Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Werken vanuit Huis Veiligheidstips

Werken op afstand heeft veel voordelen voor zowel de bedrijven als de werknemers, zoals een hoge productiviteit, lagere kosten en een betere balans tussen werk en privé. Een van de grootste nadelen is echter het risico van datalekken en andere beveiligingsbedreigingen.

Helaas hebben hackers en cyberaanvallers misbruik gemaakt van bedrijven die niet in staat waren om alle cyberbeveiligingsmaatregelen te nemen voordat ze op afstand werkten. Aangezien COVID-19 het externe personeel heeft opgevoerd, zijn cybercriminaliteit volgens het Forbes-rapport met ongeveer 80% toegenomen in vergelijking met 2019. In 2020 werd elke 10 seconden een ransomwareaanval gemeld, malware nam toe met 358% en meer dan 80% van de gemelde beveiligingsincidenten waren phishingaanvallen.

Desalniettemin hoeft u zich geen zorgen te maken over de gegevensintegriteit, want er zijn voorzorgsmaatregelen die u kunt nemen om uw gegevensbeveiliging te versterken. Het is erg belangrijk dat elk individu dat onder een organisatie werkt, de verantwoordelijkheid neemt voor gegevensbeveiliging. Volg hiervoor de cybersecurity-checklist die beschikbaar is in het volgende segment.

Werken vanuit Huis Veiligheidstips

Hieronder volgen de tien beste afstandswerk veiligheid praktijken:

Wachtwoordhygiëne

Houd de wachtwoorden altijd sterk en werk ze regelmatig bij. Wachtwoordbeveiliging is een andere zeer gemakkelijke manier om belangrijke gegevens veilig te houden. Gebruik niet overal hetzelfde wachtwoord. Dit is een van de basistips voor cyberbeveiliging die het leven van externe werknemers veel gemakkelijker kunnen maken.

U kunt ook gebruik maken van een wachtwoordbeheerder die sterke en gevarieerde wachtwoorden voor u kan genereren. Het kan ook alle wachtwoorden veilig opslaan.

E-mailversleuteling

E-mail kan een zeer potentiële ontsnapping zijn voor bedreigingen. Het is dus belangrijk om cruciale gegevens te versleutelen wanneer u ze via e-mail verstuurt. Jij kan e-mail versleutelen in Outlook. Deze methode zet de leesbare platte tekst om in gecodeerde versleutelde tekst. Alleen de ontvanger die de informatie heeft over de privésleutel die overeenkomt met de openbare sleutel, kan de tekst ontcijferen. Beveilig uzelf tegen het klikken op phishing-links of kwaadaardige URL’s die u mogelijk via e-mail ontvangt.

Zorg voor veiligheidsbescherming door firewalls, antivirussoftware en antimalware te gebruiken

Alle externe medewerkers moeten up-to-date firewalls, antivirussoftware en antimalwaresoftware hebben. Firewalls kunnen uw gegevens beschermen die via internetverbindingen worden weergegeven. Ook als een apparaat wordt gestolen, kan de organisatie het apparaat volledig vernietigen, zodat er geen kans is op een datalek.

Het personeel moet worden voorgelicht over het belang van firewalls, antivirus- en antimalwaresoftware voor cyberbeveiliging.

Gebruik VPN en eindpunt bescherming

Het gebruik van een virtueel particulier netwerk (VPN) is de veiligste manier om op afstand in te loggen. VPN helpt bij het tot stand brengen van een veilige verbinding tussen uw apparaat en internet. Zo is al het dataverkeer nu versleuteld en ontoegankelijk voor hackers. Een zakelijke VPN zorgt voor een volledig beveiligde verbinding met het intranet en de server van de onderneming. Dus zelfs als u als externe medewerker uw eigen wifi of openbare wifi gebruikt, zijn de gegevens veilig zolang u een VPN gebruikt.

Maak een back-up van de belangrijke bestanden – Onsite en offsite back-up

Zoals eerder vermeld, zou het maken van een back-up van belangrijke bestanden en informatie in de cloud of een online platform het noodplan moeten zijn. De beste back-upstrategie is om zowel onsite als offsite back-up te onderhouden. Onder offsite backup kunt u terecht voor Cloud backup. Bewaar ook een back-up op locatie, zoals het opslaan van gegevens op harde schijven, NAS, magnetische banden, enz. Omdat back-up op locatie van pas kan komen tijdens servercrashes en als een onmiddellijke oplossing fungeert bij elk soort gegevensverlies.

NOTITIE: Onsite back-upopslagapparaten zoals harde schijven, USB-drives, enz. Moeten worden onderhouden omdat ze vatbaar zijn voor corruptie. Slechte bedrijfsomstandigheden, mechanische belasting of natuurlijke slijtage kunnen slechte sectoren veroorzaken die de opslagapparaten zullen beschadigen. Bewaar onder dergelijke omstandigheden een herstel harde schijf tool klaar om de belangrijke gegevens van beschadigde opslagapparaten te herstellen.

Kies een betrouwbare software zoals Remo Recover die uw gegevens veilig terugbrengt in dergelijke kwetsbare situaties. Deze software is ook in staat om verloren of per ongeluk verwijderde bestanden van elk opslagapparaat op te halen.

Gebruik geen persoonlijke laptop voor werk

Het is altijd een best practice om uw werkgerelateerde activiteiten beperkt te houden tot uw door het werk verstrekte laptop. Werkgegevens moeten op uw werklaptop worden opgeslagen, bewaar geen kopieën van die gegevens op uw persoonlijke laptop. Net als terwijl u op uw werkcomputer zit, gebruikt u een VPN, beveiligde Wi-Fi, endpoint-bescherming, versleutelde schijven, bijgewerkte antivirus, enz. Als u uw persoonlijke laptop voor uw werk gebruikt, is de kans groot dat u niet alle eerder genoemde beveiligingsmaatregelen genomen. Misschien heb je de beveiligingspatches niet geüpdatet of geen VPN gebruikt, hierdoor ontstaat een risico op een datalek.

Houd de werklaptop en apparaten veilig

Laat uw werklaptop nooit onbeheerd en open staan als u deze niet gebruikt. Of u nu thuis werkt of op reis bent of misschien in een hotelkamer. Vergrendel altijd het scherm wanneer u niet voor uw werklaptop zit.

Leer uzelf over phishing-aanvallen

Wees heel voorzichtig met alle e-mails of enige andere communicatiemethode die u ontvangt. Voer geen persoonlijke informatie of werkgerelateerde gegevens in de pop-upschermen in. Klik niet op links en download geen bijlagen die u van een onbekende bron hebt ontvangen. Installeer ook een phishingfilter in de webbrowser en e-mailtoepassing. Schakel multi-factor authenticatie in al uw accounts in.

Vermijd openbare Wi-Fi

Het wordt altijd aanbevolen om het gebruik van openbare wifi te vermijden, omdat dit een aanzienlijk beveiligingsrisico met zich meebrengt. Omdat terwijl u zich op openbare Wi-Fi bevindt, er geen firewall is tussen u en de andere gebruikers. Zo opent het een kanaal voor hackers om uw gegevens te stelen. In plaats daarvan kunt u vertrouwen op persoonlijke hotspots of mobiele hotspots.

Een van de gemakkelijkste oplossingen hiervoor is het gebruik van een virtueel particulier netwerk. Door gebruik te maken van een VPN voordat u zich aanmeldt op een openbare Wi-Fi, wordt het internetverkeer versleuteld. Het zal uw apparaat ook controleren op tekenen van infectie.

Maak gebruik van tweefactorauthenticatie

Het behouden van unieke en sterke wachtwoorden is een van de basisstappen die u moet nemen om de gegevensintegriteit te waarborgen. Maar om het gegevensbeveiligingsbeheer te verbeteren, aangezien wachtwoorden vaak worden gecompromitteerd of gestolen, moet u 2FA (Two-Factor Authentication) gebruiken. Bij deze methode moet u, naast het bevestigen van de gebruikersnaam en het wachtwoord, een beveiligingsvraag beantwoorden. Of geef een unieke pincode die naar uw gsm wordt gestuurd om uw identiteit te bewijzen. Deze extra beveiligingslaag zorgt voor isolatie tegen datadiefstal.

Hoe Ondernemingen Handhaven Beveiliging voor Afstandswerk Werknemers?

Hier zijn enkele nuttige inzichten over hoe bedrijven hun externe werknemers beschermen en beheren tegen cyberaanvallen en datalekken. Deze kennis zal u hopelijk helpen om de hele Pandora te verkennen van welke maatregelen bedrijven moeten nemen om de gegevensintegriteit te behouden.

Belangrijk bij het opzetten van een cyberbeveiligingsbeleid

Alle externe medewerkers moeten zich ervan bewust zijn dat gegevensbeveiliging een prioriteit is. De meeste bedrijven hebben dus een cyberbeveiligingsbeleid. Deze stap bepaalt de gedragsnorm voor de activiteiten zoals e-mailversleuteling, wachtwoordhygiëne, etc. In plaats van de medewerkers alleen mondeling bewust te maken van de risico’s van datalekken. Het is cruciaal om de medewerkers kleine opleidingen te laten volgen over het waarborgen van de gegevensintegriteit en om kennis te maken met verschillende protocollen.

Een verbeterd cyberveiligheidsbeleid legt de verantwoordelijkheid van elke persoon om de IT-systemen en gegevens te beschermen uit. Het moet ook informatie bevatten over waarom het beleid in de eerste plaats wordt geïmplementeerd. Afgezien daarvan moet het beleid verschillende beveiligingsprotocollen vermelden die de externe werknemers dienen te volgen.

Voer een risicobeoordeling uit en identificeer zwakke punten

Identificeer, analyseer en evalueer de mogelijke risico’s. Het zorgt ervoor dat u de juiste protocollen heeft gekozen en de exacte maatregelen heeft genomen die nodig zijn. Dit klinkt misschien als de verantwoordelijkheid van uw organisatie, maar risicobeoordeling bespaart extra tijd, moeite en middelen om inbreuken op een afstand te houden. Door een risicobeoordeling uit te voeren, realiseert u zich ook uw zwakke punten en kunt u deze verhelpen voordat ze aanzienlijke schade aanrichten op werknemersniveau.

Zorg ervoor dat alle firmware up-to-date is

Een van de best practices voor werken op afstand is het updaten van de beveiligingsfirmware van uw router. Net als wanneer u vanuit kantoor werkt, zorgen de meeste organisaties ervoor dat de router toereikend is en wordt deze bijgewerkt met de nieuwste patches en fixes. Maar wanneer u vanuit huis werkt met de thuisrouter, wordt het voor hackers gemakkelijk om wachtwoorden te stelen en de bedrijfswebsites aan te vallen. Organisaties leren hun werknemers dus over het algemeen om de beveiligingsfirmware van de router up-to-date te houden. Anders rusten ze ze uit met een zakelijke VPN, omdat iedereen thuis de firmware niet kan bijwerken, omdat de routerbedrijven hiervoor geen meldingen verstrekken.

Houd een risicovrije en nulgevaarlijke benadering van cyberveiligheid aan

Beperk de toegang van alle externe medewerkers tot elk systeem en elke bron van de organisatie. Afhankelijk van de vereisten kunt u een toegangsprotocol opzetten, aangezien alle werknemers geen toegang nodig hebben tot zeer gevoelige gegevens of eigendomsinformatie. Voordat bedrijven volledige toegang tot gegevens verlenen, beoordelen bedrijven over het algemeen de veiligheid van het apparaat van de externe medewerker.

Het opzetten van een eindpuntbeschermingsplatform is ook een essentieel onderdeel van de cyberbeveiliging van ondernemingen. Het is een van de beste manieren om de gegevens te beschermen die beschikbaar zijn op de afzonderlijke apparaten van de externe medewerkers die verbinding maken met het bedrijfsnetwerk. Dit platform helpt bij het blokkeren van het gebruik van onveilige en ongeautoriseerde applicaties die doorgaans een kanaal creëren voor cyberaanvallers.

Gebruik Remote Desktop Access of een Secure Cloud Computing

Bedrijven kunnen al hun gegevens gemakkelijk binnen de gebouwen van het kantoor bewaren en hoeven die gegevens niet met een ander apparaat te delen. Zelfs wanneer werknemers op afstand werken, kunnen ze Remote Desktop Connection (RDC) gebruiken om toegang te krijgen tot hun desktop met alle informatie. Remote Desktop-sessies werken via een gecodeerd kanaal; dus het voorkomt dat iemand de sessies bekijkt. U kunt het externe bureaublad beveiligen met SSL / TLS. Bovendien biedt Windows 10 standaard ook Network Level Authentication (NLA) die een extra beveiligingslaag toevoegt.

Daarnaast investeren ondernemingen ook in een veilige cloudservice, zodat externe werknemers toegang hebben tot de gegevens met behulp van sterke wachtwoorden en tweefactorauthenticatie.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie