Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Weten Hoe PC Prestaties Verbeteren

“Oh! Mijn pc is vertraagd! Het duurt meer dan een minuut om een bestand te openen!! Ik ben het zat! Kan iemand mij helpen? Hoe zal ik mijn systeem versnellen? Weten hoe PC prestaties verbeteren?”  Dit is het algemene probleem bij alle pc-gebruikers.

Na verloop van tijd neemt de snelheid van uw computer af naarmate deze ouder en ouder wordt. Je kunt dit gemakkelijk onderscheiden. Wanneer u bijvoorbeeld een document probeert te openen, kan het meer dan 1 of 2 minuten duren om te openen, eerder had dit niet eens 1 seconde of zelfs minder geduurd. In sommige ergste gevallen reageert het programma helemaal niet, het loopt op een gegeven moment vast en u kunt gewoon hulpeloos zitten met het bericht “Programma reageert niet”. Deze situaties laten je gefrustreerd achter. Dit zijn allemaal tekenen die wijzen op de verminderde prestaties van uw systeem.

Volgen zijn hoe computer prestaties verbeteren. Zij zijn:

  • Verwijder spyware, malware en virussen

Vaak kan uw systeem vertragen door de aanwezigheid van malware, spyware en virussen. Malware kan op veel manieren uw systeem binnendringen; het hackt uw achtergrondprocessen en genereert spam-berichten enz. Spywares zijn de programma’s die uw persoonlijke informatie op uw systeem kunnen hacken, zoals gebruikersnaam, wachtwoorden enz. en virussen zijn de kleine programma’s die op uw systeem draaien en zich blijven vermenigvuldigen. Dit zijn allemaal ongewenste programma’s; deze kunnen uw systeem traag maken. Om hiervan af te komen, zijn er veel programma’s online beschikbaar. Ren ze uit en raak ze kwijt. Blijf ze ook regelmatig bijwerken.

  • Ruim uw schijfruimte op

Beschikbare ruimte op de harde schijf heeft grote invloed op de prestaties van uw systeem. De meeste mensen van u hebben de gewoonte om zelfs de ongewenste bestanden te bewaren, omdat ze denken dat dit op een later moment nodig kan zijn. Heb ik gelijk? Controleer echter de ruimte op uw harde schijf voordat u dergelijke ongewenste bestanden opslaat. Op elk moment moet ten minste 10% van de totale ruimte op de harde schijf vrij zijn. Zo niet, dan is het tijd om uw schijf op te schonen door de ongewenste gegevens te verwijderen. Er zijn veel tools die u hierbij kunnen helpen. Als er ongebruikte programma’s zijn, verwijdert u deze ook gewoon.

  • Ruim schijffouten op

Tijdens het werken met systemen kunnen sommige programma’s vastlopen, kan er een stroomstoring optreden of kan uw computer fouten maken op de harde schijf. Naarmate de tijd verstrijkt en als deze onzekerheden vaak voorkomen, vertraagt dit uw pc. Het is daarom raadzaam om uw schijf te controleren op fouten en deze op te ruimen. Daar zijn tools voor, in Windows heb je het programma Check Disk.

  • Laat uw webbrowser sneller werken

Internet speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven, of het nu gaat om werk, games spelen of communiceren. Als de browser niet op uw verzoeken reageert, voelt u zich geïrriteerd. Daarom moet u de snelheid ervan verhogen; voer deze instellingen gewoon uit op uw Brower. Verminder de grootte van de webgeschiedenis, verminder uw webpagina geschiedenis, verander de instelling om de gecodeerde webpagina’s niet te tonen en bewaar de gecodeerde pagina’s niet.

  • Defrag uw harde schijf

Weet je wat er gebeurt als je een bestand opslaat? De meeste gaan ervan uit dat het op één locatie wordt opgeslagen. Maar dat is niet zo! Wanneer u bestanden opslaat, wordt deze opgedeeld in vele fragmenten en opgeslagen op verschillende locaties op uw harde schijf. Dit proces wordt fragmentatie genoemd. Wanneer u later probeert toegang te krijgen, worden al deze stukken opgehaald en vervolgens in een juiste volgorde gekoppeld om een bestand te vormen en vervolgens aan de gebruiker getoond.

Dit proces neemt enorm veel tijd in beslag en vermindert dus de systeemprestaties. Daarom moet u uw systeem defragmenteren om al uw bestanden weer samen te voegen en ze sneller beschikbaar te maken.

  • Besturingssysteem en programma’s opnieuw installeren

In het geval dat een van de bovenstaande stappen u niet helpt bij het verbeteren van uw systeemprestaties. Vervolgens installeert u gewoon uw besturingssysteem en alle andere programma’s.

Zorg ervoor dat u een back-up van de gegevens maakt voordat u een van deze stappen uitvoert. Omdat al deze gegevens op een andere manier in elkaar overgaan. En daarom zijn er enorme kansen om uw gegevens te verliezen. Maar je kunt zelfs niet met pc’s werken die slecht presteren. Er is geen andere weg; u moet de prestaties verbeteren. Zelfs als u geen gegevensback-up hebt, hoeft u zich geen zorgen te maken over uw gegevens; ga je gang en volg de bovenstaande stappen. Zelfs als u het verliest, kunt u gemakkelijk bestanden terughalen computer met behulp van een uitstekende tool zoals Remo Herstellen Windows, die wordt aanbevolen door experts.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie