Alles Wat u moet Weten over het Herstellen Verwijderde E-mails in Outlook 2013 of Later

3 minutes read
Geschreven door
Bijgewerkt aan

Het zou zo'n afleidende ervaring zijn als je per ongeluk een e-mail van je Outlook-programma hebt verwijderd. Hoe dan ook, met een beetje geduld van u kunnen die verwijderde items uit Outlook worden hersteld zonder iets te missen.

Bekijk dit artikel om te weten hoe het mogelijk is.

Verwijderde items map in Outlook 

In Outlook 2013/16 bevinden uw verwijderde e-mails zich in de map Verwijderde items die u snel kunt terugvinden in uw postvak. Zodra u verwijderde items in deze map hebt gevonden, kunt u dergelijke items naar een andere map verplaatsen. Klik daarvoor met de rechtermuisknop op de verwijderde e-mail en klik op Verplaatsen naar Andere map. Dit kan worden gedaan voor alle Outlook-items zoals e-mails, agenda-items, contacten, taken, enzovoort. En als u een map verwijdert, wordt deze weergegeven als een submap in de map Verwijderde items, zodat u snel voor deze kunt zorgen items.

Outlook Herstelbare items Map

Als je die items daar niet kunt vinden, is de volgende mogelijkheid om naar een map te kijken, namelijk de map Herstelbare items. Dit is standaard een verborgen map en is een tijdelijke aanduiding voor items die zijn verwijderd uit de map Verwijderde items. E-mails die zijn verwijderd met de opdracht shift + verwijderen in Outlook komen ook hier. Hier, als u items wilt herstellen, gaat u naar Verwijderde items en selecteert u op het tabblad Huis de optie Geselecteerde items van server herstellen. Het haalt de Outlook-items op die kunnen worden hersteld. Nu kunt u items selecteren die u wilt herstellen en op de optie Geselecteerde items herstellen klikken.

In sommige situaties vindt u de optie Verwijderde items herstellen mogelijk niet. Het kan zijn omdat u geen exchange-account gebruikt of dat u offline werkt.

Als u uw verwijderde e-mails niet kunt vinden, zelfs op herstelbare items, is het tijd voor u om na te denken over een professioneel Outlook PST-reparatieprogramma om Verwijderde e mails outlook terughalen.

Notitie: In Outlook 2016 heeft de map Verwijderde items een andere naam - prullenbak

About the Author: Remo Software