Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Wat te doen wanneer uw Besturingssysteem Gecrashte?

Een besturingssysteem is een verzameling toepassingen die pc-hardwarebronnen beheert en biedt algemene services voor pc-programma’s. Het besturingssysteem is het belangrijkste onderdeel van de systeemsoftware in een computersysteem. Alle applicatieprogramma’s hadden een besturingssysteem nodig om goed te kunnen functioneren.

Er is een mogelijkheid dat de pc vastloopt in het besturingssysteem als gevolg van een defect in de hardwarecomponent of als gevolg van conflicten bij de uitvoering van toepassingen die in het systeem zijn geïnstalleerd. Computers die draaien op het besturingssysteem van het MS Window-besturingssysteem, een aantal tekenen van OS-crashes omvatten het gevreesde blauwe scherm van de dood, automatisch rebooten van het systeem of normaal bevriezen om de gebruiker te controleren het opnieuw op te starten of volledig uit te sluiten van de GUI gebaseerde besturingssystemen. Vanwege de moeilijkheid van dit probleem, zal deze gids proberen zich vooral te richten op de waarschijnlijke oorzaken van falen van toepassingscomponenten en daarmee aanmatigend dat alle hardwaredelen op de juiste manier werken.

Basisstappen voor het oplossen van problemen met de computer wanneer het besturingssysteem crasht

Wanneer het besturingssysteem van een systeem vastloopt, is het eerste wat u moet doen, achterhalen waarom het is gebeurd en of er problemen zijn die u zelf kunt verhelpen. U kunt dit doen door de pc opnieuw op te starten in een normale modus als deze de problemen zelf oplost. Als je naar hetzelfde blauwe scherm terugkeert, heb je grote problemen.

Stel dat uw pc niet normaal opnieuw opstart en probeer dan op te starten via de veilige modus. U kunt deze optie bereiken door op de F-toets en het nummer van uw PC te drukken om naar de opties van het opstartmenu te gaan.

Zelfs nadat je de pc in een veilige modus hebt uitgevoerd, krijg je nog steeds hetzelfde blauwe scherm en moet je je systeem opnieuw formatteren zodat het net als vroeger wordt uitgevoerd. Als u geen blauw scherm krijgt, volg dan het onderstaande om de schijf schoon te maken. De meerderheid van pc-OS-crashes wordt veroorzaakt door de conflicten en fouten in het systeemregister. Omdat het Windows-register een complexe database is van configuratie en opties die zijn gekoppeld aan alle toepassingen die op de pc zijn geïnstalleerd, inclusief het besturingssysteem. Het is moeilijk om potentiële fouten handmatig te identificeren. Download daarom de beste tool voor het opschonen van het register, start deze op uw pc en start een registerscan.

Als het besturingssysteem van het systeem is gecrasht vanwege nieuw geïnstalleerde toepassingen, ga dan naar Besturing en selecteer de optie Toevoegen of verwijderen. Het toont alle geïnstalleerde applicaties in het systeem en selecteert vervolgens een toepassing die crashproblemen veroorzaakte en klikken op de knop Wijzigen of Verwijderen. Volg ten slotte de instructies om het verwijderingsproces te voltooien en de pc opnieuw op te starten in de normale modus.

Als de reden van het pc-besturingssysteem van uw pc is gecrasht als gevolg van hardwareproblemen, werken de bovengenoemde stappen niet en moet u uitzoeken welk hardwaregedeelte moet worden gerepareerd.

Redenen achter een systeemcrash

 • Slechte chauffeurs
 • Kernel bugs
 • Hardwarestoring
 • Einde van middelen

Tips en trucs om een crash met het besturingssysteem te voorkomen

 • Verwijder regelmatig alle ongebruikte en onnodige bestanden
 • Verwijder cookie-bestanden regelmatig
 • Defragmenteer uw systeem regelmatig
 • Draai niet te veel applicaties tegelijkertijd
 • Scan uw systeem regelmatig met bijgewerkte antivirustool
 • Houd uw pc stofvrij en schoon.
 • Gebruik altijd een UPS om toevallige stoten te voorkomen

Hoewel de hierboven genoemde tips en trucs volgen, zijn er nog steeds kansen dat het besturingssysteem vastloopt en dat gegevens verloren gaan. In dat geval, als u dat wilt gegevens verloren herstellen gebruik dan van Remo Data Herstel Software , die alle dingen gemakkelijker maken in het proces van gegevensherstel, zelfs nadat het besturingssysteem is vastgelopen.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 750

Geef een reactie