Data Herstel Software

Data Herstel Software
Beste
Verkoper

Remo Recover Windows 6.0

Alle nieuwe krachtige software voor gegevensherstel

Herstel eenvoudig gegevens van elk opslagapparaat onder Scenario's voor ernstig gegevensverlies.

$99.97

$69.97

1 Month license

Koop Nu

Bestanden Repareren Software

Bestanden Repareren Software
Beste
Verkoper

MOV Reparatie Werktuig

Compleet Video Reparatie Werktuig Kit

Reparatie uw Unplayable video's (MOV en MP4) veilig

$79.97

$69.97

Koop Nu

Outlook Hulpmiddelen

Outlook Hulpmiddelen
Beste
Verkoper

Outlook Reservekopie en Migreren

Ultieme Outlook Reservekopie Werktuig

Veilige manier om Backup & e-mails en Contacten Move

$59.97

$49.97

Koop Nu

Remo ONE

Remo ONE

Ander Nutsbedrijven

Ander Remo Gereedschap
Beste
Verkoper

Duplicaat Foto's Verwijderaar

Geavanceerde Duplicaten Foto's Finder en Cleaner Werktuig

Zoek en verwijder dubbele foto's en verhoog schijfruimte in 3 - klikken!!

$29.97

$19.97

Koop Nu

Dutch

Hoe GoPro SD Kaart Fout Repareren?

‘S Werelds meest veelzijdige actiecamera, GoPro, is niet zo veelzijdig als ze beweren te zijn als het gaat om het omgaan met SD-kaarten. De camera staat bekend om zijn ongelooflijke vermogen om actievideo’s van hoge kwaliteit te maken, maar de gebruikers worden vaak geconfronteerd met “SD-kaartfout”. Wordt u geconfronteerd met een GoPro SD-fout? Weet hoe u een GoPro SD-kaartfout kunt oplossen en ontvang bovendien bonusinformatie over het formatteren van de SD-kaart in de GoPro-camera.

Waarom geeft Mijn GoPro een SD Kaart Fout aan?

Of het nu uw smartphone, DSLR of een GoPro-camera is, ze vertrouwen allemaal op SD-kaarten om foto’s en video’s op te slaan. GoPro vereist vooral een specifieke SD-kaart met zeer hoge lees- en schrijfsnelheden om zonder onderbrekingen te werken. Wanneer SD-kaarten worden gebruikt die niet aan de vereisten van de camera voldoen, treedt er een GoPro SD-kaartfout op.SD kaart fout repareren.

Geen SD fout of SD kaartfout:

GoPro No SD car Error in Hero3

Dit is een van de meest voorkomende fout bij GoPro camera. De fout is hetzelfde, ongeacht welke versie van GoPro u gebruikt. Laten we eens kijken hoe we de GoPro SD-kaartfout kunnen oplossen.SD kaart fout herstellen;

Hoe GoPro SD Kaart Fout Repareren?

Om de GoPro SD-kaartfout op te lossen, hoeft u alleen de onderstaande methoden een voor een te volgen:

 • SD-kaart verwijderen of opnieuw plaatsen: Zorg ervoor dat de SD-kaart correct in de camera is geplaatst. Probeer het te verwijderen en plaats het opnieuw op de juiste manier.
 • Probeer GoPro compatibele SD kaart: Als u een GoPro SD-kaartfout tegenkwam na het opnemen van een video met hoge resolutie en de SD-kaart problemen heeft vanwege de lage lees- en schrijfsnelheid. Probeer een andere SD-kaart die compatibel is met GoPro en kijk of je dezelfde fout ziet.
 • SD kaart formatteren met fout: Als u na de vorige stap zeker weet dat de fout te wijten is aan het probleem op de SD-kaart, moet u de SD-kaart formatteren. Het formatteren van de SD-kaart moet reparatie gopro SD kaart fout.

We weten echter allemaal dat het formatteren van de SD-kaart alles op de SD-kaart zal wissen. Als uw SD-kaart leesbaar is voor uw computer, raden we u aan de gegevens te kopiëren en vervolgens de SD-kaart te formatteren.

Als de SD-kaart geen gegevens toont wanneer u deze op de computer aansluit, is dit een teken van mogelijke corruptie. De enige manier om dit op te lossen, is door uw SD-kaart te formatteren.

Je vraagt ​​je misschien af ​​hoe zit het met de video’s gemaakt op GoPro, zijn ze weg? Nee niet echt. Je hebt je GoPro-video’s opgeslagen in een huis genaamd SD-kaart en je bent de sleutel van het huis vergeten. De enige manier om uw kostbare gegevens te redden, is door het slot te verbreken en naar binnen te gaan.

Hoe doe je dat? Door gebruik te maken van een SD kaart herstel software die u kunnen helpen uw GoPro-video’s veilig terug te krijgen.

Als u GoPro-video’s wilt herstellen die verloren zijn gegaan door een GoPro SD-kaartfout, raden we u aan Remo Recover te gebruiken. Remo Recover is een krachtige software voor het herstellen van SD-kaarten waarmee u videobestanden kunt herstellen die met elke camera zijn gemaakt, inclusief GoPro, Drone, DSLRS, enz.

Ongeacht de ernst van het scenario voor gegevensverlies, scant Remo Recover uw SD-kaart uitgebreid om video’s gemakkelijk te herstellen. Download en probeer de software nu gratis.

Hoe GoPro SD Kaart Formatteren in GoPro?

Ja, je kunt je GoPro SD-kaart formatteren zonder hem te verwijderen en aan te sluiten op een computer of smartphone. Deze methode werkt niet als de GoPro SD-fout ervoor zorgt dat uw camera uw GoPro SD-kaart niet kan lezen.

Snelle stappen om SD kaart formatteren in GoPro (Hero 9/ 8/7/6/5)

gopro format sd card

 • Plaats de SD-kaart die u wilt formatteren in de camera
 • Zet de camera aan, Open het menu op het achterscherm
 • Ga naar Voorkeuren
 • Scroll naar beneden tik op SD-kaart formatteren en selecteer Verwijderen.

U kunt een SD-kaart formatteren die niet wordt weergegeven vanwege een GoPro SD-kaartfout met behulp van de bovengenoemde stappen.

NOTITIE: Deze stappen zijn alleen van toepassing op Hero5 Black, Hero 6, Hero 7, Hero 8 en Hero 9.

Als je oudere versies zoals Hero4-sessie of Hero5-sessie gebruikt, is hier een GoPro SD-kaartformaatgids voor deze versies van GoPro-camera’s:

Hoe SD kaart format met de GoPro app?

 • Plaats de geheugenkaart in de GoPro-camera en zet de camera aan
 • Zorg ervoor dat de camera is verbonden met je telefoon via Wi-Fi of Bluetooth
 • Open de GoPro-app en ga naar Settings
 • Ga naar Deletesectie
 • Tik op Deleteall files van SD-kaart.

Hiermee kunt u eenvoudig de SD-kaart op de GoPro-camera formatteren. Deze GoPro SD-kaartformaatgids is van toepassing op alle GoPro-camera’s die Wi-Fi-ondersteuning hebben.

Voer GoPro SD Kaart Fout Herstel uit met Remo

Nu u weet hoe u de SD-kaart in de GoPro-camera moet formatteren, kunt u doorgaan met het proces, maar vergeet niet een back-up te maken van de bestaande gegevens. U verliest al uw gegevens van de SD-kaart als u de SD-kaart formatteert zonder een back-up te maken.Gopro SD kaart formatteren

Als je een back-up hebt gemist en verloren video’s die op GoPro zijn gemaakt, stop dan met het gebruik van de SD-kaart en gebruik een vertrouwde video herstel software om gegevens van een geformatteerde SD-kaart te herstellen.

Alle bovengenoemde methoden zullen u zeker helpen uw GoPro-video’s te herstellen van een SD-kaart die problemen had met de GoPro SD-kaartfout. U kunt echter niet uitsluiten dat uw GoPro-video beschadigd raakt. In dergelijke gevallen staat uw serieuze werk op het spel en moet u ernaar handelen door snel repareer corrupte GoPro videobestanden met behulp van videoreparatiesoftware waarop u kunt vertrouwen.GoPro foutmelding SD card

De SD-kaartfout kan uw kostbare GoPro-videobestand beschadigen of beschadigen en om die video’s weer tot leven te brengen, raden we Remo Repair Video aan. Remo Repair Video is de beste videoreparatiesoftware waarmee u corrupte GoPro-video’s gemakkelijk kunt repareren.

De tool kan je helpen bij het repareren van video’s die zijn gemaakt op Hero 9, Hero 8, Hero7, Hero6, Hero5, Hero4, Hero3, Fusion en Karma. Download en probeer de tool nu gratis.

Stappen om gegevens te herstellen van corrupte GoPro SD kaart

 1. Sluit de GoPro SD-kaart aan op een werkend besturingssysteem.
 2. Download en installeer Remo Recover en start het herstelproces
 3. Klik op de GoPro SD-kaart waarop u ervoor kiest om gegevens te herstellen en druk op de Scan knop

Notitie – Als uw SD-kaart niet wordt gedetecteerd, gebruikt u de Can’t Find Drive optie om ze gemakkelijk te krijgen en kies uw SD-kaart om te scannen

 1. De tool start Quick Scan, automatisch gevolgd door Deep Scan. U kunt uw gegevens tegelijkertijd herstellen terwijl de Deep Scan loopt, door door de te gaan Dynamic Recovery View

Choose the memory card drive to restore all your files

 1. Klik op de bestanden die u wilt herstellen van de GoPro SD-kaart en druk op Recover
 2. U kunt een voorbeeld van de herstelde bestanden bekijken

save the recovered photos from Kodak camera

 1. Klik op Save optie om het herstel op te slaan

Notitie: Als je problemen hebt met het exporteren van de GoPro-videobestanden en last hebt van GoPro exporteren 30 fout, deze info kan je misschien helpen.

Belangrijke tips om beter met je GoPro en zijn SD kaart om te gaan:

 • Zorg er altijd voor dat u een SD-kaart gebruikt die compatibel is met de GoPro-camera
 • Houd je GoPro-camera up-to-date met elke software-update
 • Houd regelmatig een back-up van gegevens om gegevensverlies in lastige situaties te voorkomen
 • Als je een GoPro-videobestand bent kwijtgeraakt of beschadigd, probeer dan Remo en krijg het terug

Conclusie:

Nu GoPro aan populariteit wint vanwege zijn veelzijdigheid bij het maken van high-action video, is het belangrijk dat je deze GoPro SD kaartformaatgids hebt. Soms gebeurt het zo dat de herstelde videobestanden na het formatteren van de SD-kaart niet kunnen worden afgespeeld. Het wordt aanbevolen om te weten hoe u een GoPro-videobestand kunt repareren dat niet kan worden afgespeeld. Laat het ons weten als dit artikel je heeft geholpen GoPro SD kaart fout repareren of als je erin bent geslaagd de SD-kaart in GoPro te formatteren in de opmerkingen hieronder.

Standaard afbeelding
Remo Software
Artikelen: 819

Geef een reactie