiteit met verbeterde grafische kwaliteiten

Nu is Virtual reality voor het eerst te zien op Apple-apparaten met de steun van High Sierra. Ontwikkelaars zijn niet meer beperkt tot het creëren van virtuele inhoud, 3D en meeslepende gametechnologie voor Mac.

Het is gemakkelijk om de VR headsets en applicaties zoals Steam VR, Final Cut Pro X, Epic Unreal 4 Editor, etc. te gebruiken voor het ontwikkelen van een nieuwe 3D-wereld.

Al deze privileges zijn beperkt tot de nieuwe iMac 2017 met Retina 5K-display, elk Mac-apparaat dat is meegeleverd met een externe GPU en de nieuwe iMac Pro.

# Een meer Efficiënte fotoverwerking

Een van de veelgebruikte app op Mac is Foto’s. Nu met High Sierra lijkt het erop dat Mac-gebruikers het interessant kunnen vinden om er meer tijd mee door te brengen. De Photos-app op High Sierra bestaat uit een betere organisatie, live foto’s en een aangepaste Memories-groep. Naast deze kwaliteiten is er nog een handige functie waarmee je met een grote nauwkeurigheid kunt bepalen wie in je foto’s zit.

High Sierra brengt ook nieuwste krachtige tools op hoog niveau die je helpen bij het beter aanpassen van je snapshots. De nieuwe kenmerken in de app Foto’s zijn – Curvenpalet voor fijne aanpassingen van kleur- en contrastaspecten, een selectieve kleurendruppelaar en nieuwe filters waarmee uw foto’s in de kunstgalerie passen.

# Safari – als ’s werelds snelste browser

Telkens wanneer Apple de nieuwe versie van het besturingssysteem uitbrengt, wordt de browser beter ingesteld. Maar deze keer zullen de verbeteringen die op Sierra zijn geïmplementeerd Safari daadwerkelijk tot de snelste en slimste browser maken.

De twee belangrijkste vorderingen die we in een nieuwe Safari kunnen zien, zijn: de optie Autoplay op video’s is geblokkeerd, zodat je erachter kunt komen welke sites ongewenste video’s opleveren en deze vervolgens voor je pauzeren. Naast deze verbetering biedt de Safari on High Sierra een intelligent volgsysteem dat de bluff-advertenties detecteert en verwijdert die uw online activiteit volgen en die verantwoordelijk is om u elke keer dat u online komt te vervelen met tientallen advertenties.

Wat nog meer?

Er zijn nog meer wijzigingen die u kunt verwachten in de apps die u in het dagelijks leven met High Sierra gebruikt. Dit zijn de volgende:

  • Je kunt de meer natuurlijke stem van Siri verwachten
  • Je kunt een voorbeeld bekijken van nieuwe emoji die naar macOS komen
  • De zoekoptie in Mails is gerenoveerd met de Spotlight-functie. Dit betekent dat de zoekfunctie de hulp van Spotlight zal gebruiken om snel de dingen te identificeren die worden gevraagd
  • Spotlight geeft de vluchtinformatie weer

Wanneer is de software vrijlating?

Nou… Apple heeft High Sierra’s preview reeds gepresenteerd op WWDC (Worldwide Developers Conference) in Californië. En de software met alle nieuwe kerntechnologieën zal dit najaar (september) voor het publiek worden gelanceerd.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie