Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Harde schijf herstel Software

Alles in een gegevens Herstel Werktuig

Krijg uw verloren gegevens terug na het formatteren of partitie fouten.

$109.97

$99.97

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Weet wat gereedschap Windows 10 aanbiedingen voor gemakkelijke aanpassing

Wilt u uw Windows 10-ervaring nuttiger maken? Wilt u uw Windows 10 aanpassen met meer interessante opties die beschikbaar zijn in het besturingssysteem? Wel, er is hulp bij de hand. Windows 10 biedt vele aanpassingshulpmiddelen waarvan sommige verborgen zijn in het Start-menu, terwijl andere kunnen worden gebruikt via de opdrachtprompt.

# Windows Memory Diagnostic

Als u bereid bent om fouten te controleren met uw systeemgeheugen, hoeft u niet te kiezen voor een tool van derden. Windows Memory Diagnostic is een dergelijke desktop-app verborgen onder Windows 10 die helpt bij het opnieuw opstarten van de computer en het onderzoeken van het geheugen op fouten. Ga naar “Begin” en typ “Windows Memory Diagnostic” om dit hulpprogramma te openen. Wanneer u die tool opent, ziet het er ongeveer zo uit:

Klik op “Nu opnieuw opstarten en controleren op problemen” om het klusje gemakkelijk te klaren.

# Toezicht houden Gereedschap

Het bijhouden van de bronnen en de prestaties van uw Windows 10 is binnen handbereik met behulp van deze desktop-apps:

  1. Hulpbron Monitor

Met dit hulpprogramma kunt u het gebruik van de algehele computerbron volledig bekijken. Wanneer u zoekt naar Resource Monitor in het menu “Begin“, krijgt u een venster zoals hieronder:

U kunt de volledige statistieken van CPU-, schijf-, netwerk- en geheugenparameters bekijken, samen met de per procesgegevens van elke resource. Dit betekent dat u gemakkelijk kunt analyseren welk proces uw schijf of een andere bron zwaar gebruikt.

De alternatieve methode om dit hulpmiddel te openen is, open “Taakbeheer” via het menu “Begin“, klik op het tabblad “Prestaties” en selecteer vervolgens “Broncontrole“.

  1. Prestatie monitor

Met deze tool kunt u alle prestatierapporten verzamelen en bekijken. Het helpt bij het bepalen hoe systeemwijzigingen de prestaties in realtime beïnvloeden.

U kunt deze tool openen via het menu “Begin“, precies zoals u toegang hebt tot Resource Monitor.

 # Schijf opruiming

In tegenstelling tot CCleaner (een hulpprogramma voor het opschonen van pc’s) doet Schijfopruiming een behoorlijke klus. Het scant uw Windows 10-pc op bestanden die kunnen worden verwijderd van tijdelijke bestanden, oude en overgebleven bestanden van eventuele upgrades, geheugendumps, enz. Zonder kosten.

# DiskPart

 Een van de opdrachtregelprogramma’s die helpt bij het beheren van schijven, partities of volumes op uw computer waarop alle versies van een besturingssysteem worden uitgevoerd, waaronder de nieuwste Windows 10. U kunt direct DiskPart-opdrachten invoeren bij de opdrachtprompt om te maken, verwijderen, opschonen en formatteren scheidingswanden.

Belangrijke informatie – “Met de opdracht DiskPart CLEAN worden de volledige gegevens op die partitie volledig gewist, waardoor het onmogelijk wordt de wijzigingen ongedaan te maken. Het is dus belangrijk om de juiste partitie die u wilt opschonen, correct te selecteren. Verder wordt het altijd aanbevolen om back-ups te maken voordat u de DiskPart-tool gebruikt. Als u in het geval dat u de verkeerde partitie hebt schoongemaakt en geen back-up hebt, wat doet u dan? Maak je geen zorgen, dat kan herstellen partitie na DiskPart schoon met de hulp van Remo Software.”

 # Register-editor

Welke wijzigingen ook moeten worden aangebracht onder het Windows-register, kan worden bereikt via de Register-editor. Hiermee kunt u registersleutels en bijbehorende waarden voor het volledige Windows-register maken, weergeven en wijzigen.

Maar er is geen snelkoppeling “Begin” om toegang te krijgen tot deze tool. Dit betekent dat u “Register-editor” moet openen door het vanaf een opdrachtregel “regedit” uit te voeren.

Dus … dit zijn enkele van de handige tools die Windows 10 iedereen aanbiedt voor een eenvoudige aanpassing. Al deze apps zijn gratis, kies welke je wilt en probeer het uit. Ook kunnen de meeste van deze hulpprogramma’s eenvoudig worden gestart en geopend als u alleen hun naam kent. Ga naar het menu Start, typ de naam van het gereedschap en druk op Enter. Dat is alles!

Zijn er nog andere tools waarvan je denkt dat ze die nuttig hebben gemist? Of heb je andere aanpassingshulpmiddelen voor Windows 10 ontdekt? U kunt hieronder reageren en ons uw gedachten laten bereiken.

 

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie